Stranica 13 od 34 PrviPrvi ... 3111213141523 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 601 do 650 od 1681

Tema: Odbrojavanje 10/2013............... by Hope_12

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

..žužy ..nista jos ..cekamo i nadamo se da se javi negdi sa kariba il di vec ..da gusta..a ne ova glupa tisina koja ubija svaki dan pomalo...
    a sta se tice mog grafa ..namam pojma ..pokrili smo ..sad cemo cekat ...
    jel ima tko proporuku za trakice da uzemem preko njuskala...jes san se odrekla americana pa nema e-bay ..lol

Esperansa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Cure nažalost sam piškila minus baš sam se razočarala...mala nada ostaje s obzirom da još nisam procurila.
    nalazi su mi uredu s tim da sam dobila opomenu zbog onih tableta koje se piju prije trudnoće, vitaminske da obavezno stanem jer mi je željezo previsoko i iznad granice dopuštenosti pa ako i vi pijete iste pripazite malo...Ja pijem od Das gesunde Plus A-Z Mamas, napravit cu malu pauzu...

crna-ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

đizs..sve neki pokvareni testovi..pa u zadnje vrijeme tko god piški piša minus
    Espi dok ne procuriš ništa nije gotovo

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj Esperansa prvotno napisa Vidi poruku
    Cure nažalost sam piškila minus baš sam se razočarala...mala nada ostaje s obzirom da još nisam procurila.
    nalazi su mi uredu s tim da sam dobila opomenu zbog onih tableta koje se piju prije trudnoće, vitaminske da obavezno stanem jer mi je željezo previsoko i iznad granice dopuštenosti pa ako i vi pijete iste pripazite malo...Ja pijem od Das gesunde Plus A-Z Mamas, napravit cu malu pauzu...
    Zao mi je zna biti zeznuto kod tih preparata, to je prevelika koncentracija za piti tj. namjenjena je za trudnice,ak se dugo pije a ne dode do trudnoce, sve se talozi. Meni je ginicka rekla da folnu mogu 3mj prije a prenatal preparate iskljucivo 1 mj prije upravo zbog toga. Al da nije nuzno, osim ak sam slaba i prehrana mi je siromasna...

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

lista za 11.01.2014.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(ne)čekalice:

esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 35 dc
    tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33 dc
    crna-ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~ 33 dc
    kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
    darija_os ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
    vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
    krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc

odbrojavalice:

hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
    viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
    marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
    nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
    vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
    ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
    kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
    stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
    kriszg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
    sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
    sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
    žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Di ste spavalice,kavica se pušiii! Razmišljam pravit i štruklje,al to vas bum posle zvala..

KrisZg,eto ipak si bila u pravu,otkud vrtoglavice...sad budeš uskoro ko nova žena,spremna za nove pobjede!
    Esperansa,crna-ovčice,kak ste nam cure?
    Jako mi je žao zbog minusa, pa da ne povjeruješ kak ...Esp.,koji test si pravila?
    Kaj se tiče tih dodataka prehrani,moje mišljenje je da je potrebna samo folna.Nju možete piti stalno a višak se ionako izlučuje mokračom.Sve ostalo možemo dobiti u raznovrsnoj prehrani ,a kasnije u trudnoči o preporuci liječnika.
    Mada je svojedobno i meni moj ginić ukinul folnu i rekel da si kupim elevita jer itakitak ga bum morala piti dok zatrudnim.
    Al pošto smo bili u postupcima,imala sam folne jer se ona obavezno uzima.
    Sad ju ne pijem več neko vrijeme,šparam ...al krečem i s njom,samo moram zbrojit kolko pilulica imam kaj mi bu taman do odlaska giniću.
    Fort nekaj mjerim,brojim,kalkuliram,čekam....life is beautiful!

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Jutro! Evo ja se probudila s glavoboljom i zaštopanim nosom, dobila kavicu i doručak u krevet (i prije muža za aperitiv ), roćkas mi je pa me mazi

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jutroo!

