Stranica 2 od 34 PrviPrvi 123412 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 1681

Tema: Odbrojavanje 10/2013............... by Hope_12

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

lista za 15.12.2013.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(ne)čekalice:

viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 43dc
    hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
    vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
    nana0501 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc

odbrojavalice:

krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
    nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
    sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
    vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
    marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
    ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
    kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
    sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
    sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
    tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
    mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
    kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
    žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
    darija_os ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1 dc

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

hope čestitke na novom odbrojavanju, neka se lavina pokrene

Mucica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Došla sam navratiti da vidim kakvih ima novosti i jaaaaako mi je drago da imate novo odbrojavanje samo neka ih sljedeće god bude još puuuuuuuuno više i neka se sve preselite na trudničke teme što prije!!!
    Hope čestitam!!!! Nek ti trudnoća do kraja bude uredna školska, uživaj u svakom trenutku jer vrijeme proleti!!!
    Viki88 ja ti cijelu svoju trudnoću vodim u Zaboku i eto uskoro se spremam tamo i roditi i nemam loših riječi za odjel ginekologije! Ne znam kod koga se spremaš na koliko sam shvatila hsg ali vjerujem da će ti posebno ako ideš uz nečiju preporuku sve bit super! Dr kod kojeg je Ljubilica bila na hsg ( dr.Maričić) na žalost više tamo ne radi, prije mj dana je otišao raditi u Ivf polikliniku! Meni je on do onda vodio trudnoću i šteta što je otišao jer je stvarno divan doktor! Eto, ako imaš jakvih pitanja možeš mi poslat i pp
    Cure svima vam šaljem možda i posljednju dozu trudničke prašine ********************************************* nek bude ekstra djelotvorna
    Posljednje uređivanje od Mucica : 15.12.2013. at 21:27

HelloKitty avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Mašem vam....
    Danas 28. DC, a nema spottinga... Nema ni PMS-a. Nema ničega.
    A zadnja dva mjeseca sam ludila od spottinga i PMS simptoma.
    A sad čekam da M dođe, pa da se naručim na HSG.

Tayla avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Dobro jutro, drage moje!!!

Jedva sam dočekala internet da malo virnem ima li novih plusića. Žao mi je jako Žužy, Kudri i Darija... baš sam mislila na vas tijekom vikenda.

Meni počinju od danas potencijalno plodni dani. Ali nova je strategija da je MM zabranjeno da me pipne (pa i sebe) barem do srijede.

Hello Kitty, ja se nadam da ti neće doći

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Dobro jutro!

Kavica se hladi lagano....

Ma jučer ništa niste tipkale, koja depresija... Darija miša mu! Žao mi je, mila...

MM i ja čekamo dane ljubavi, druženja i sreće... A moram vam priznati da se bojim novog razočaranja.

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Zuzypisi 2dc.....~~~~~~~~~~~~~~~~ ostalima!

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Vucica, ma daaaaaaaaj! I ti curiš... Joj!

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jutroooo!

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Tayla, i MM i ja počinjemo u srijedu! Tri, dva, jedan - GO!

Koju taktiku, strategiju ćete primijeniti ovaj put? Nešto specijalno, tipa svaki dan, svaki drugi dan i sl.? Kako sam znatiželjna...

Tayla avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Pa dosad je taktika bila svaki dan. Koliko nam god bila draga, idemo probat nešto s tom apstinencijom

Dakle, kako je meni ovulacija 12 dan, potencijalno plodni dani počinju danas. Nismo ni jučer bili u akciji, niti ćemo biti do srijede, kad se namjeravamo barem 2 puta "truditi" i onda udri svaki dan

I sada pumpamo MM bademima, mineralima i vitaminima.

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

MM i ja pijemo šumeće već deset dana, nastavljamo tako. Vidiš, mogla bih mu kupiti i bademe, iako mislim da ih ne voli...

