Stranica 31 od 34 PrviPrvi ... 212930313233 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,501 do 1,550 od 1681

Tema: Odbrojavanje 10/2013............... by Hope_12

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

A dobro je, već sam mislila da ćete se ljutiti na mene što Ema škica po ovom forumu sa mnom.

Evo, kući smo cijeli dan jer kiša neumoljivo pada... i MM padne napamet praviti kolač. Ubacili smo sve što smo imali, a što bi moglo imati namjenu biti kolač, eto ga, hladi se....

Btw, mislim da su mi se grudi ponovno aktivirale, desna zapravo jer lijeva šteka oduvijek...
    Posljednje uređivanje od Sreća_83 : 02.02.2014. at 20:37

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Danas je i zadnja šansa da nešto sami napravimo odletila u vjetar , M je stigla i službeno silazim s liste jer idemo ovaj ciklus u postupak..

ak se slučajno što promjeni npr. bude kakva cista eto mene u utorak nazad!!
    Posljednje uređivanje od Šiškica : 02.02.2014. at 22:28

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Siskica Sretnoooo!

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Jutreko!

Šiškica, sretno ti bilo!

Mislim da ćemo jutros imati neke piškalice, stoga držim

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Jutro! Mene je nas zajednicki prijatelj FeFe jutros iznenadio-oznacio O na 8.dc ! o_O Doduse,nisam za vikend merila temperaturu u uobicajeno vreme,tako da mu bas i ne verujem. Nije bilo ni sluzi,ni pikanja u jajnicima,ma kakva ovulacija.

Asper avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Jutro svima,
    piskalice ajmo na posao

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Nista od mene,mene po noci probudila mucnina, piskilo mi se, isla napraviti test i nikaj, niti sjena.Tako da sada cekam vjesticu

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Jutro!

Šiškice,sretno!
    Mislim da od mog pišanja nikaj,T je pala,sise prestaju bolet..to je to.Samo da menga dojde što prije da se mogu naručit kod dr.Šiškice,pratim te!
    Srećo,KrisZg, !

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Jao meni, Žužy i Kris

Razmišljam o tome da sam nešto zabrljala ili ne znam, nekako je moja O. bila kasnije nego 13 DC, stoga se pravim da moje prvobitno očekivanje nije ni postojalo, stoga čekam M. kao što mi je označio kalendar ovulacije, odnosno 5.2. Osjećam se dobro. Ma grudi nisu više za ništa... Ali ne osjećam se kao da ću dobiti, nisam napuhnuta, čak štoviše, suprotno od toga...

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Alo!!!

Malo sam zavirila kod vas - i vidim da me je draga Žužy spomenula... Žao mi je zbog tvog pada T!!!!!! Nas dvije smo profesionalke u tumačenju FeFe i znamo kaj to znači...
    Uistinu sam znala imati savršene grafove, a na kraju nikad ništa - i zato mogu poslužiti kao školski primjer kako graf & simptomi ne znače ništa. Planiram pratiti T kroz cijelu lutealnu fazu u postupku - ako vas zanima, virnite! Ali planiram raditi testiće od 2dpt (a idemo na blastice i zaista se jako nadam da će i biti transfera). Opskrbila sam se s neta - neka lijeva marka, ali čine mi se pouzdani a i super su osjetljivi - mjere od 10 onih nekih jedinica. Tako da ih neću štedjeti - i briga me ako ih bacim u vjetar s tako ranim testiranjem

Vezano za tvoj san - ja sam samo jedan jedini put sanjala muške blizance u naručju, a moja zaova (sestra MM) mi neki dan veli da je sanjala da imam sina, a i mama & svekrva su rekle da su nekoliko puta sanjale. Baš sam pogledala u sanjaricu - vidjeti novorođenče znači veliku sreću u obitelji i nadam se da će ti postupak u VV donijeti uspjeha - GO GIRL GO

Curke - želim vam puno plusića, školskih trudnoća i cijelo čudo žive i zdrave djece!!!

