stork,ajme temperatureGdje ode?
Zgleda jako dobro
A tlak ti je fakat bil ono...da se smrzneš.
stork,ajme temperatureGdje ode?
Zgleda jako dobro
A tlak ti je fakat bil ono...da se smrzneš.
Ha, si vidla grafić?! Bome nakon one glavobolje jučer, nekak sam si i mislila da bi mogla skočiti, to mi je bio prvi simptom i u prošloj T, iako mi se čini rano na 7 dpo, prošli put je bilo od 10, a otkad pratim BT nikad mi nije 37, ako nema T. I baš sam si danas sva nekak ošamućena
Ljubičice ima li kakvih simptomčića?
Svima ~~~~~~~~~~ za sve kaj treba!
Trudnice, malo baby dust-a nama trudilicama?!
Jutro. Nisam se odlucila ponoviti HSG, jer me sve zivo boli od jucerasnjeg. Ne boli me vise kao poslije, ali me boli kao da imam upalu misica. Kao modrica. Cak me misici na straznjici boleJel to treba tako?
Nisam imala temp. I nisam povracala. Super sam spavala.
Curke koje ste bile na Hsg-u žao mi je što ste se napatile
Moje iskustvo je bilo sasvim drugačije i baš bih voljela znati zbog čega neke cure to toliko boli
a neke uopće ne, a koliko čujem dr. baš i nemaju odgovor na to pitanje.
Ja sam na hsg-u bila 2 puta, obavila sam to u pauzi posla, nije mi bilo niti najmanje neugodno
(manje neugodno od uzimanja pape), čak su mi kad sam drugi puta išla puštali kontrast još jednom i onda još i fiziološku
jer prije toga nisu uspjeli posnimiti cijeli tok kontrasta kroz jajovode.
No očito je ovo moje iskustvo vrlo neuobičajeno jer su se i dr. i sestra dosta čudile i više puta me pitale zar me doista ništa ne boli.
U čudu ja, u čudu one.
Naravno da sam poslije počela sumnjati da su nešto sfušali, da je kontrast prošao sa strane, npr. potpuno fulao jajovode i prošao kroz crijeva,ali slika je pokazala da je kontrast unutra pa onda valjda nisu sfušali.
Posljednje uređivanje od krojachica : 24.01.2014. at 11:04
Mene je jako bolilo postavljanje instrumenata, posebno sirenje grlica i puhanje onog jbn balona. Radjen mi je konus prije 7 godina i kaze dr da me zbog toga vise bolilo. A kontrast nisam osjetila od svog tog bola. I kontrast je dosao do jajvoda, bez otpora, ali zbog tolikog bola u grlicu morali smo prestati. Buduci da ovaj mjesec imam ovulaciju na desnom jajniku i da je folikul na 8DC 13mm mislim iduce sedmice pokusati s inseminacijom u prirodnom ciklusu. Nikad se ne zna.
Pa ako ne upali, ponovit cu HSG kad se oporavim od ovog.
HK,ma dobro je.Evo i doktorica vjeruje da je prohodan.Ok,nije bitno samo mišljenje,treba to potkrijepiti dokazima...ali zašto bi se forsirala kad te tolko boli.Jedino ako se kroz neko vrijeme odlučiš ponoviti propuh..pa da popričaš s dr o nekoj lokalnoj u grlić bar.Ne kužim zašto se kod privatnika to ne nudi u startu.
Jedino ako za tu pretragu moraš osjetiti baš,kaj mi nema logike.Još bi razmela da ne daju opču jer se tijelo opusti i možda je teže puštati kontrast...al dve,tri pike da grlić "utrne"...
Inače,kažu da se propuhivanje jajovoda ne preporučuje raditi više od dva puta u životu.Osjetljivo je to,majušne su te naše tube..
A moj dr kaže da boli kad je začepljeno,ima priraslica,pa ipak jače osjetiš kad se jajovod "razlijepi".Neznam,mene je koma boljelo a rekli mi da je prošlo bez problema.
krojachica,možda su tvoji jajovodi extra široki
HK,sad navijamo da u folikulu bude super duper jajašce koje će spremno čekati malce od TM iduči tjedan!
Posljednje uređivanje od žužy : 24.01.2014. at 11:33
curke, imam jedno pitanje: je li koja od vas imala ovulacijsko krvarenje?
ja eto danas prvi puta u životu![]()
Ne znam jeli to dobar ili loš znak, a graf mi pokazuje sve samo ne O.
ja sam u zadnjem postupku prokrvarila sat vremena prije punkcije, nikome nije jasno odakle krvarenje...