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Nešto gadno je napalo moju posijanu pšenicu, nikad mi se to nije desilo. Već drugi dan došla je plijesan na nju! Znate kako kažu - kakva ti budu pšenica, takva će ti biti godina. Strah me onoga što me očekuje, čim je pšenica takva!
    Prošle godine je bila suuuuuuuuuuuper pa možda ovo ništa ne znači. Nadam se ipak bebici da ću je držati u rukama iduće godine!!!

Kao i vama, cure! Želim vam bebice u naručju!

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

lista za 16.12.2013.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(ne)čekalice:

viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 44dc
    hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
    nana0501 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc

odbrojavalice:

krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
    nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
    sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
    vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
    marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
    ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
    kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
    sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
    sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
    tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
    mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
    kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
    žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
    darija_os ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
    vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc

Tayla avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Znate kako se ono kaže da par mlađi od 35 godina može pokušavati godinu dana?

Računam li ja da mi upravo istječe godina dana ili računam od spontanog (onda je prošlo 4 mjeseca)?

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

vucica,
    Mucice,lijepo što si nam došla malo..,i uzet ću malko tvoje extra trudničke prašine,trebat će mi s novom godinom!Do onda neka bude pod borom.
    HK,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ipak nečeš morati na HSG!
    Tayla,podržavam tvoju novu strategiju..svaka promjena je dobro došla,ako dosadašnje nije upalilo!
    Srećo,moja lanjska pšenica je imala doslovno 4 dlake ,i mogu ti reči da mi prošla godina nije bila puno bolja od predlanjske..zaaato sam ovu posijala na Barbaru i sad mi je prekokrasna!Nadam se samo da nebum imala žetvu do božića

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Sreco je, curim i ja..uranila 1 dan..al doduse nisam ni nadala se zbog neaktivnosti..a i pod ekstra oooogromnim stresom sam.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Tayla,uf neznam..ali rekla bi da ako nam 6 mj od spontanog nebi uspjelo-to bi mi bil plafon.S obzirom na period do spont.

Moja temp. je čudnovato gore,u biti se nije niti nekaj extra spustila s novim ciklusom..a čak i mjerim pod pazuhom,dok menga ne završi.Pa mi je to nekak visoko..

Tayla avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Stvarno ti je visoka temp. I vidim da piše da ti je krvarenje lagano... hmmmm.... Grozno je buditi nade, osobito ako budu lažne... ali, šta ako ovo možda nije uopće prava mjesečnica u pitanju???

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Eh Tayla,takve su mi sve menge nakon spontanog..više nema onih izljeva,več se skoro sve iscijedi u školjku a po danu mogu sa dnevnim uloškom.
    Svaki mjesec se pitam da mi nije možda "lažna"...pogotovo jer imam iskustva s tim.
    U prošloj trudnoči sam imala normalnu mengu 5 dana,doslovno mengu,a beta se lijepo poduplala..i moja mama je imala 2,3 menge na početku trudnoče i sa sestrom i s menom.
    Znam da kažu da to nije menga.Ali biliv mi bila je,i izgledom i mirisom (sorkač).Krvarenje od hematoma i sl u trudnoči je sasvim drugačije krvarenje.

Tayla avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Baš mi je žao što te još uz sve zezaju i te menge.

Ovako gledam sebe di ludim od svega. Kako je tek kad ni menga nije 100% siguran znak.

Meni su menge iste kao i prije, samo što sam primjetila da nekoliko dana prije imam užasne grčeve u stomaku, što prije nije bio slučaj.

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku

Moja temp. je čudnovato gore,u biti se nije niti nekaj extra spustila s novim ciklusom..a čak i mjerim pod pazuhom,dok menga ne završi.Pa mi je to nekak visoko..
    Pa napisah ti prije koji dan da si nešto toplija no inače A-ha, a-ha, možda to nešto znači...........