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

ančice,lijepo si to sročila,fala ti!
    Nek ti ovaj postupak,nakon lijepih blastica,donese hrpu lijepih plusića i zatim savršenu betu!
    KrisZg,a k jarcu,koji smo mi baksuzi!
    Srećo,a onda mora da je O ipak bila kasnije...kaj s testom,ne planiraš?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Nestrpljiva anka, budi oprezna s tako ranim testiranjem, tada u organizmu jos moze biti ostataka stoperice ili boostera ako si ga primila.

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Ma test planiram za srijedu. Ovulacija... Mi smo pokrili moju sluz, to je bio petak, subota i nedjelja (subota - vrhunac), 17., 18. i 19.1.

a po drugoj računici O. je bila u utorak/srijeda 21/22.2. Tada se nismo družili... Već tek u nedjelju. Ma!
    Posljednje uređivanje od Sreća_83 : 03.02.2014. at 08:42

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jutroooooooooo¨!

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

lista za 03.02.2014.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(ne)čekalice:

darija_os ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 51 dc +
    marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 43 dc
    asper ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 39 dc +
    kriszg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
    sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
    sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
    žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
    kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc

odbrojavalice:

kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
    vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
    a_je_to ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
    crna-ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
    krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
    viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
    esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
    yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~ 17 dc
    ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
    ivchica30 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
    vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
    kikići 0719 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
    kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
    mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
    stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Evo curke,znam da nam je Darija_os prošla 50. dc ali bit ćemo strpljive još do preksutra kada i naša Asper ima svoj prvi trudnički uzv i onda selimo na novo i njihovo zajedničko odbrojavanje!

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Žužy, piši mi 1 DC Ma tko kaže da je dijete lako napraviti, tako bih ga ošamarila! Igraju se i pričaju gluposti!

Neka mala je bila s mamom kod G., imam po mojoj procjeni 16 g. i onda su se zezale s medic. sestrom, kao kaže joj sestra: ma nemoj roditi prije 30-te, a ova klinka će njoj "a da, da, tako i ja mislim, nema šanse!" Majko mila, slabo mi je došlo! Kako se igraju s tim, kao dođe mi i imat ću dijete! To me jako ljuti!!!

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Srećo pa kaj je stigla
    Da poludiš....a gle,dok sam imala 16,i ja sam tak mislila.Hebi ga,dok si mlad,sve stigneš.

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Kad sam ja imala 16, upravo se tako i dogodilo

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Eh,ja bi sve dala da se i meni dogodilo...oduvijek sam htela biti mlada baka!

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Pih svejedno kaj sam jos mlada, ovog mog u pubertetu nikak ne razumijem, kao da im hormoni popiju mozak...a kaj se bake tice...to bi bilo ludo

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Ne pišem baš, ali vas redovito čitam. Zadnjih par dana sam baš nikakva, stalno mi se spava, valjda je do ovog blesavog vremena... A svako malo čujem kako je netko iz moje okoline trudan pa me to malo u depru baca, drago mi je zbog njih, ali sam nekako jadna jer mislim da ja to neću opet doživjeti... A ni godine mi ne idu u prilog, imam osjećaj da sam na traci za trčanje koju neko non stop ubrzava, i da ću tresnuti s nje.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

a je to

koliko dugo već pokušavate ostvariti trudnoću?

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Bubekica - primila sam Brevactid u srijedu navečer - a s testiranjem krećem u petak - to znači da će proći 8,5 dana - i vjerujem da je to dovoljno velik razmak, zar ne?

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    a je to

koliko dugo već pokušavate ostvariti trudnoću?
    Nakon cca godine dana sam ostala trudna, ali je nažalost bila vm prošlo ljeto. Onda smo morali pauzirati pa nedavno krenuli ispočetka.

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Taj jajovod mi je izvađen. Dr. ne znaju zašto je došlo do vm jer nije bilo začepljenja, bio je prohodan. Drugi jajovod je pregledan i isto ok.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

a je to
    žao mi je radi vm.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj nestrpljiva anka prvotno napisa Vidi poruku
    Bubekica - primila sam Brevactid u srijedu navečer - a s testiranjem krećem u petak - to znači da će proći 8,5 dana - i vjerujem da je to dovoljno velik razmak, zar ne?
    trebao bi biti, ali opet - ako taj prvi testic bude ima sjenu, uzmi s rezervom. i to ti je defitivno prerano, to je 7dpo, ne bih krenula prije bar 10dpo s testiranjem....
    Posljednje uređivanje od bubekica : 03.02.2014. at 11:58

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Tješi me da je bar došlo do trudnoće, iako na krivom mjestu.

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Žužy, grazie... Eh, da se bolje osjećam odlučim si na jobu skuhati kavicu, premda smanjujem dnevnu dozu. I pokvareno mlijeko! Sve u svemu, pijem ja kavu ipak...

I da, moram napomenuti da me ništa ne boli!!!!!! Majko mila, koji ciklus!!!! Što sam starija očito ću imati zeznutije cikluse, nakon 30. sve ode u p.m. mrgreen:
    Posljednje uređivanje od Sreća_83 : 03.02.2014. at 12:32

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Evo,testić negativan.Napravila sam ga jer,znate kak to ide...pišneš test i dojde menga
    Za sad još ništ...doooojdi više da počnem normalno funkcionirati

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Pozdrav cure, nadam se da ste se dobro provele za vikend i da ce neka od vas uskoro zaraditi koji plusic. Sto se mene tice, ne znam bas da sam ostala trudna ovaj mjesec, prosli put sam odmah znala kad sam ostala u drugom stanju, sad ne osjecam nista. Nadam se da cu imati vise srece za vrijeme slijedece ovulacije.

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ma joj - Bubekice - uzet ću ga s rezervom - ali još nikad nisam imala ni sjenu od sjene na testu, a kamo li pravu crticu... Uzet ću s rezervom - naravno - toliko puta sam se opekla, bila 100% uvjerena da je sad to to, a na kraju se gorko razočarala, tako da sam oprezna maksimalno.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

A mozes vec i sad piskit da vidis dal je brevactid izasao
    Sry cure za offtopic...
    Sreca, zuzy, grlim!

kik@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

žužy,sreca-

HelloKitty avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Cao drage moje!
    Dodjoh da vidim sta ima kod vas i vidim svakavih desavanja. Ja se iskreno nadam da ce vrlo brzo svaka od vas docekati svoj +.
    Meni je danas 5-ti dan od inseminacije, a 19-ti DC. Rano je da radim test, jel tako?! :D
    Uglavnom od simptoma me samo cicke bole i velike su, a to mi bude i u PMS-u tako da mi to nije mjerodavan pokazatelj.
    Nesto ne vjerujem da se nesto oplodilo, ali eto cekam jos...
    Kad je najranije nakon AIH-a da uradim test? :D
    Odmaram ovih dana, pravim svoje kreacije od svega i svacega... U petak ce mi doci jedna lokalna tv postaja da naprave prilog o meni i mojim radovima
    Ako vas zanima da pogledate na FB posaljite mi pp za link
    Eto... Treba nam jos plusica da nam se serotonin podigne na visoke razine

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

HK je mislim da je rano, strpi se par dana
    Ja sam danas tak jadna, sva nikakva i uzasno mi pase cokolada, sto mi uzrokuje lupanje srca a meni se spava...kao da sam 3 dana na speedu bila(inace ne uzimam secer pa valjda zato tako djeluje)Valjda po prvi put imam prave simptome pms-a Odlucila sam ne piti zeljezo dok vjestica ne dode jer ne mogu da trpim te mucnine, a vec mi se i nakupilo pa nece stetiti tih par dana, valjda.Kad sam skuzila da od ovog ciklusa nista, pocela me hvatati panika da nije nekaj samnom, neka upala ili tako nekaj??Imajuci na umu koliko dugo smo se keksali bez zastite u krive dane...sve mi pada na pamet.Sve u svemu mm sam narucila na spermiogram, naravno uz njegov pristanak
    Imamo termin 18.02. a nalaze cemo dobiti taman dan prije sljedece O, pa da vidimo onda

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

HK testic napravi 14-i dan od inseminacije. najranije mozes poceti testirati 10-i dan, ali toplo preporucam - stedi zivce.

kalemica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

i ja pokusavam ostati trudna i nista...valjda bude. vama zelim da dočekate svoj plusič što prije..

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

HK,testić napravi u one dc kad bi ga napravila uobičajeno.Kao preporuča se oko dana očekivane M,al naravno da možeš i ranije,ali uzmi s rezervom ako nije pozitivan,možda je ipak bilo prerano.Sretno!
    KrisZg,tu smo negdje... Ja sad išla peči palačinke i zraka nemam,vruuuče mi,sva sam mokra i smrdim si ...M još nema,dolje me bolucka ko i zadnje dane a sise ko da me pak malko jače bole Osječam se,pa sve u svemu-blaženo Da nemam neg. testić,rekla bi da je to-to,majke mi.Neznam kad mi je kasnila zadnji put.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~ za muževe plivače!A potom navali na njega kak se spada!
    Ja idem 18. na snimanje glave.

kalemica,helou!Kolko dugo pokušavate?

Asper avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Zuzy, snimanje glave ? Ako postoji sansa da ima naznaka + radije nemoj ici

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ne zračenjem,samo eeg za sad.
    Asper,kak si nam ti?Daj malo simptomčiće,znaš da smo željne svih detalja.

Asper avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

spojim se na komp pa se javim, ovak sam stalno na mobu pa se snalazim koliko znam i mogu

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

žužyjoj to je i meni, uzasno si smrdim!Sve mi neugodno dignuti ruku, meni je sve to bljaaak!Ajde tjesi me da nisam jedina Jucer taman kad sam se pomirila da nema sanse da bude ikaj, pojavi mi se plava crta preko prsiju...znaci od jedne do druge i pojavi se mala nada, ali test urusi sveI to neko blazeno stanje, bljaak.Danas kupila oblatne od tene, u lidlu su na akciji...prepolovis,namazes nutelom i tak par puta, ma njami!!knopers i ostali wafli niti blizu
    Kaj se mm tice, kaj ovaj ciklus nije bilo posteno??Ne bum hodala ako bude vise

Asper avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Eto me, djeca se razbjezala po sobama...malo mira na kraju dana
    Ovo je prva trudnoca u kojoj konstantno osjecam umor, mogla bi spavati stalno i svugdje, imam osjecaj i stojecki
    Eh da, i onaj kao neki metalni okus u ustima, koji sam ja bedak, s oprostenjem, u svim sam si trudnocama nekako prizeljkivala to osjetiti, a u ovoj je stiglo...sad ce me izgleda jos puno "zelja" sustici iducih mjeseci uh, uh
    grr zezaju me smajlici, kad odem na "more" nestanu mi, nemrem ih ubacivati a bas sam se nabrijala na njih, na mobu nis od toga, samo gledam vase sminkerske :D

Asper avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

KrisZg
    vidim da dijelimo godista klinaca, slatko, jos stignes "urihtati" i trenutno godiste :D

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Onda pardoniram,sudim tvojeg po svojem
    A desert ti je mrak!Usudila bi se reči da nutelu nisam nikad jela,ja sam kinderlada fan
    Simptomi...potralo bi da opet počnem,hahaha.A sve obečavajuće pada u vodu dok si pogledam grafa,pad T pred dolazak M me još nije iznevjerio.Mada mi je krojachicin graf bacil bubu u uho...ništa nije sigurno,preostaje nam ono najgore-čekanje.

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj Asper prvotno napisa Vidi poruku
    KrisZg
    vidim da dijelimo godista klinaca, slatko, jos stignes "urihtati" i trenutno godiste :D
    Iz tvojih slova u Bozje uši Nadam se da ce biti ove godine

Asper avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Citiraj KrisZg prvotno napisa Vidi poruku
    Iz tvojih slova u Bozje uši Nadam se da ce biti ove godine
    To sam ja rekla malo pred novu godinu i gle me sad

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke