Pih meni je fefe ipak fulao..po ovome ako temp sutra naraste O je bila prekjucer a ne danas...bar mislim...help?
Pih meni je fefe ipak fulao..po ovome ako temp sutra naraste O je bila prekjucer a ne danas...bar mislim...help?
HK ~~~~~~~~~~~~~ za današnji dan!
a_je_to i kikići 0719 dobrodošle na listu!
Ljubi neeeeeemoj ostaviti mene i Žužy..
ivchica30 u nove pobjede kad završi M!
Samo bih htjela reci...pratila sam puno foruma i odlucila sam se za ovaj jer ste sve cure tako super...svakoj od nas novih i odgo orite i stvarno ste si svi velika podrska.jako mi je drago da sam tu sa vama i sto mogu podijeliti sve svoje sumnje,zelje ii strahove...vjerujem da dosta vas kao i ja ima oko sebe osobe koje nemogu shvatiti zelju i muku koju prolazimo do zeljene trudnoce.hvala vam i ponosna sam sto sam u cekalicama.hvala...
P.S.ja se jos nekako nadam da sam prerano napravila test i da vjestica nece doci unedjelju
Ako sutra poraste, mislim da će ti fefe označiti O na jučer ili prekjučer.
Zašto misliš da je fefe fulao, jel zbog sluzi? Ovulacija ne mora biti na dan kad imaš Eggwhite, može i dan, dva poslije.
Uglavnom, vidim da ste sve dobro pokrilipa nemaš frke
žužy, tvoj graf lijepo izgleda
Posljednje uređivanje od krojachica : 23.01.2014. at 14:53
žužy, pobjegla mi je poruka:
tvoj mi graf lijepo izgleda, ali imaš malo prelagane M, što bi možda moglo ukazivati da ti ponekad šteka O.
krojačice,ma misliš da se nisam to več pitala...kolko mi se opče zadeblja endić kad se tak malo oljušti.
Ni sluzi nemam baš više..mada su mi lh uvijek bile lijepo pozitivne..možda mi zadnjih par ciklusa to remečenje fakat radi povišeni prl![]()
I ja sam isto ful zadovoljna s vama i tako mi je drago da konacno mogu sa nekime popricati o svojim planovima za trudnocu i koliko se trudim! Doduse mi smo stvarno the begginers jer smo poceli 30/12 2013 sa onako stvarnim keksanjem kako vi kazete bez cuvanja! Kada prodje vjestica u nove pobjede!!!
Pozdrav svima! Konačno sam došla malo k sebi da se
mogu javiti. Od jutra me razvaljuje glavobolja tak da sam u 1 otišla s posla i spavala do pol 5! Tak me boli da sam par puta povraćala. Ne sjećam se da mi je ikad ovako bilo, tablete ne pomažuI sad sam još sva nikakva kao da mi netko obruč steže oko glave.
Eo Sreća nisi jedina sa čudnim pojavama...
pozdrav cure
HK nadam se da je sve super prošlo danas, bila si mi u mislima
Cure ja danas bila na pregledu danas, dobila uputnicu za humanu, pregledao me na UTZ kaže da O nije još na vidiku (to sam znala i bez da mi je rakao) al ok. Rekao da ćemo briseve i papu ponoviti kad mi u Ri kažu točno šta sve treba tako da nemam stare nalaze (mislio je zbog HSG) s obzirom na vrijeme čekanja...iako kaže da je i ovo što sad imam relativno friško.
Drage moje, iako smo odustali nisam mogla živjeti u neznanju,jer jos uvijek me muči uzrok neuspjeha i neplodnostipa sam se danas malo druzila s doktorima u OB Karlovac i sa nasom Viki88 i napravila sam HSG...nezaboravno iskustvo
prohodni su i sad sam napravila sve sto sam mogla... Saljem vam hrpu ~~~~~~~~~ za nove +, našim trudnicama želim školske trudnoće i puno novih odbrojavanja...gdje nam je HK?
sandra odlično! nadam se da si preživjela (mislim očito je da jesi) i baš mi je drago zbog vas.
Moj HSG prekinut, jer me jako bolilo. Trebala bi ujutro pokusati ponovo. Strasno me bolio. Prvo ono postavljanje instrumenata, posebno sirenje grlica materice.
Sad mi je krivo sto se nisam mogla strpiti jos par min, ali me bas bolilo.