Stork sretan rođendan !

kik@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

jutro..
    cure zao mi je za minus
    stork-sretan rockas

mi pokrili o sad cekamo al nicem se ne nadam,opcenito svaki ciklus se sve manje i manje nadam

zuzy i kod nas su danas strukli na meniu

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Hvala MAMI i kik@!
    Može preporuka za lh trakice, alice ili one step? Očito ih moram početi koristiti jer mi O šeće od 9-13 dc.

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

happy b-day.... stork !!! sve najbolje
    Stork i ja razmisljam o trakicama ..jer ta O mi se cinie kao da nekad nema ?!!

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

stork,pa sretan ti rođendan ! s pravim aperitivom si ti započela dan..
    Curke,možda nekaj ovak... http://www.ebay.com/itm/10-Early-Pre...item1e796e72eb
    Izgleda najjeftinije,50-tak kn...a na njuškalu se cijena kreče oko 2-3 kn/kom,kaj ispadne duplo skuplje.

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

marty_na ja sa imala spontani početkom prošle godine i poslije se sve poremetilo, kažu dr od stresa jer mi je samo prog. na donjoj granici, ostalo ok. A mrvica nikako da se ponovno primi

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Gledam ovu svoju glupu vješticu...čovječe pa to nije normalno kak je slaba..od spontanog u travnju mi je svakim ciklusom sve slabija,doslovno bi mogla od prvog dana s jednim uloškom dnevno.Danas treći dan i do sad ni kapi.Pitam se dali mi se opče endić ikaj zadeblja kad se sad nema kaj guliti..kam da mi se opče mrvica uhvati.
    stork,dal ti vidiš kakvu promjenu u intenzitetu menge nakon spont.?

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

[QUOTE=žužy;2550637]Di ste spavalice,kavica se pušiii! Razmišljam pravit i štruklje,al to vas bum posle zvala..

KrisZg,eto ipak si bila u pravu,otkud vrtoglavice...sad budeš uskoro ko nova žena,spremna za nove pobjede!

Organizam sam zna

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

stork happy b-day

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

žužy meni je jača, nekad skroz roza, nekad tamna, 2x narančasta i jdino to ne znam kaj je, ali i dalje je 5-6 dana, a sad sam prvi put koristila Utrogestan od 16-26 dc, jer i inače imam psihobarijeru za gutanje tableta. Ma joj, sva sam uh

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

A jesi imala kiretažu? Jesi malo prosurfala simptome Ashermana zlu ne trebalo?

crna-ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Stork happy b-day i da za idući imaš jednu malu srećicu pored sebe
    Žužy ja na rubu snage danas..radila sam ujutro i nakon posla išli kod svekića na vikend. Usput kupili testić za sutrašnji prvi pi-pi ako menga ne dođe. Moram priznat da sam lagano već ludam trbuh svaki dan boli sve jače i ko da ću svaki čas procurit a menga nikako da dođe. Danas već 5 dan kasni. Idem se strovalit malo u krevet..ove promjene nadmorske visine me odma pošemere cijelu
    Vidim da pišeš za slabu mengu, meni inače traju 2 max 3 dana dana s tim da po noći mogu sa dnevnim ić spavat. I moj ginekolog ne vidi nikakkav problem u tome..dok got ona uredno dolazi

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Ajme blago tebi Ovčice, sa dnevnim, ja prva 2-3 dana hodam sa po 3 komada, odjednom, i procuri, i to tako da zadnja dva ciklusa sam se probudila i osjetim izljev i skačem s kreveta a zamnom trag do kupaone.
    Oprostite na opisu.

Sutra za testić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~!

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

stork,nisam imala kiretažu,prvi put jesam al drugi put ne.
    MAMI,ajme...bile su i moje uglavnom jake,i iks put mi je promočilo i po danu i po noći..sad također noč prođem s dnevnim.
    ovčice, ~~~~~~~~~~~~~~~ da ti jutro bude najljepše do sad!