Krojachica...ja sam imala prije par mjeseci ovulacijsko krvarenje...iskreno nisam ni znala da je to...i bolio me jajnik pa smo taj mjecec preskocili keksanje.posto sam se uplasila isla sam doktorici pa mi je objasnila da se to dogodi kod jakik ovulacija...stet sto sam to propustila.e sad dali je u pravu ili ne...nezz jer je inace ta zena jako cudna i ima jos cudnije izjave.
to je normalno krojachice, znam puno cura. ne događa se često, ali može biti
sad ovo normalno neznam jel mi trebalo. malo sam krivo formulirala. ali uglavnom, navodno to nije ništa neobično. naravno ako nije u enormnim količinama
U ponedeljak idem na folikulometriju. Ako bude folikul prokrvljen kako treba znaci da se s njim moze uraditi inseminacija, pa cemo istu raditi utorak ili srijedu. Ovisi od velicine folikula u pon. Drzite nam fige!
Cure, evo da vas se javim, nisam danas nijednom...
Napravila sam sav posao, jako sam zadovoljna. Otići ću smireno uživati u vikendu...
Kod mene se jučer i danas javilo vrlo, izrazito malo, bijelog iscjetka.Po mojoj računici, to mi je 6., odnosno 7. DPO.
Komentari...?
HK, žao mi je što si proživjela toliku bol. A vidjet ćeš kad budeš rađala, tada neće biti odgode!Kad te uhvati, gotovo!
Ma sretno ti bilo s inseminacijom, držm fige da uspije!
Posljednje uređivanje od Sreća_83 : 24.01.2014. at 14:25
Da ti budem iskrena neznam sta im znaci jaka ili slaba ovulacija.po meni il je ima ili nema i mogu biti jaki ili slabi bolovi ovulacije...neznam
E, još nešto. Ne znam koja cura je napisala da neće ponoviti HSG. E toliko žena nakon poroda kaže "ne, nikad više", upravo zbog ogromne boli. Ubrzo se predomisle. Tako i za ovo, jeste boljelo, ali za bebicu ćemo sve pretrpjeti. Mene nije strah ponovnog poroda. Ne razmišljam o boli, već samo o tome da se mrvica začne, bol nije uopće u mojim mislima.
Malo sam googlala i nepostoji jaka ili slaba ovulacija nego kao sto sam i pretpostavila radi se o simptomima i bolovima ovulacije.zena se krivo izrazila...eto i to smo rijesili
Dan prije, nisam upisala jer nisam bila ziher, kasnije zaboravila, radilo se vise o obojanoj sluzi(smede, s malo sukrvice) i jucer takoder,nikada bas nikada nisam to imalaa buduci da nisam upisala prvu, bilo mi bedasto upisivati drugu,pogotovo jer se radi o jednokratnom dogadaju
Evo i mi smo počeli s aktivnostimaNe mjerim bazalnu, ne pratim trakice i paprat... Nadam se da do ovulacije dolazi... Pa smo odlučili pokrivati od 10.do 20. dana ciklusa. Vjerojatno svaki drugi dan, kažu da je tako bolje. Joj, imam osjećaj da mi stalno iza leđa hoda ogromna budilica, i otkucava mi minute biološkog sata. Pa me razveseli kad vidim u klubu 39+ dobre vijesti, da mi nade. Stalno sam u nekim pesimistično-optimističkim fazama...
Ja prije nisam imala pojma kada mi je ovulacija,nije bilo nikakvih simptoma.i posto sam pokusavala bezuspjesno ostat (po prvi puta)trudna pocela sam piti caj od vrkute i nakon 2 mj sto sam ju pila sam ostala trudna jer vec taj mj kako sam oocela piti sam dobila simptome O (sluz,lagani bolovi u jajniku koji ovulira) i od tada ju pijem tu i tamo tj samo kada zelim ostat trudna.evo sad ju pijem 2.mj pa bumo vidjeli.eto...ako nekome moze pomoci...super.
Nisam napisala da smo pokusaavali svaki mj 2,5 god.i definitivno treba prestati misliti na trudnocu iako je uuuuzaaaasnooo tesko.
Jutro, cure1
KrisZg, malo sam ti škicnula grafić. Ma je li to moje okice dobro vide? TI i tvoj dragi se družite svaki dan, bez obzira na doba dana pa i više puta na dan?!
Vjerujem da je istina sve što upisuješ u graf, stoga:![]()
I ta ucestalost opet nikaj ne znaci, takvi smo skoro 4 god, a prve dve sam ja totalno krivo izracunavala plodne(citaj:bila sam totalno neinformirana), pa sam ostala trudna jednom!
To je pozitivno za nas odnos, muvamo se cijeli dan, izmedu djece, posla, obveza, pa to kulminira![]()
curke
HK-uff nemam rjeci sta si prosla drzi se
žužy-meni pisi sutra 3DC
mi odlucili ipak ici na inseminaciju izgleda da ovako nece a dok cekamo sve nalaze pokusavat
cemo i dalje nikada se nezna
Cure, koliko i kako ste krvarile nakon HSG-a? Ja sam u cetvrtak popodne obavila postupak, jucer sam imala nesto zuckasto, a danas KRV! Bas sam se prepala!
Izgleda poput menstrualne krvi. Ne boli me stomak.
