joj žužy i ja danas cijeli dan žderem. za Badnjak, Božić i Štefanje fakat nisam pretjerala ali za Novu Godinu a bome i danasneznam šta mi je
mora ostati ova težina, a po mogućnosti i 2 kg manje do postupka a neide![]()
joj žužy i ja danas cijeli dan žderem. za Badnjak, Božić i Štefanje fakat nisam pretjerala ali za Novu Godinu a bome i danasneznam šta mi je
mora ostati ova težina, a po mogućnosti i 2 kg manje do postupka a neide![]()
Jutro!
Evo jutarnje kavice za sve kavopijalice!
Herpes me i dalje muči i ide mi na živce, i to dobrano. Imala sam mentruacija i menstruacija, nije dolazio uslijed njih! Ne hranim se slabo, stres sam donekle naučila kontrorlirati. Ja se ipak nadam da je to zbog hormonalnog poremećaja izazvanog trudnoćom. Koja sam nadalica!
Doduše, kljukala sam se šumećim tabletama unazad 3 tj. i čim sam prestala evo ga! Možda je to razlog?!
Nisam procurila, iako me trbuh i jutros bolio, pa eto prestao. Žužy, vidiš kako se držim na listi? Dobro da me nisi maknula.ALi... čim ne budem mislila na prokletnicu, najvjerojatnije će doći. Jedan običan odlazak u wc i da vidiš iznenađenja...
Gdje nam je Tayla, valjda će javiti svoje stanje?!
Eto, toilko od mene, pozdrav svima!!!
Posljednje uređivanje od Sreća_83 : 04.01.2014. at 08:03
lista za 04.01.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
crna-ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
odbrojavalice:
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
darija_os ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
Jutro!
Srećo,fala na kofi i ja sam kavopijalica!
Viš ti kak smo mi nju splašili...nek samo tak ostane.Trebala sam te i danas prvo pitati dal da ti pišem 1.dc...da si osiguraš miran dan!
Tayla,do neba! Pa ni vrag da smo fulali skup s FeFićem u vezi O
..ne vjerujem.Više mi se sviđa činjenica da ti kasni.
Moja tempetura pak mrdulja...nek ide vrit.
Evo i mene na kavicu!
Srećo i Tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
i ja sam zadanas radim 12 h
kod mene neobične stvari - žigaju me jajnici kao pred O, malo i (.) (.) živčana na najjače
super počela godina
Joj ja na 100 muka, dakle ako dobijem sutra krećem s pikanjem , ako dobijem danas čekam slijedeći ciklus. E sad, kako ja imam spoting već par dana nikada ustvari nisam sigurna kako računati 1. dc. Neki kažu tek kad krene crveno, neki kažu da ono kad jako curi se uzme za drugi DC.
Ja stvarno nisam pametna.
E da i do koliko sati u danu ak dobiješ je 1 dc?
kad krene crveno to je 1dc, kazu do 17h ak krene, ali kod nas na vuku kad god da krene mi racunamo kao 1dc, makar i u 21h. koji dc kreces s pikanjem?
sry ekipa za offtopic.
MAMI,mislim da za 1. dc moreš računati ako dojde do večeri.Ne ponoći baš. Neko veli 14h,neko 17h...procijeni,po intezitetu.
Ja tida ne krene danas ono pravo.
ljubi,![]()
hellou..našnjofala sam kavu![]()
Žužy pomirila sam se sa tim da nam je idući na redu HSG i ako moram htjela bi ga stvarno čim prije napraviti. Nadam se da će mi sad u 1 mj uzet onda ponovno briseve da provjerimo situaciju pa mirne glave dalje.
Vidim da ste spominjale kg i papanje...ja ko da sam poblentavila od kad pijem vitamine i folnu..u zadnjih 6 mj dobila sam punih 6 kg
(ne)čekalice jel imate kakvih simptoma?
Ništa čekam crveno. ako krene iza 17h računat ću sutra 1dc i bok, i onda mogu krenut s pikanjem .
Bubekice počinjem 2 dc, javim se tamo na odbrojavanje kad vidim jel bu to ovaj ciklus ili slijedeći.
kod mene naravno spoting.. uskoro ce i M.. opet sam se bila ponadala.. al eto neće nas pa neće..
očito ćemo početkom 2. mj. u postupak, nema nam druge!!!
Kod mene ništa još, pa ni trbuh.Obećavajuće, ali s oprezom...
Uh, meni je danas 31dc i 3 M koja je trebala doci(sinoc usred noci sam mislila da ce doci, ono lagani bolovi itd bas sam se iznenadila jutros kad nije dosla).Ono kaj me natjeralo da se zamislim su vrtoglavice koje me prate stalno, u ducanu, medu puno ljudi, kad se sagnem itd.Temp mjerim danima cisto iz razloga da znam kad ju treba ocekivati, bio je lagani pad prije 3 dana.Betu sam vadila iz prijasnjih razloga 30.12. znaci na 26dc ujutro i bila je negativna, sto je super jer mi se dugo drzala...e sada, jel mislite da bi moglo kaj biti?Ja si mozgam da bi mogla biti anemija, puno krvi sam izgubila u 9mj. al opet...