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

slavljenice neka ti je sretan rođendan i da drugi dočekas s bebom ili barem okruglasta
    mene jajnici više ne bole, kao da ih nit nema. očito i meni O šeta. sad je nastupila hiperaktivnost. kuham li ga kuham i slano i slatko
    a i svađam se, samo tako sam našpanana
    vjerojatno jer opet čekamo mamine nalaze. vadila je tm pa ćemo vidjeti jel zračenje bilo dovoljno ili će ipak opet na kemoth
    pa di je kraj mukama

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Evo nesto korisno
    Manjak svježeg voća i povrća na jelovniku, ali i integralnih žitarica i mahunarki, može voditi nedostatku važnih vitamina i minerala u organizmu pa utjecati na zdravlje spolnog sustava te kvalitetu i broj spermija. To je razlog što slijedeće dodaci prehrani mogu zavidno poboljšati plodnost zdravih muškaraca.

Koenzim Q10 poznati je muški pomagač. Odavno se zna da pomaže povećanju broja i pokretljivosti spermija.

Selen je dobar za povećanje pokretljivosti spermija. Približno 50% selena nalazi se u testisima i sjemenim kanalićima muškarca zbog čega se gube tijekom ejakulacija pa taj mineral trebaju redovito nadoknađivati.

Cink potiče proizvodnju spermija i pomaže održavanju volumena sperme, a neophodan je za normalno stvaranje testosterona. Nedostatak cinka povezuje se s pojavom abnormalnosti spermija i bolesti prostate te ga uvijek treba biti dovoljno u muškom organizmu.

Mangan, ako ga nema dovoljno, dovodi do neadekvatne sinteze muških spolnih hormona, degeneracije testisa, gubitka libida i neplodnosti.

Folna kiselina nužna je za stvaranje spermija, održavanje njihovog broja i pokretljivosti, a nedostatak dovodi do poremećaja u građi spermija.

Omega-3 masne kiseline koje pronalazimo u ribljem ulju i ulju sjemenki lana te omega-6 masne kiseline poboljšavaju fluidnost membrane spermija i mušku plodnost.

Vitamin C i vitamin E svojim antioksidativnim učinkom smanjuju u organizmu broj slobodnih radikala koji mogu oštetiti spermije. Osim toga podržavaju vitalnost spermija.

Ginseng povećava razinu testosterona te količinu i kvalitetu spermija.

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Jutro, curice!

Stork, sve najbolje, s malim zakašnjenjem, od mene! Ako sam dobro skužila, Crna ovčica sad ujutro ide na jedan piš-piš!? Pa neka je sreeeeeeeetno!

Neki dan sam imala priliku doslovno ščepati jednu bebu... Naime, prijateljica ima bebu od 9 mj. i htjela ga je dati MM, ja sam ispružila ruke i uzela ga njemu pred očima i rukama! Koji su se osjećaji probudili u meni, ajjj a beba miriše na mlijeko. Onda kad smo odlazili, opet ga uzeh u ruke i nosala sam ga, nosala, nisam se htjela odvojiti! Kad smo došli kući, plakala sam pet minuta, suze su se same slijevale... Od tuge što naša 2. sreća još nije došla, sreća koja bi rasla uz prvu sreću, sve bi starija sestra učila mlađu ili mlađeg brata... ma koliko misli...

Doći će i naše vrijeme, cure!!!
    Posljednje uređivanje od Sreća_83 : 12.01.2014. at 07:17

crna-ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

pozdra curke...evo ja jos jedan - popisala. ako do srijede ne dobijem zovem gina...meni vec 6 dana kasni...rade bi da dode pa da krenemo u akciju ovako sam totalno u glupoj situaciji, nervozna i napeta
    Ne čekalice kakva je situejšn kod vas...kad piškite?

