Jutro svima, evo da i ja jednom zakuham jutarnju kavicu
Zuzy sretno danas, bez obzira na eventualni spotting ponovi test ujutro
Javim se nakon UZV-a, mah, mah![]()
Jutro svima, evo da i ja jednom zakuham jutarnju kavicu
Zuzy sretno danas, bez obzira na eventualni spotting ponovi test ujutro
Javim se nakon UZV-a, mah, mah![]()
Zuzy ~~~~~~~~~~~~ za betu!
Fala cure,al mislim da ništa od svega toga..do sad malo smeđeg a sad je počelo jače i tamnije.Krv izvađena,nalaz oko 2.Ako je neg.,pa neznam..rekla bi da nkad više nem pišnula test al znamo da to nije istina.
Šiškice,žao mi je zbog ciste,toga sam se i ja bojala... ~~~~~~~~~~~~~~~ da ti ovaj mjesec brzo prođe i da ciste nema na idučem pregledu.
Asper,sretno na uzv!
Popodne selimo!!![]()
Hehee tako nekako, krenite s pakiranjem
Zuzy javljaj novosti![]()
Jutro cure
Žužy
Asper sretno danas
Meni pala temp, prestrasna noc, jucer mi navecer vruce za poluditi, preko noci me hladan znoj obljevao u negrijanoj sobi, nisam mogla pokrivena biti a kad bih se otkrila, zima mi.Skroz mokra od glave do pete, u jednom trenutku uzmem toplomjer da izmjerim temp i bila mi je 34.8 đizs.Tako da ju danas cekam, a i bas je moglo bez da me izmuce hormoni nocas.
Konacno da se selimoooo![]()
Jao sta je meni majko mila.... Prstim od nervoze, plakala bi, ali me nervoza pere uzasno!!! Posvadjah se sa svima koji mi se jutros nadjose na putu. Uzas!!!!
7 dan od AIH-a...
cure, dok čekamo žužyne nalaze, da malo razbijem atmosferu
je li moguće imati o 24dc??? da li je imao tko od vas taako kasno?
naime prekjučer i jučer sam imala dooosta EW, jučer trakica za ovulaciju pozitivna (ali to je već 2.puta u ciklusu)...cerviks visoooko i mekan, ali i to je od sredine ciklusa!!!
ugalavnom, čudniji ciklus nisam imala...što je ovo pobogu???
Posljednje uređivanje od kudri : 05.02.2014. at 11:03
da nisi trudna kudri?
E da, kudri me napomenula... Primjetila sam da kad stavljam utrice nemogu napipati cerviks, a inace je uvijek tu negdje![]()
Sta to znaci? (ne znam nista o polozaji cerviksa)![]()
Zuzy
HK ~~~~~~~~~~~~~~
Kudri izgleda da je moguće,po mojoj ginekologinji ja sam imala kasnu ovulaciju tako oko 24.dana,nije mi točne tjedne znala ni odrediti,vidjet ćemo idući tjedan...držim fige da je to to![]()
bubekica, ma nije moguće
ne, ozbiljno, zašto?
ovaj mjesec uopće neznam kad mi je bila o... prema simptomima mislila prvo da je 8dc, pa 16dc, pa sad 22dc...ovo je prečudno! a i nismo pokrivali...bila bolesna, pa neka frka u obitelji....uglavnom, ne, nisam trudno...to bi bilo stvaarno čudno
HelloKitty, pa cerviks obično nakon O ostane visoko i bude mekan ako je T u pitanju. ako nije, spušta se i bude tvrd.ali nekad se zna spustiti i neposredno pred M, tako da...dobar pokazatelj, ali ništa zapravo točno ne govori...
HK cervix bi nakon ovulacije trebao biti nisko i tvrd (kao da pipas vrh nosa, za razliku od mekanog koji je na dodir poput usnica), ali mnoge cure su pisale da im je u ranoj trudnoci bio visoko, upravo zato sam i napisala ovo kudri - a i LH trakice "znaju" biti pozitivne u trudnoci
kudri moram te ispravitit - cervix je nakon ovulacije nisko i tvrd, pred ovulaciju je visoko i mekan, kao i pred m (kad padne razina progesterona).
http://community.babycenter.com/post...vical_mucus_cm
mozda ovaj link nekome bude od pomoci.
Zvala sam muza na mob posto su njegovi prsti dole vise nego moji.
On kaze da je cerviks uvijek bio dole i tvrd. Veceras ce da provjeri trenutno stanje, pa cu dobiti detaljno izvjesce![]()
Nemojte mi se smijat!
Zuzy, aj vise ucrvah se![]()
ma da, nisam znala da je i pred M visoko i mekan?? mislila sam da ostane visoko i mekad samo ako je T u pitanju. ali ako je visoko i mekad i pred M i u T, onda nam zapravo ništa ne govori?? ili? ne kuzim...
ovo sa lh pozitivnim trakicama i trudnoćama mi je bezveze pokazatelj...ne vjerujem mu...ali hvala što pokušavaš probuditi nadu u meni![]()
ja uvijek znam da mogu otpisat postupak kad mi cervix ode gore i omekani. ali dost trudnica je prijavilo da im se to dogodilo puno ranije (a ne pred samu ocekivanu m) kad je bila t u pitanju... pa sad ga ti znaj...
bubekica, pročitala sam i nisam nigdje našla da se cerviks neposredno pred M diže i bude mekan...možda nisam dovoljno pozorno čitala...
to ni ne pise - to je osobno i forumsko iskustvo.
http://www.beautifulcervix.com/your-cycle/
(mislim da je ovo link, meni ne radi jer sam na poslu)
moguće je da ti je O "krenula" prije par dana, ali ju je nešto zaustavilo (npr. stres) i da ćeš tek sada imati pravu O.
U svakom slučaju savjetujem ti da sve pokriješ da budeš sigurna.
Već sam pisala o tome da sam ja uvijek imala pravilne ciklusa, ali u ciklusu kad sam ostala T, ovulacija mi je kasnila puna 4 tjedna.
Dakle zatrudnila sam nakon što mi je M kasnila 2 tjedna. Dobro da smo sve pokrili.
HK, vraške si sreće kad ti je muž tako raspoložen za pip(k)anje, a da nije u vezi druženja... Meni moj nije htio staviti vaginaletu!![]()
Sreco, nije to pitanje hoce ili nece, MORA!![]()
krojačica, hvala! da, pod stresom sam...vjerojatno je to razlog čudnog ciklusa...
Cure, jel istina da lutealna uvijek traje 14 dana?
Kudri ako se dobro sjećam radila sam test 37.dc...(ciklusi mi traju 33 dana) i bio je pozitivan ali tek nakon tipa 5min ocitavanja,nije se odmah pokazalo...znači jako rano je bilo
Pozdrav zene, eto, nisam se neko vrime javila, stalno sam u nekoj zurbi. Cini mi se da ima dosta dobrih vijesti na pomolu.
Zuzi, nadam se da si trudna, kudry isto, hello kitty! Bile bi to predivne vijesti. Sretno!
hej curke
Kudri ja mislim da je cerviks kad si trudna visoko i ful mekan, to su meni dvije frendice potvrdil
Žužy ~~~~~~~ i čekamo rezultate
KrisZg nije lutealna uvijek 14 dana, nema pravila, neko ima duže netko kraće sve iznad 10 dana smatra se normalnim, meni lutealna bude nekad 9,10 pa čak i 13 dana
Evo ja jučer obavila prvi razg kod MPO dr. i dobila briseve napravit, i nakon toga HSSG
Potvrdio mi usput O , i kaže da je vodeći folikul na desnom janiku.
Asper i tebe čekamo sa vijestima nakon UTZ
HK poslušan muž![]()
Posljednje uređivanje od crna-ovčica : 05.02.2014. at 13:14
Mogla bih i ja zahtijevati od njega tako neke stvarčice. Meni za sreću malo treba, tako mala pomoć! Već kad mu je mučno slušati o mojim problemima, bar neka radi!
Jučer me uhvatila menstrualno-postmenstrualni sindrom. Isplakala sam se u četiri-pet navrata, razno razne crne misli su mi šetale u glavi, nikako doći sebi. Ovih par zraka sunca izvuklo je nešto dobro iz mene, baš sam si bezveze. I tako mi je krivo zbog toga, ali jednostavno sam morala plakati i biti nikakva jedan dan, inače bih puknula!
Cure, zašto muški ne plaču?! Kako izdrže?! Pa nije vrag da nemaju zašto plakati?! Jeste razmišljale o tome?
Žužy, sreeeeeeeeetno! Još malo.............
Sreco, kad sam lezela u bolnci i na kraju imala spontani, plakala sam 2 dana neprekidno, i pitala sam muza kako on moze a da ne place, samo mi je odgovorio da je on to ucinio dan prije nego sam izasla iz bolnice,a dok sam lezala mjesec i po dana rekao mi je da on ima svoj način iskazivanja emocija.
Ajmo betice!!!
I uzv-ici!!!
Beta 1,2.
Prespavala sam cijelo dopodne nakon vađenja krvi...sad me MM zval,on je podigel nalaze.
Glava me užasno boli,i skuhala sam si konjsku kavu
Neznam...buljim u taj test i najrađe bi ga zavitlala prek susedovog krova.
Naručila sam se sutra na VV,menga krenula,nije još ful crveno al je ima i u svom punom izgledu je.
Kaj se tiče cervixa,skužila sam da nemrem ništ skužit po njemu...u prvoj trudnoči mi je bio užasno nisko i tvrd,da sam jedva utriće narivala.Kad mi je u drugom postupku bio visoko i mekan,odmah sam ga otpisala,pa se beta duplala.Ali sam krvarila dosta,možda zato.
HelloKitty,a si me nasmijala...svaka čast TM![]()
"Školska" lutealna traje 14 dana,15.dan dolazi menga.
vatra,moj plače skupa sa mnom,ponekad i više...dolazil mi je u bo tako krvavih očiju da su meni suze krenule samo kad bi ga vidla.
lutealna faza moze biti i 16 dana. 12-16 je normalno.
lista za 05.02.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
darija_os ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 53 dc +
marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 45 dc
asper ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 41 dc +
kriszg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
odbrojavalice:
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
a_je_to ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
crna-ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~ 19 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
ivchica30 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
kikići 0719 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1 dc
Posljednje uređivanje od žužy : 05.02.2014. at 13:47
hoću reći, stvaaarno je bilo rano!
žužy, žao mi je, stvarno! baš sam mislila da je to to
žužy kvragu. kaj je s tim testovima?![]()
Neznam...još su ovi s neta za par lipa najpouzdaniji
A jesam baksuz.
A eto,sad sam i sebe i tebe bubekica uvjerila da se ne radi o biokemijskim tr.
A Zuzy moja, bemu misa... Bas mi je zao.. Ali uvijek ti je beta 1,2?
to je samo nacin prikaza negativne bete u laboratoriju. neki cak pisu i <5
Zuzy
Ajde jedva čekam novo odbrojavanje, da se preselimo..ovdje smo predugooo.
Žužy, žaoooooooooooooooooo mi je! Evo i nebo se zasivilo... Kao da osjeća tugu...Sve dosad je bilo sunčano... Majku mu, kad se bar ne bi nadale! Ma ne može se ovako živjeti!!!
![]()