Pozdrav svima! Dugo vas škicam i rado bih odbrojavala s vama... Danas 1 dc.
Drage..:
Nisam još procurila...
Trbuh bolucka od jutros, slabi trag na wc papiru, kao u petak ujutro...
Poludjet ću, blago rečeno jer mislim da stiže, a srce se cijelo vrijeme nada i moli...![]()
Posljednje uređivanje od Sreća_83 : 05.01.2014. at 11:25
Jutroooooo!
Misli davno je jutr prošlo, ali ja tek sad ustala, bili sinić na rođendanu pa zaružli.
Moja M došla jutros, Žuži skini me s liste, počinjem s pikanjem.
Ljubi zato kaj su mi rekli u Petrovoj da krenem ako dobijem 5-tog i poslije, a prije toga ne zbog godišnjih, takav je kod njih dogovor.
lista za 05.01.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
crna-ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
odbrojavalice:
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
darija_os ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
Hej! Evo da si spijemo jenu nakon ručka
stork,dobro nam došla,i što prije otišla među trudnice!Sretno!
Tayla,ima novosti?
MAMI,sretno pikalice naša!Neka bude uspješno!
Srećo, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
KrisZg,ako nije stigla vještica,možda da napraviš testić.Jako mi je žao zbog svega što ti se desilo
Ako je prije 6 dana beta bila neg.,ne znači da nije mogla narasti kasnije..ovisi o eventualnoj implantaciji.
A ako nisi trudna,možda da posjetiš doktora u vezi tih vrtoglavica..
MAMI sretno u nove pobjede
Sreca a da pisnes koji test
Meni moja menga stizedanas me sve zivo boli i od sad pa na dalje planiram se druzit sa krevetom .. moram priznat da sam se malo previse nadala ovaj ciklus pa mi sad tesko pada dolazak menge, a i vrijeme mi ne ide u prilog..kisa pada li ga pada
KrisZg,ako nije stigla vještica,možda da napraviš testić.Jako mi je žao zbog svega što ti se desilo
Ako je prije 6 dana beta bila neg.,ne znači da nije mogla narasti kasnije..ovisi o eventualnoj implantaciji.
A ako nisi trudna,možda da posjetiš doktora u vezi tih vrtoglavica..[/QUOTE]
Stigla je danasma nisam ni ocekivala al opet ipak dode malo zao.
Idem iduci tjedan vaditi krv, bas su me zbunile onak posteno. Nisam ih nikad imala osim u trudnoci, cak ni nakon kceri kad mi je zeljezo bilo tako nisko da me doc na infuziju poslalaal to su bile rane dvadesete, sad su tridesete
Nigdje nam se ne zuri, ima vremena za sve![]()
Hvala na dobrodošlici! I ja se nadam brzom odlasku s liste, kao i sve cure ovdje![]()
pozdrav svima...nisam odavno imala cudniji ciklus, osim povremenih bolova u stomaku nemam nikakvih simptoma da cu dobiti cak me ni grudi ne bole nimalo sto je stvarno neobicno, ne znam sta bi moglo biti? i stomak me prije jace bolio sad skroz rijetko i blago, sutra bi trebala dobiti jer mi je 30 DC al se nadam da necudrzite mi fige a i ja svima zelim sto skoriji plusic
![]()
Ćao cure,
samo sam došla zamoliti vas za savjet. Naime, prehlada se iskomplikovala u upalu srednjeg uha, pa sam tako zavrsila na xiclavu od 1000 mg.
Naravno nakon trece tablete sam dobila gljivice, a u ovom ciklusu moram raditi HSG.
Pocela sam od veceras sa canesten kremom u aplikatoru, ali mi po vasim iskustvima napisite sta jos mogu da uradim da osiguram da se nece dalje mnoziti pred HSG.
Uzasne su...!!!! Imam kuci i vagitorije australijskog cajevca. Necu valjda sad zbog gljivetina odgoditi HSG.
Možda Linex lady
http://www.sandoz.hr/product_range/O...nex_lady.shtml
Ali, moraš promijeniti antibiotik ako ti stvara takve nuspojave. I nemoj više uzimati taj. Da li tako reagiraš na sve penicilinske antibiotike?
Candida nije prepreka za ivf pa ne vidim razlog zasto bi bila za hsg.
Jutro, cure!
Što kad žena procuri po noći, oko ponoći? Raspravljalo se ovdje nedavno o tome. Pa eto, ja spadam u tu kategoriju žena: po mojoj procjeni, danas 6.1. Sreća - 1 DC.
Koje li sreće i ushićenja!Zapravo, nema tih smajlića koje bih mogla sad upotrijebiti.
Here we go again... Pala pokoja suzica, ali iz vlastite kože ne mogu pa... Dalje znate.
Dobrodošle nove rodice!
Moja M jako neobična ovaj put, izgleda narančasto![]()
lista za 06.01.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
crna-ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
odbrojavalice:
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
darija_os ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1 dc
Pozdrav,cure! Ja sam trenutno na odmoru,pa nemam vremena da pisem,ali citam vas redovno i cekam nove informacije od svih (ne)cekalica,posebno od zuzy i tayle.