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Da,ja sam kontra ljubilice

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Boli me glava

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Eh Tayla,takve su mi sve menge nakon spontanog..više nema onih izljeva,več se skoro sve iscijedi u školjku a po danu mogu sa dnevnim uloškom.
    Svaki mjesec se pitam da mi nije možda "lažna"...pogotovo jer imam iskustva s tim.
    U prošloj trudnoči sam imala normalnu mengu 5 dana,doslovno mengu,a beta se lijepo poduplala..i moja mama je imala 2,3 menge na početku trudnoče i sa sestrom i s menom.
    Znam da kažu da to nije menga.Ali biliv mi bila je,i izgledom i mirisom (sorkač).Krvarenje od hematoma i sl u trudnoči je sasvim drugačije krvarenje.
    žužy, cice, temp???
    a da pišneš ipak?

naime, meni su isto cice pune, ali curim toliko da...uf. a tebi lagano...

vibrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

a mene jako boli desni jajnik ili područje oko njega i to već par dana, već mi se vanmatarnična mota po glavi

žužy, meni je vrlo često temp. visoka prva 3-4 d.c. i onda se sa prolaskom M i ona lagano spušta. Možda je tako čak i svaki puta, ali u zadnje vrijeme baš ne mjerim za vrijeme M - malo odmaram.
    neznam jel ti vidiš na mom linku chart od prošlog mjeseca? čak sam imala i porast temp za vrijeme M

sorry, ako sad rušim nade, znaš da je opet kod svakog drugačije.
    Posljednje uređivanje od krojachica : 16.12.2013. at 14:54

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

kudri,cice skoro pa opče ne bole,a temp. ne kužim...mjerim u isto vrijeme svaki dan,pod istom sobnom temperaturom,uvijetima...pa se pitam da ako je tak visoka pod pazuhom,kakva je tek onda vag. U jutro ju budem izmjerila dolje,pa da vidimo.
    Fala ti draga na vibr,ali ne vjerujem da je lažna.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

krojachice,da,vidim..tam 3. i 4. dc ti je baš bila visoko i onda pada...
    Da,imam i ja u svojoj povijesti mjerenja bazalne,grafove s malim skokom T par dana nakon početka M. Ali mi prvi dani ciklusa uvijek budu s niskom T,a sad je baš gore non stop.Odnosno,malo je pala s krajem prošlog ciklusa.
    Ma nebitno vjerojatno,past će ona garant..

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

žužy, ja mislim da tu ima nešto, svaki taj biomarker (jačina, trajanje M, temp.), samo mi neznamo što.
    Nisam pobornik prekomjernog testiranja, ali ako ti se da - možeš provjerit.
    Po nekad je i saznanje da se je radilo o biokemijskog vrlo bitno u daljnjem tijeku liječenja.
    A možda se i ugodno iznenadiš.

Nemoj zezati da si imala pravu M 5 dana, a bila T, jel to bilo onako ful jako krvarenje ili ipak malo slabije.
    (već si mislim kak sam ja možda ipak već jedno 3 godine T, a da to neznam )

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

krojachica kad ti planiras testic? meni se svidja tvoj graf, pogotovo s ovim spottingom
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

krojachice,ak je tvoja O bila 11. dc,sad bi negdje trebala stiči menga,jel?
    Možda od tud ovi bolovi na desnoj strani (nedajbože),a možda je vrijeme da ovih 3 godine dojde kraju...
    I ne moraš biti pobornik prekomjernog testiranja,dovoljno ti se jednom testirati

Moja "menga" je došla 10. dnt trodnevnih i trajala je 5 dana,uredno ko i svaka do tad.Na početku izljevi s komadičima,nakon tri dana se smanjilo i dva dana brljavljenje..Zato sam i mislila da je gotovo,pa me iznenadilo duplanje bete nakon prestanka krvarenja.Još dok smo vidli točkicu na uzv ,doktor se čudio da gdje se to čudo drži,obzirom da se endič ful ogulio i bio pretanak da bi opstalo...ali ipak na kraju nije dobro završilo.Eto..

