sreća mijenjaj ginekologa! ako imas uredne cikluse, vrlo vjerojatno imas i O.
sreća mijenjaj ginekologa! ako imas uredne cikluse, vrlo vjerojatno imas i O.
curke hvala puno svima na lijepim čestitkamai puno vibrica vam šaljem
....nakon jučerašnjeg dana, još uvijek nisam došla sebi, totalno zbunjena izvan sebe, ne želimo apsolutno nikome reći, jer eto nedo Bog nešto bude- znam da ne smijem o tome razmišljati, ali pročitam svašta ovdje na Forumu
još imam stalno tu napetost u doljnjem dijelu stomaka (ne boli, nema krvi) ... nadam se da će mi u utorak već moći reći je li sve u redu
![]()
Srećo bas mi je zao kaj se tako osjecas, grozno je kad osoba koja je zaduzena za tvoje zdravlje ne pruzi podrsku...nemoj razmisljati tako negativno![]()
Ajme Srećo,pa tvoja gin. zbilja nije normalna..ko da je sam tak kupiti Maybe Baby,a i nije da si jučer poželjela drugu bebu.Razmisli o promjeni gin. ako možeš,puno znači kad možeš pričati o svemu sa svojim ginekologom i kad ga možeš pitati sve bez ustručavanja i straha od odgovora.
Ja sam malo u banani...moj ginić više ne radi kao socijalac več samo privat.Do sad sam uputnice i rec. sve podizala kod njega u privatnoj ord. jer mu je soc. ord. 30km od Kc.I sad je na njegovo mjesto došla mlada doktorica koja putuje iz Zg...tak da moram ispitati kak diše u vezi up.
A nači giniča kod nas u Kc nije lako jer uglavnom ne primaju nove pacijente..bez obzira kaj su na popisu hzzo-a kao dr koji primaju.![]()
Možete prokomentirati ovo, priti pliz!
Sinoć sam zaspala u 21:30, i u 23:30 se probudim, prebacim E. u krevetić, i sagnem se uzeti nešto, tada najednom osjetim oštru bol u desnom dijelu trbuha i brzo se preselilo na središnji, ispod pupka, pa od zdjelice! I trajalo je pola sata, jedva se smirim na leđima i boli i dalje. Onda mi je počelo biti slabo, ruke su mi utrnule, disala sam površno, bilo mi je zima, bilo mi mučnina, dolazilo mi do povraćanja... Srećom, pa se MM sjetio zamutiti mi malo šećera i vode, pa sam se nakon toga smirila, utoplila pa je i bol skroz prošla.
Btw, ne znam... neću još promijeniti G.![]()
Posljednje uređivanje od Sreća_83 : 22.01.2014. at 13:49
vikki nek je gotovo i nek bude uspješan ovaj ciklus. znači u Karlovcu vas ostave prek noci??
srećo pa stvarno mislim da ako ne misliš čekati još godinu dana, kupovati maybe baybe (ja bi joj predložila da mi ona pokloni) mjenjaj tu ginićku
žužy a u klinac! pa možda ta nova bude još i bolja![]()
Da ostavljaju preko noci.. Sad sam dobila antibiotik u guzu.. A pitala sam doktoricu da me pusti veceras kuci ali kaze da nemoze!
Pozdrav svima drage moje, da ne mislite da sam zaboravila na vas, radim, dodjem doma krepana, umor me ubija, samo bi spavala i pila, non stop sam s nekom flasom vode ili caja u ruci, danas sam si kupila i Prenatal, moram poceti s tim sad, a 05.02. nas ceka prvi UZV![]()
Pozdrav svima! Ako me primate, pridružila bih vam se na odbrojavanju. MM i ja smo u kasnim tridesetim i željeli bismo još jednog bebača. Danas mi je 9.dan ciklusa, inače traju 28 dana.
Draga Sara hvala ti puno puno, evo za sada jos nista, ali i nemam neke obicne simptome koje imam uvije prije nego vjestica treba doci!
Uglavnom citam Vas svaki dan i jedva sam cekala dan kad cu se konacno i ja moci ukljuciti u raspravu, svima Vam se zaista divim na ustrajnosti i volji i svima nam zelim zvukove malog srceka u nama ove godine!!!
Evo danas sam se i ja registrirala na FF i puno toga mi nije jasno ali ako cu imati pitanja slobodno vas pitam ovdje?![]()
vikki najgore je prošloŽelim ti da ugledaš svoj plus čim prije
To valjda kako gdje, u Rijeci puštaju doma nakon par sati.
Hvala crna ovcice! Ma ja se dobro osijecam i mogla bi komotno doma ali eto prezivjet cu do jutra
Napokon da sam uhvatila malo vremena da se opet javim...
Daria cestitkeza +...
Ja (ne)trebam dobiti u nedjelju...trbuh me jos boli kao da cu dobiti svaki cas ali malo manje.danas me probolo u jajniku i bol se spustala skroz niz rodnicu.i tako 10 ak min i sve ok poslije.neznam dali da se zabrinem ili ne.cice mi nisu nesto bas narasle ali me tu i tamo znaju jako peckati i svrbjeti...
Sutra pocinjemraditi,gotovo bolovanje (bila sam radi djece) i za kaznu mesefica salje na skladiste slagati robu za nasu trgovinu.sve me strah dizati bilo sta a moram napuniti kombi.neznam kako da se izvucem.sta mislite jeli rano da sutra ujutro napravim test...kupila sam gravidnost mini.danas mi je 24 dc ovlacija mi je bila 9.1.pomagajte...
Ajme jeste vidjele mozda ovo :
http://pelvicguru.com/2012/10/19/egg...ing-ovulation/
Kaj mi cekamo svaki mjesec![]()
izgleda jezivo!!! hehe.. nesemo zlatna minijaturna jaja!!
Sad tek kužim zašto ta ovulacija tak jako boli.. treba snijeti to jaje manje od milimetra!!
Kak je kokama tek s onolikim jajima( jedino ih opravdava to što nesu svaki dan)![]()
vecer cure
vikki-najgore je proslo sada odmaraj(joj bojim se da i mene to ceka)
sreco-nemam rjeci za tvoju G,ja bi isti tren oisla od nje
kod mene krenuo spoting tako da od nas nema nista
ujutro cu zvati petrovu i naruciti de kod dr na razgovor za inseminaciju (valjda sam dobro napisala)
Posljednje uređivanje od kik@ : 22.01.2014. at 21:49
evo link http://www.femigel.info/jajnici/ brzo sam procitala pa mozda sam nekaj predvidjela![]()
kikići,nije rano,napravi test u jutro..budeš mirnija na poslu
HK,budemo mislile sutra na tebe!
ljubi,Od idučeg ciklusa krečeš sa stimulacijom?
Darija,Asper,pusa trudnice naše!
Kad otvarate novo odbrojavanje?Očete svaka svoje ili zajedničko *![]()
stavit cu samo da skupim dovoljan broj postova da si mogu urediti profil, kao sto sam rekla ja sam jos fakat pocetnik u ovome! Htjela sam vas pitati kako se mjeri bazalna temperatura?? Jel moze biti obican toplomjer ili mora biti nekmakav drugi? Stvarno sam se navukla sada na ovaj forum i jedva sam cekala da dodjem doma da vidim sta moje curke rade. Sad vas pozdravljam i zelim vas laku noc
Napravila sam test i koliko vidim nema nista od T.budila sam muza da pogleda u nadi da ce vidjeti blagu crticu ali nazalost nevidi ni mene a test da nepricam.sada mi visenista nije jasno...nisu mi vald simptomi za M poceli tako rano...nisu nikada...a i gospodja je ljubicasta...eto vald to ipak nemora biti simptom.sad mi preostaje cekati nedjelju i zaista vidjeti dali ce mi se posreciti.jos jedna zanimljivost...bila sam sinoc kod doktorice po doznake i jos me zena pita kad cu na porodiljni...pitam zast pa kao sta nisi trudna lice ti je nekako drugacije i sva si napuhnuta i trbuh i cice...onda se jadna povukla jer je skuzila da ako napravim test i nebude nista da cu biti koma.a eto...sta je tu je.cujemo se kasnije.idem sada u firmu na ispiranje mozga.drzi te mi fige.
Drage moje, dobro jutro, evo kavica je skuhana!
imam neke bolove u trbuhu tako da mislim da bi vjestica danas trebala doci
ufff bas sam ljuta. Zelim vam lijep dan!
Jutrooo!
Nove curke dobro došle!
Viki ajd sad je to iza tebe, žao mi je kaj je bolilo.
HK ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Srećo ja bi odmah ju promjenila, koza .
Kris prošle godine je bio neki dokumentarac na tv da sam i ja ostala paf kad sam vidjela.
Jutro, cure! Hvala na kavici...
Yummy mislim da moja bol u trbuhu nije vezana uz manjak željeza ili magnezija jer se manjak željeza ne očituje na taj način, a manjak magnezija se očituje u grčevima u nogama, najčešće.
lista za 23.01.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 45 dc
darija_os ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 40 dc +
marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
asper ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc +
vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
kikići 0719 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
sara 29. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
kriszg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
a_je_to ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
crna-ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
Jutarce curke!
Prvo želim dobrodošlicu a_je_to i kikići 0719 na listu,i naravno što kraći boravak ovdje!
ivchica30,napiši molim te koji ti je dan ciklusa,pa te sutra stavim na listu.
kikići,žao mi je zbog neg. testića
Srećo,a se to ponovilo,ili desilo več prije?
ljubilice, big kiss!
Marty_na,ar ju alajv?
Pooosebne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ HelloKitty,da izdura nekak današnji dan!Nek bude gotovo prije nego osjetiš!
Sad idem čitat grafiće i pit kavu...![]()
Jos ovaj ciklus sam s vama pa krecemo sa slijedecim
Žužy, to mi se dogodilo 2. put u životu. 1. put je bilo prije 10 godina. Bila sam ujutro vani i šetala, kad me ulovilo nisam mogla hodati. No, nije mi dolazilo slabo, mučnina i nesvjestica.
Što je s Taylom?
Nove cure, dobrodošle!![]()
Posljednje uređivanje od Sreća_83 : 23.01.2014. at 10:36
Srećo,pa ono,nije za zezati..ne zvuči baš ugodno,ako se ponovi,odi do dr.
Vidim da je Tayla upisala EW prekjučer u graf...mislila sam da možda nema neta pa se ne javlja al očito ju nešto drugo sprečava da nam se javi.
Uglavnom,ako se ne javi do 50dc,brišem ju.Pa ju lako ubacim ako bude željela
Mene i dalje pere pms pain...pogotovo na večer dok se smirim,uprav mi smeta rub gača,i to pikanje u maternici..
Svašta mi se mota po glavi,i da je zadnja M bila lažna pa sam sad več ohoho trudnai kojekaj...jedino me T sprečava da pišnem test na 15.dc
![]()
Draga Zuzi, evo vjestica dosla, nista od moje T!!! Prvi dan!!!! Aaaaaaaaaa
Posljednje uređivanje od ivchica30 : 23.01.2014. at 11:52