HKmislim da bi trebala nazvati tam gdje si radila zahvat,ako ne,hitnu ginekolosku...sva krv izvan ciklusa zahtjeva provjeru, cak i nakon zahvata, tako je meni ginicka objasnila.
HK ja sam imala krv samo taj dan kad je bio hsg a evo 3 dana nakon smedi iscjedak i jos malo ga ima ali nije krv nego bas smede!
Zvala sam svog dr. Kaze da je to normalno nakon zahvata. Nije to mnogo kolicinski. Ono bude na papiru i kap dvije na ulosku. Doduse, jucer sam cijeli dan mirovala, a jutros sam skakala po faxu, jos uz stepenice.
Osim toga, kod mene je na grlicu radjen konus, pa je moguce da je vise iziritiran nego neki "zdravi" grlic. A dodat cu i stres.
A i na mom grlicu je raden LETZ .. Slicno ali tebe su rezali a meni laserski micali karcinomske stanice!
HK i meni je bilo krvi na papiru 2-3 dana. Bez brige. I sama kazes da nije neka kolicina
Ne ljubi, nije neka kolicina. Ali sam ja ocekivala to krvarenje nakon HSG-a i nije ga bilo. Taman sam pomislila kako ga nece ni biti kad je pocelo krvariti. Zato sam se prepala. Kaze dr da je nesto od postupka krvarilo bi odmah nakon istog. Ok se osjecam. Nemam nekih bolova, osim tu i tamo koji grc. Nemam temp.
lista za 25.01.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 47 dc
darija_os ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 42 dc +
marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 34 dc
asper ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc +
odbrojavalice:
sara 29. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
kriszg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
a_je_to ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
crna-ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
ivchica30 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
kikići 0719 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
Tuuuu sam!
Skitala sam se malo od jutra pa lista kasni,sory cure![]()
Pozdrav! HK ja sam krvarila dosta u četvrtak odmah nakon postupka pa negdje do popodne, već taj dan na večer, jučer i danas na dnevnom ulošku samo malo smeđeg iscjetka...cure, što je s taylom? da nema i ona +...
Dobro vam ovo nedjeljno jutro!
Nešto se čudno događa kod mene. MOže kratki komentar?!
U četvrtak navečer sam osjetila grčeve, lagane. Neću napisati da su menstrualni jer se nadam da nisu, već implantacijski. Ozbiljno, pa tek mi je 19 DC jučer bio, što će reći da M. trebam očekivati 1.2, kad će mi biti 26/27 DC! Ma nikad nije bio tako kratak, u životu! I jučer (petak) ujutro sam nešto osjećala. S druge strane gledano, to mi je 7/8 DPO, što lijepo zvuči, grčevi 7/8 DPO.
Ne znam što bih mislila... Osim toga, znate da sam pisala da negdje 9 dana prije M. imam psihički slom, pucanje po šavovima, dan kad nemam strpljenja za nikoga pa ni za sebe, poslije imam grižnju savjesti, a tek koliko psujem... Eto, to nisam imala, a grčevi počeli. Međutim, situacija se promijenila, ali pod utjecajem Eme. Nešto je zezala jučer, nije htjela popodne spavati (dobro...), ali nije htjela jesti ni popodnevnu užinu ni večeru! Eto, to mi je diglo živac, pa ne mora nužno biti PMS! Ne znam kako bih se osjećala da je jučerrašnji dan bio "normalan", ako se razumijemo?!
Ma što je to da mi se ciklus skraćuje?! I O je bila ranije Jao... Sve u svemu, gledam na ovo ipak pozitivno, da se moja mala mrvica ugnježđuje, traži sebi mjestašce gdje ćer rasti idućih 9 mjeseci...
Jutro!
Sreća i kod mene sve nešto neobično od 4. dpo, ali ne usuđujem se nadati. Mantram da mi je svejedno, probaj i ti, lakše je, ovako buš pukla
sara 29. ima kod tebe kakvih simptoma?
lista za 26.01.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 48 dc
darija_os ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 43 dc +
marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 35 dc
asper ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc +
odbrojavalice:
sara 29. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
kriszg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
a_je_to ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
crna-ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
ivchica30 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
kikići 0719 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
Jutro,kavica poslužena!
kik@,kad krečete na insemin.,ovaj ciklus?Sretno!
stork,KrisZg,lijepi su vam grafići!
Srećo,rado bi škicala i tvojega..a držim fige da su grčevi bili oni pozitivni,odnosno oni koje si sve mi priželjkujemo!
HK,nadam se da se sve smirilo![]()
Jutrooooo!
Evo i mene na kavicu.
Strok tvoj graf je stvarno odličan!
Jutrooo! Cini mi se da je situacija malo bolja jutros, ali opet imam pitanje za cure koje su prosle inseminaciju.
Boli li? Kakav je osjecaj? Jel i tu sire grlic maternice?
Moja dr kaze da je tu grublji kateter i da se pripremim na bol.