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    krojachica kad ti planiras testic? meni se svidja tvoj graf, pogotovo s ovim spottingom
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    draga bubi pa kud me nađe?
    Ja sve mislim kak ću se prošvercati jer je graf pomaknuo O sa 11 dc gdje je 99% bila i ide stalno up and down.
    A opet taj spotting koji sam upisala (2 oker točkice) i koji nikad nisam imala, visoki progesteron i estrogen 19 d.c. i ovo probadanja u jajnicima i cikama mi nedaju mira.

A tvoje je pronicljivo oko sve skužilo. Pričekat ću još dan dva, pa možda i popustim i testiram se.
    Hvala što si primijetila
    Posljednje uređivanje od krojachica : 16.12.2013. at 16:09

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Moja "menga" je došla 10. dnt trodnevnih i trajala je 5 dana,uredno ko i svaka do tad.Na početku izljevi s komadičima,nakon tri dana se smanjilo i dva dana brljavljenje..Zato sam i mislila da je gotovo,pa me iznenadilo duplanje bete nakon prestanka krvarenja.Još dok smo vidli točkicu na uzv ,doktor se čudio da gdje se to čudo drži,obzirom da se endič ful ogulio i bio pretanak da bi opstalo...ali ipak na kraju nije dobro završilo.Eto..
    žužy, stvarno nevjerovatna priča. I ja se uvijek, kad čujem tako nešto, čudim pa gdje se te bubice drže kad je endometrije otišao?
    I neke takve T dođu do kraja.
    U kojoj si fazi toga svega prestala uzimati Utriće? I kako su ti objasnili kako se to desilo?

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

S 5 tt smo vidli mrvu na uzv,dr je htio isključiti vanmaterničnu..i nakon toga sam skužila smeđe kad bi stavljala crinone gel navečer.Par dana kasnije sam jako prokrvarila plus bolovi kao kad mengu dobiš i odletjela sam na hitnu..doktorica je tokom pregleda izvukla ogroman ugrušak,nešto veliko smeđe iz mene i rekla da se desio spontani,i da je plod več bio u rodnici.Odbila sam kiretažu i injekcije za stezanje maternice,i ostala sam tri dana u bo na pračenju i dok je uzv pokazao da nema ničega u maternici,pustili su me doma...beta je tad več pala na 700.
    Zašto se to desilo,neznam.Kao ni prvi puta..na phd nalazu samo stoji da je bila potvrđena trudnoča.

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Da,ja sam kontra ljubilice
    Bome da zuzy evo me lezim hladna kao santa leda. I to nakon keksa. Mislim koma
    Plodni dani su iza nas, sad
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Jutro,cure! Ja sam izgleda ipak imala ovulaciju,osetila i sama,a i FF-u se tako cini. Jedino mini-mikroskop nista ne primecuje ili ja to ne umem da tumacim.
    Da li neko zna ima li duzina ciklusa veze sa tim sa kog je jajnika O? Ja sam primetila da mi se skoro redovno smenjuju ciklus od 26-28 dana i onaj od 31-33. Sad sam malo detaljnije pratila i zakljucila da je u tom kracem O.na desnom,a u duzem sa levog jajnika. Mislite da to ima neke veze?

Tayla avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Dobro jutroooo!

I tako je moja strategija pala u vodu, jer je jučer odmah bilo

Nema veze, ipak je palo u plodne dane, a male plivače smo štedili 2 dana. Valjda bude ok I opet ćemo se štediti barem još danas i onda opet u akciju.

Bože, kao da taktike za bojno polje spremam.

Žužy, nisam znala da ti se to dogodilo. Žao mi je...

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jutrooo!

Kavica za sve !

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Mami, hvala na kavici!

Jutro, cure! E Tayla, niste čvrsti karakteri! MM i ja strogo poštujemo zadane ciljeve... HHehheehe!