Datum pristupanja
    Dec 2012
    Posljednje uređivanje od carmina burana : 12.01.2014. at 10:41

kik@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

jutro
    crna ovcica-

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

stork,sretan ročkas!!
    crna-ovčice,žao mi je.mogu misliti kako je to.kasni,nadas se,a onda sipak...meni je znala kasniti i po 5,7 dana,pa razumijem taj osjećaj j
    broculla,kao da je jučer pišala plus!bože,predugo sam ovdje

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

lista za 12.01.2014.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(ne)čekalice:

esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 36 dc
    tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 34 dc
    crna-ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~ 34 dc
    kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
    darija_os ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
    vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
    krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
    hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
    viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc

odbrojavalice:

marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
    nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
    vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
    ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
    kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
    stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
    kriszg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
    sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
    sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
    žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Hej!Evo jedne nedjeljne kratke,za vikend bez glavobolje

ovčice, ...neznam kaj da ti rečem,samo da onda što prije dođe.Koja koma,ne volim to poželjeti..
    Curke,dobro došle u ljubičice i sretno!!
    Jao a smo si podijelile listu...
    broculla,čestitke i tu,carmina hvala na obavijesti..pitala sam se dal je rodila!
    Bome,kud več...

HelloKitty avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Jutrooo (ili je vec dan) , nedelja je, pa spavamo duze
    Uh, dodjoh do ljubicica, a to znaci korak blize HSG-u :D
    Ovaj mjesec od simptoma imam bolne grudi od 16DC. I to na cudan nacin. Uvijek su me prije grudi bolile sa strane, ispod pazuha, a sad me bole iznad bradavica i jako su teske... :/ Izgleda da sa svakim ciklusom dodje nesto novo. Posto ja inace imam velike grudi (90D) sad sam u iskusenju da nosim dva grudnjaka zbog bolova. Jedan obicni, a preko onaj sportski da sve ucvrsti :D Jucer sam muzu rekla dok smo se vozili da zaobilazi rupe, jer sa svakom rupom ja bi jauknula :D
    Uglavnom, jos pijem antibiotike, evo druga kutija, jer su mi se upalili sinusi, srednje uho i grlo. Divan pocetak Nove godine :D

Nesto sad gledam koliko nas ima u ljubicicama i kontam... zamislite da se otvori jedno masovno odbrojavanje :D Kako bi to bio idealan pocetak Nove godine.
    Ali ono sto je bitno je da makar jedna od nas u ovom januarskom ciklusu dobije +. To bi bio idealan pocetak godine. Mi to u Bosni kazemo ''nafaka''
    Tako da drzim fige da se uskoro otvori novo ''nafakali'' odbrojavanje...

Ljubim vas sve redom.

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

HK jel ti Ema ima 3 god ili je 2003 godište?

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Hello!
    Kuham ručak i virkam ovdje. Danas već 9dc, radovi u tijeku, a frka me ovaj mjesec jer jajnike uopće ne osjetim. Inače već od 7-8 dc počne probadanje. I BT mi je 36,2 već 4 dana - ravna crta . Valjda neće biti anovulacijski...
    Stvarno bi bilo lijepo da dođe neka poplava plusića ovaj mjesec.
    ovčice
    Sreća i ja "kradem" tuđe bebe

Hvala svima na čestitkama, dobila sam lijepe želje...

HelloKitty avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Ljubi, Ema je 2003 god. Za 10-tak dana puni 11 god <3
    Ja sam nju rodila s 20

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Eh da mi je bilo malo pameti pocetkom dvadesetih. Imala bi barem skolarca. Mozda. Da se opet rodim, ili budem li ikada imala kcer, nek mlada radja. Mislim, nisam ni ja stara, al opet. Sve ima svoje

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Tužnicama big hug!
    Broculli * najljepše čestitke!

Ja sam malo prije ubrizgala 1. Decapeptyl, s čime je svečano započeo moj postupak. Zuzy, slobodno me makni s liste! Uistinu se nadam da ću odmah produžiti u trudnicki dio! Držite mi fige curke! Budem vas i dalje pratila!

crna-ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Fala curke na hugićima
    Nestrpljiva anka sretno i da nam ubrzo budeš trudna
    Žemske kolko vi imate godina?