Bok cure, da se javim nabrzaka, spavam i prije i poslije posla, nikad me tak nije prao umor...uhh, sam bi spavala
Zuzy, sto se tice odbrojavanja ja sam za da bude zajednicko, al jel moze kad obavimo prvi UZV, da bas ne jurimo, jel tak ok ?
Uh, ja sam malo psovala...sram me sad...i vikala sam i rekla im da nisu normalni i nek odmah prestanu s tim sto radea kad su rekli da su prohodni i da "krenemo u akciju" rekla sam im da ne znam kad ce mi pasti na pamet uskoro ista dolje staviti...evo sad sam kao da nisam ni bila...samo prespavam u bolnici i ujutro idem doma
![]()
HK bas mi je zao...vjerujem ti da te jako bolilo...ponovno ces ici sutra? pokusaj izdrzati... lako mi je sad biti pametna kad je to iza mene, alivise nikad mi neće pasti na pamet ovo ponoviti! Nikad vise!
o joj HK a jesi dobila ili uzela na svoju ruku šta protiv bolova ?
sandra i ja sam skoro pa odmah bila kao nova. mala napetost u trbuhu i malo krvaruckanja...
HK a bemu miša!!! baš mi je žao. Nadam se da ćeš sutra uspjeti i traži nek te malo "nadrogiraju". Sjećam se da je tina29 imala epizodu s ispadanjem instrumenata mislim 2 x za redom. oni jedva postave i krenu a ono sve ispadne..
Zaboravila sam da se tu ne vidi, fefe je odredio danas kao dan O, a izgleda da je prosla cim temp raste,al sve je bilo zbrkano ovaj mjesec od ew do bolova, osjecaja, polozaja cervixa, od jucer je nize nego prekjucer itd...mene opet neke mucnine soraju.Jap, MM je posebno ponosan na ovomjesecnu pokrivenost![]()
Popila sam lexilium prije nego sam krenula. Rekose da mi ne treba nista vise. Postavljanje instrumenata me jakoooo bolilo, posebno sirenje grlica.
Kad su poceli pustati kontrast mislila sam da cu crknut. Poceo je prolaziti, ali ja nisam mogla izdrzati i prestali su.
Doktorica kaze da vjeruje da je prohodan, jer nije naisla na otpor prilikom pustanja kontrasta, ali da bi ipak volila da ponovimo da budemo sigurni. Nisam sigurna da li cu ponoviti ujutro ili ne. Vidjela je da mi je na desnom jajniku folikul velicine 13mm, pa razmisljam da li da pokusam s inseminacijom u prirodnom ciklusu.
Jel treba ovo jos da boli? Trenutno me boli kao da imam M.
HK ja sam u podne imala HSG, a već oko 14,00 me nista nije bolilo, tak da sam išla pred bolnicu na kavu... malo jos krvarim, al ne boli. Jesi ti doma ili u bolnici?
HK ali mislim da ti je i za inseminaciju bitno obaviti HSG. Ma normalno je da te boli čak i sutradan, nismo sve iste. Moja MPO-vka kaže da to tako "protrese" utrobu da ne može ne boliti. Ali bol prođe
Kuci sam. Zahvat sam radila privatno. I sad me neki grcevi prolaze.
Pa i ja sam išla iz Zagorja doma. Kao da ništa nije ni bilo. Imali smo se šta voziti. I doma završila ručak pa tek onda legla. Al kažem, nismo sve iste
Asper slažem se s tobom u vezi zajedničkog odbrojavanje,ali tek kad UZV obavimopuse svima
![]()
Popij nesto protiv bolova, a ak ne prodje i bude te jako boljelo-ja bi na tvom mjestu otišla na hitnu!
Ljubilica, ovdje ne puštaju doma odmahal prespavati cu nekako noćas pa ujutro nakon vizite mogu doma!
ljubilice, svaki put kad citam bilo sto sto napises zadrzim se u citanju pjesme u tvom potpisu - PREKRASNA JE, svaki put kad je citam trnci me prodju![]()
Asper i meni je divna... hvala..
Sandra onda zamisli da si u hotelus punim pansionom i sutra bježi doma
Popila sam analgin. Sad ne boli vise. Razmisljam da li da pokusam opet sutra? Nije mi jasno kako ne postoji neka lokalna anestezija da nas postedi ove patnje.
HK drmni si ti nekaj žestoko prije pa ti bu svejedno
P.s. Žao mi je da se tako patiš
Moja glavobolja prošla, tlak je bio 85/55!!! Klinički mrtva! Najela se slanog, natočila vodom i došla k sebi, hm...
HK,mislila sam na tebe cijeli dan,žao mi je što te boljelo..joj i mene je,i to jako.I to postavljanje instr. i prisilno širenje grlića,majko mila.I mislila sam da je to najgora bol ikad,a onda su mi pustili kontrast.
I sad tvrdim da je to najgore kaj sam prošla,i od kiretaže.
Sandra,baš mi je drago da si i ti obavila,super,super!
I izgleda da se kod privatnika ide isti dan doma a bolnice preferiraju da se ostane do jutarnje vizite.
Cure kad čitam vaše priče o HSG ne mogu vjerovat kak sam ja dobro prošla.
Dr. Kuna mi ja radio ultazvučni HSG u Vinogradskoj i moram reći da baš ništ nije bolilo, malo sam osjećala pritisak al s obzirom da je sve skupa trajalo 2 do 3 minute otišla sam kući pjevajući..
bilo je poslije malo sukrvice i neugodnog osjećaja al ništ strašno..
Uf za hsg definitivno trebaju davati anesteziju jer to nije humano! Najgore sto sam prozivila do sada ! ! !
HK steta sto nisi jos malo izdrzala kad su vec poceli pustati kontrast i mene je neizdrzivo bolilo i urlala sam ali sam izdrzala jer nebi to mogla opet prolaziti nema sanse! Ni najgorem neprijatelju to nebi pozelila!
Da,meni je tadašnja šefica zamjerila kaj nisam došla na posao drugi dan,nakon kaj su me pustili doma..jer kao kaj glumim,išla je i ona,pa nije ništ strašno.Ja krvarila,bolelo me,pritisak..i uredno me dočekao istovar robe next day!
Nisam paničar,ne dramim ,al kaj boli,boli..ježi ga :cool:
A i ja sutra radim i to tezak posao puno fizickog napora i radim 18 satni smjenu.. Sta se mora mora se!
Jutro,cure. Evo kafice,doduse,jedva sam je napravila,stomak me rastura.
Zuzy pisi 1.dc. Probudio me je bol,bas je ovog puta M. dosla nenajavljeno,obicno ti predmenstrualni bolovi pocnu od ovulacije,pa kulminiraju par dana pre nego sto procurim,a sad kao grom iz vedra neba.
Jutro
Konacnoooooo, fefe ipak je bio u krivu
Cure, kako ste danas?
Jutro svima, macina trava poslužena...Juće bio zadnji dan M pa sam poćela sa ispijanjem macine trave u kombinaciji sa vrkutom do ovulacije, otprilike 8 dana. navikla sam se na nju...M nažalost nije bila lažna,trajala ke točno 7 dana i bila obilna, nikad me nije toliko stomak bolio, valjda zbog 12 dana kašnjenje![]()
Nove cura dobro nam došle, i što prije prešle u trudnice a mi mi sa vama
Sinoć sam otvorila sezonu, pa me zanima što je po vama učinkovitije, pokrivati svaki dan ili svaki drugi??? Veliki pozdrav za sve![]()
Jutrooo!
Jutro!
Esperansa kažu da je bolje svaki drugi dan..
Evo i meni je danas sluz prozirna i skliska..morat ću uskoro malo zaigratis mm.
Jutro.....evo meni jutros stigla vjestica...za poludit.2 dana ranije mi je dosla.to mi se jos nije desilo.inace je tocna ko sat...ocito se sat pokvario.hehe.nista,za 10ak dana u nove pobjede.cudo da nisam sva zbedirana.i bolje.drzite mi se curke.
Jutro curke...
Malo bi se nadovezala na šefove o kojima žužy priča...ja imam sličan slučaj sad u trudnoći. Ak si umoran, komentar je ja nikad nisam bila, onda ak te bole leđa, ona veli ja s tim nikad nisam imala problema i tak to...očito ne zna da je svaki slučaj sam za sebe...ma joj
lista za 24.01.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 46 dc
darija_os ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 41 dc +
marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33 dc
asper ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc +
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
odbrojavalice:
sara 29. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
kriszg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
a_je_to ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
crna-ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
ivchica30 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~~ 1 dc
kikići 0719 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1 dc
vojvodjanka,kikići,
HelloKitty,ako si se odlučila ponoviti HSG, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ida ti je bilo puno lakše!