Plodna sluz se počela nazirati. Ma kakva god da bude, kalendar je rekao svoje i pratit ću cvjetiće na datumima.

Tayla avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

I u mene su cvjetići na kalendaru. Imam nekakvu aplikaciju na mobitelu. Sve pratim: cvjetiće, sluz, temperaturu..

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

S 5 tt smo vidli mrvu na uzv,dr je htio isključiti vanmaterničnu..i nakon toga sam skužila smeđe kad bi stavljala crinone gel navečer.Par dana kasnije sam jako prokrvarila plus bolovi kao kad mengu dobiš i odletjela sam na hitnu..doktorica je tokom pregleda izvukla ogroman ugrušak,nešto veliko smeđe iz mene i rekla da se desio spontani,i da je plod več bio u rodnici.Odbila sam kiretažu i injekcije za stezanje maternice,i ostala sam tri dana u bo na pračenju i dok je uzv pokazao da nema ničega u maternici,pustili su me doma...beta je tad več pala na 700.
    Zašto se to desilo,neznam.Kao ni prvi puta..na phd nalazu samo stoji da je bila potvrđena trudnoča.
    A joj draga .
    Kakva vam je sada strategija?Jesu li ti spominjali Heparine?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

krojachica s nestrpljenjem ocekujem tvoj test!

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Citiraj Tayla prvotno napisa Vidi poruku
    I u mene su cvjetići na kalendaru. Imam nekakvu aplikaciju na mobitelu. Sve pratim: cvjetiće, sluz, temperaturu..

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

lista za 17.12.2013.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(ne)čekalice:

viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 45dc
    hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
    nana0501 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
    krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc

odbrojavalice:

nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
    sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
    vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
    marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
    ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
    kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
    sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
    sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
    tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
    mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
    kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
    žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
    darija_os ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
    vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

krojachice,dobro došla u ljubičice!Tvoj FeFe-ić se ipak vratio na prvobitno obilježavanje,s čim si ga podmitila
    Ali,tak mi se najviše sviđa!I ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za plusek!
    Viki88,HelloKitty,dal ima novosti?
    anka,Sandra,gdje ste curke?
    vojvodjanka,opet si nam vlažna cijelo vrijeme

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima za sve!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

žužy, fakat sam ga podmitila:
    stavila sam lažni + pod OPK test i prevarila ga

vidiš - već sam se i sa prevarama počela baviti

ne vjerujem da nekaj bude, ali mi barem graf pristojno izgleda

zigzag avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Bok cure!
    Malo upadam,ali vas stalno pratim i vibram za vas! Spominjale ste bademe za muzeve, MM je jeo brazilske oraščiće-bogati su selenom i bucine sjemenke zbog cinka. Uz to i spirulinu Inace u sgramu ima asteno.
    e da,bit ce vam smijesno,ali ja sam uz sebe nosila mjesečev kamen za plodnost,a on zoisit,pa tko voli alternativu...

Tayla avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

E ja sam spominjala bademe, svako jutro mu ostavim šaku badema uz doručak, prije nego odem na posao. On ne mora na posao ovako rano kao ja.

Općenito se trudimo jesti zdravo, raznovrsno. Mogla bih uveti i brazilske oraščiće, inače volimo sve orašasto.

Krojačice zeznula si FF hahahah ne mogu vjerovat

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

zigzag,i ja sam nosila mjesečev kamen,nekoliko mjeseci...prijateljica mi kupila.
    Brazilski,indijski,obični orahi,bučine sjemenke...kljukajte ih cure,ne škodi

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Vojvodjanko ima veze jel ovulira desni ili lijevi jajnik

Ja svaki ciklus lijepo osjetim O jer me bas pikaju jajnici..ali sta mi to vrijedi kad moramo na mpo....
    Jedino novo je sta sad nakon O imam neki vodeni iscjedak,to prije nisam imala..

Ajde ljubicice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da padne koji +

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •