Ma napravit ću ipak ujutro s jutarnjim mokracom :-\
Ma napravit ću ipak ujutro s jutarnjim mokracom :-\
Asper čestitke na plusu, uživaj u svojoj trudnoći![]()
![]()
Nadam se da ćemo i mi ostale uskoro doživjet tu sreću i ugledat svoj plus
Darija_os tebi želim sutra isti rezultat ko što je ima Asper
Asper čestitkeee! Napokon novo odbrojavanje, jupiii!
Asper divnoNekak sam imala filing da ne buš zdurala do sutra ujutro
Evo nam i prvog odbrojavanja u 2014!
Žene, ajmo sad redaljka! (mislim s odbrojavanjima)![]()
darija_os nam je sutra sljedeca sa + ! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veelikiii plusic![]()
![]()
![]()
![]()
Jao cure puuuuuno hvala svima
Darija, nije mi kasnila, 25 DC mi je danas, a pis sam obavila popodne, nakon neka tri sata cuvanja, mislila sam da bu mi mjehur prasnul
Ja sam kupila Clearblue plus, 40 tak kn je, al mi je i u prvoj trudnoci pokazao par dana prije, tak da sam s njim bas zadovoljna, idem se spremiti na spavanac, do sutra veliki pozdrav svima![]()
Bravo Asper! Kako nove cure kroz ovo odbrojavanje protutnje - prije odu nego su dosle.
Sretno Asper!
Darija, pa kud bas da si nabasala na nevaljali test.
Mogu misliti kako si bila uzbudena i onda nistk jarcu
To ce biti zgodna anegdota
Jutroooo!
Darija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ čekamo te !
JuTrooo!!!
Moj graf nije normalan
Darija ~~~~~~~~~~ mogla bi s Asper otvoriti duplo odbrojavanje![]()
Cure kako sliku ataciram ovdje ???Aaaa neznam nnešto slabo se vidi aaaa![]()
![]()
Moras stavit na neki sajt npr imageshack, pa onda nama zalijepit link![]()
https://imageshack.com/
Darija,ulogiraj se tu npr pa učitaj sliku testića i skopiraj nam link da vidimo to što se slabo vidi![]()
ulogirala sam se i stavila tri slike...https://imageshack.com/i/1a01xfj https://imageshack.com/i/f64ytgj jel sad ok?
Lijepo se vidi
Cestitam!
stvarno ??? to je to??? nisam umislilama sve mi je čudno napravila sam test i nije se odmah pojavila druga crtica, ja se ubedirala mislim si opet nista...i vratim se u kupatilo i ono svijetla jako, koja je sve više tamnila pogotovo kad je 10 min prošlo...ma ja još nevjerujem to hahaha neću vjerovati do utorka kad idem kod ginekologa...hvala vam svima na velikoj podršci
![]()
Oooo krenulooooDarija čestitam!!!
Imamo duplo odbrojavanje![]()
Sljedeća?
Darija čestitam!!!! Imamo duplo odbrojavanjeajd jos jedna nek popiski + da imamo troduplo
![]()
Darija_os čestitam i tebi od srca!
sa sad izvještaj...kada, kako, koliko puta, simptomi
Hvala svima od srca...joj jos uvijek nevjerujem i nevjerujem da ću ja sada pisati simptomeprije izostanka M totalni PMS simptomi stalno neki grcevi dolje osjećaj ko da ću svaki put procurit i natecene grudi (ne toliko bolne),ali teško mi je bilo namjestiti se prije spavanja...i da na dan kad je trebala doci 2 krvavo roskaste tockice na gacicama,ja mislila dolazi..idući dan ništa na ulosku nego na papiru roskasta kao neka sluz :-\ i evo dva dana poslije ništa - samo imam grcice povremene u stomaku i otecene grudi...što se tiče O mislim da smo pokrili i prije i poslije i taj dan
![]()
drage moje, meni je danas tek 8dc, a osjećam da će ovulacija za dan-dva.
već me 3 dana boli trbuh i desni jajnik...a i sluz se počela pojavljivati od jučer!
skroz sam zbunjena jer mi nikada nije bilo tako rano!!! ali se i veselim, znači kreće akcija:D
znači, toliko može o šetati??? sutra ujutro idem kod gin na briseve, pa ću zamoliti da mi pogelda uzv dal je ovulacija blizubaš me zanima koliko (ne)poznajem svoje tijelo
žužy, di si ti nestala?
ostatak? simtomi, akcija...? kako napreduje?
Posljednje uređivanje od kudri : 21.01.2014. at 12:14
Čestitam ti Darija odjesi li dugo pokušavala, jeli ti prvo dijete? Želim ti ugodnu, školsku trudnoću i sve najbolje...
Hvala bogu nismo dugo pokušavali,2mjeseca i evo treća srećaprva mi je trudnoća i zato jos nisam ni svjesna svega, ne mogu jos uvijek vjerovati da je to to <3
lista za 21.01.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 43 dc
darija_os ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 38 dc +
marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
asper ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc +
vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
kriszg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
crna-ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
Šta reči,sviđa mi se ljepiti ove plusiče pored nickova,samo da ih je više i češče!!
Darija_os,čestitam od srca!![]()
Hvala Zuzyplusici krasno izgledaju moram priznati
![]()
Darija draga
Čestitam, pa ti si već u "poodmakloj" T, ide ti 6.tjedan!
Draga krojachice hvala tima ja sam isto nešto računala preko interneta negdje piše 5 negdje 6,ali mislim da je ipak 5 jer imam duge cikluse-33 dana, a zadnja M bila 15.12...vidjet ćemo u utorak što se ginekolog reći,uh nemogu dočekat taj utorak
![]()
Bog cure.dugo vas pratim. Ja bih se isto prijavila na listu, meni je 19 dc. ja sam 88 godište mm 82. pokušavamo 3 god. Nismo još bili na pretragama. krećemo od idućeg mjeseca. Može jedno pitanje za one koje znaju. Dali se pretrage kod privatnog ginekologa plaćaju ako sumnjaš na neplodnost i ako toliko dugo čekaš trudnoću ili se moram prebaciti kod ginekologa opće prakse? Ovaj mjesec sam se odjavila od jednog privatnika (mutavog),i prešla kod drugog privtnika gdje se pregled čeka mjesec dana zbog gužve.
Bivši ginić mi je rekao da je moguće da imam endometriozu i da će ona proć sa trudnoćom ali mi nije rekao da može biti uzrok neplodnosti to sam tek nedavno saznala na netu. nisam mogla vjerovati da može bit tako nestručan, od tada više nisam išla k njemu ima godina i pol.
Želim svim curama što prije jedan plusić na testu ,isto kao i sebi![]()
darija i asper..iako vas nisam imala priliku upoznati za vrijeme svog ičšećivanja +...od srca vam čestitam na plusićima!
juhu....ide dvostruko odbrojavanje)
Sara 29.,dobro nam došla!
Žao mi je što tako dugo pokušavate bez uspjeha...vrijeme je zbilja za korak dalje i neke pretrage,podržavam tvoju odluku
Kaj se tiče privatnog ginekologa,bilo kakav odlazak k njemu se naplačuje,tako i pretrage...jedino što se sve kreče malo brže nego da sve obavljaš kod primarnog gin.
Čudi me da tak dugo čekaš na termin kod privatnika...pa tolko se čeka kod "običnog" ginića
Primarni (socijalni) gin. ti je potreban zbog uputnica,privatnik ne može izdavat up.,ako kojim slučajem bude potrebe za odlazak specijalisti,za to će ti trebati socijalac.
Tako da nebi bilo loše da potražiš kod kojeg si soc. ako dugo nisi bila.
S kakvim pretragama krečeš?
Evo,bubi je bila brža![]()
Posljednje uređivanje od žužy : 21.01.2014. at 15:10
Meni vec par dana maybe pokazuje paprat a 3 dana me rastura s desne strane, prosla nije jer nema temp, ali traje dugooooo...jel zna netko zakaj?
brza, al ne tak detaljna![]()
KrisZg ,neznam zakaj te rastura tak dugo...možda ti slijedi neka žestoka ovulacijaTi samo pokrivaj.
A ja mislim da mi je ovo valjda prvi mj. od kad revno pratim a da pojma nemam kad mi je i dal je opče bila O
Temp. mi je čudna,cice-nula bodova...danas me tu i tam nekaj štrecne,al sve u svemu ništ.Nismo niti bili vrijedni,jednom čak,prekjučer...
Valjda zato jer nam predstoji odlazak na VV..