Kod mene je izgleda O jaako rano,rekla bih mozda i danas(10.dc),srecom,dobro je pokriveno(kako to obicno na odmoru bude).
Idalje povremeni bol u donjem dijelu i nista vise...vjestica jos nije stigla, valjda i nece narednih 9 mjesecisvim necekalicama good luck a odbrojavalicama skori prelazak gore...
Sreća nadajmo se da je ovaj ciklus tvoj
Ja danas nisam procurila iako sam trebala, od jučer navečer do danas do podna me trbuh rasturao, poslje podne ništa.
Jutro!
Crna ovčica, ovaj ciklus nije moj, nažalost.Jednostavno očekujem previše. To sam shvatila. A što ću kad toliko žarko želim još jedno dijete (da ne pričam da sam prije par godina imala plan za troje djece). Imala sam priliku čuti jedno mišljenje na moju želju: ako ne ide, pomiri se s tim. To mi ne ide u glavu jer ćemo pokušavati i pokušavati... Srce me boli kad ne ide, kad prokletnica M. ipak dođe. A sad me počela i zezati jer dolazi s bolovima, bez bolova, s PMS-om, bez njega, sa spottingom čak! Ono dobro u svemu tome je što sam naučila vrlo dobro svoj ciklus, poznajem ga u dan. Mogu si izračunati plodne dane, O i kad ću dobiti M. To prije nisam imala pojma jer mi nije trebalo.
Ne želim biti ogorčena, ali ima par dana kad me to uhvati pa sam upravo takva - ogorčena. Srećom, imam svoju Emu koja me izvuče iz takvog stanja. Ona je divno čudo kako je brzo došla na ovaj svijet, kako je samo pronašla put! A ova druga beba nikako pa nikako!![]()
Eto, malo sam se izjadala. Hvala što ste tu pa da mogu svoja razmišljanja podijeliti s vama.
P.S: Kava je poslužena!
Tayla, javi se!
Jutroooooooo!
lista za 07.01.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
crna-ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
darija_os ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
kriszg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
Jutro svima!
Sreća hvala za kavicu, baš mi treba još jedna, nikako se razbuditi prvi dan na poslu![]()
Jutrooooo!Pa več sam mislila da nema kave...fala Srećo!
Cure drage,žao mi je zbog dolaska glupe menge...Šiškice,ako nam se zvijezde poklope,možda se vidimo iduči mjesec na VV.
Dobrodošlica KrisZg na dolasku na listicu,sretno!
Gdje nam je Vucica ,od tolkog slavlja nas je pozabila
stork,kakvo je danas stanje?
vojvodjanka,uživaj na Prčnju!
(ne)čekalice,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba!! (testići???)
kudri,![]()
Tayla nam je netragom nestala...ni temperaturu ne mjeri
ljubi, O još nije bila kaj ne?
nije žužy i ne sjećam se kad su me tako oba jajnika šarafila... ima nekakve sluzi ali lh negativne. vidjet ćemo danas
ja sam sva u uzv dojki i uopće mi nije svejedno. jedva čekam da to zbavim i da mi kaže da je sve ok!!!!!
Jesi dogovorila,kad ideš?
Ma sve bude ok,budeš vidla![]()
ako ne uspijem obaviti na up u bolnici neposredno prije postupka, onda ću privatno kod ginićke 1.dc odmah. neki kažu da je bitno da bude prvih par dana ciklusa, a ja kad sam zadnji put radila, ne sjećam se da je to bio uvjet, samo su me pitali dan posljednje menge. sad jel važno koji dan se radi ili nije, neznam više ni sama![]()
http://www.poliklinika-svecnjak-jarun.com/?cat=17 evo kažu da je najbolje oko 10dc dok su dojke manje bolne (tako i Eljuga kaže)
Meni je doktorica rekla (prilikom narudžbe) da je uzv dojke poželjno raditi u prvom djelu ciklusa,jer su onda dojke najmekše i najpreglednije.
U biti,onda je najbolje raditi i samopregled.
cure!
Nije me jako dugo bilo, srušili su me na PI, pa mi je trebalo vremena da to probavim i još probavljam..al dobro što je tu je, izlazim ponovno, jest da mi se mijenjaju zivotni planovi ali ja sam borac i ne odustajem, zivot se događa..kao što mi stoji u potpisu ako ne ide po planu, ide po sudbini.
Draga vucice,šaljem sve dostupne vibrice za prolazak - ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !
Nema odustajanja,u ničemu..glavu gore,probavi i nosom naprijed!![]()
hahahaha,i ja
Več sam frendicu nazvala i kokodačem o danas kao ponedjeljku..i jučer s MM pričam kao da je nedjelja..sve se pošendrkalo!
Inače,jučer sam pišnula jednu crticu na hcg-u...T je tak-tak,imam veri big bolne bubis i jaaaako su mi dugi ovi zadnji dani pred vješticu...
I onda neš pil.Opet.
![]()