HelloKitty avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Ljubi, ja kad sam rodila s 20 mislila sam kako sam mogla sacekati koju godinu, ali kako je vrijeme prolazilo sve sam vise razmisljala kako sam napravila dobru stvar. A sad iz ove perspektive mislim da sam osvojila jack pot sto sam tako mlada rodila. Moja kcer i ja smo sad prijateljce. Ja jos uvijek mlada, puna energije, mogu da se spustim na njenu razinu i budalesem, a znam biti i vrlo stroga mama. I definitivno sam pobornik toga da treba roditi u ranijim godinama, jer zaista ima hiljadu prednosti.

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Ja sam jako rano rodila i bila sam prestravljena, al eto sve se prezivi, sad kad vidim malog, frendice tek prvo a ja mulca u 7. razredu imam i glumicu u drugom.Kad bi mogla opet, ne bi tako rano al bi ziher u 20-tim, ima puno prednosti.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jutrooooo!

Kava je poslužena!

I mni je malo žao što nisam ranije rodila, al šta je tu je.

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Jutro, RODE!

Vratih se od G. - pregled je idući tjedan, plodni dani, 21.1. u 12 h.
    Bravo za mene... Htjela sam vam prije javiti, ali mi je ludnica na poslu, ne znam što ću prije.... Rekla sam sestri da bih htjela doći u vrijeme plodnih dana, tako tiho i sramežljivo, da me nitko ne čuje, dva put sam joj morala reći jer me nije čula! Eto, idem na preglede i na čašicu razgovora sa stručnjakom...

Sve u svemu, ne mogu vjerovati kako ću brzo doći na red, a kad sam bila trudna, na 1. pregled sam čekala mj. i po?!

Ja neću ni spominjati da mi je žao što nisam ranije rodila, a što ću kad ranije nisam imala muža?! S druge strane, krivo mi je što nisam odmah išla na 2. bebu, ali nisam bila u psihičkom stanju! A treću bebu (ako dobijem drugu) želim odmah, čim dobijem 1. menstruaciju! Eh, onda ću je čekati kao ozebao sunce!
    Posljednje uređivanje od Sreća_83 : 13.01.2014. at 09:10

kik@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

jutro cure!
    pridruzujem se kavici

mi smo odmah htjeli bebu al nije islo sad ste me potaknuli na razmisljanje da smo mogli odmah imati
    bebaca ja bih davnih dana imala školarca(da jednog ,najmanje tri)

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

cure, ja danas pišala -. mm je danas išao privatno na spermiogram, pa sam pišnula za svaki slučaj, da ne baca pare.
    iako, znala sam i bez pišanja da je minus...

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

lista za 13.01.2014.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(ne)čekalice:

esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 37 dc
    tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 35 dc
    crna-ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~ 35 dc
    kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
    darija_os ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
    vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
    krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
    hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
    viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc

odbrojavalice:

marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
    vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
    ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
    kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
    stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
    kriszg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
    sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
    sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
    žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Bokić drage moje!
    nestrpljiva anka,želim ti svu sreću u postupku! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    kudri,grlim draga...a htjela sam te pitati jesi možda pišnula..
    Darija_os,vucica,krojachica,HelloKitty,Viki88,kakvo je stanje kod vas?? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Još nam nema Tayle, Baš me čudi...

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Ljubicice drage,drzim palceve da testici pokazu + .
    Meni je ovaj ciklus skroz cudan,vec treci put se pojavljuje EW,temperatura divlja gore-dole,ubedjena sam da je ovulacija bila jako rano,ali po grafu se to nikako ne bi reklo. Bas nemam pojma sta se dogadja.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Baš sam ti škicnula grafića...opet si mokra cijelo vrijeme ,i izgleda da O još nije bila..

HelloKitty avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Zuzy draga, mene grudi bole od 16DC. Poludih vise. Nemam nikakvih drugih simptoma.

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hej curke!
    Lista izgleda obećavajuće..stvarno bi trebao koji +!
    Žužy ja čekam M...ali bez ikakvih simptoma..čudno.

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Vojvođanka, ajme koliko E-ova imaš!

Čovjek bi mislio da je lako pratiti sluz, a vidiš uvijek se naleti na fenomen...

Moja E. je prehlađena. Jadniče moje malo...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •