Došla sam navratiti da vidim kakvih ima novosti i jaaaaako mi je drago da imate novo odbrojavanjesamo neka ih sljedeće god bude još puuuuuuuuno više i neka se sve preselite na trudničke teme što prije!!!
Hope čestitam!!!! Nek ti trudnoća do kraja bude uredna školska, uživaj u svakom trenutku jer vrijeme proleti!!!
Viki88 ja ti cijelu svoju trudnoću vodim u Zaboku i eto uskoro se spremam tamo i roditi i nemam loših riječi za odjel ginekologije! Ne znam kod koga se spremaš na koliko sam shvatila hsg ali vjerujem da će ti posebno ako ideš uz nečiju preporuku sve bit super! Dr kod kojeg je Ljubilica bila na hsg ( dr.Maričić) na žalost više tamo ne radi, prije mj dana je otišao raditi u Ivf polikliniku! Meni je on do onda vodio trudnoću i šteta što je otišao jer je stvarno divan doktor! Eto, ako imaš jakvih pitanja možeš mi poslat i pp
Cure svima vam šaljem možda i posljednju dozu trudničke prašine ********************************************* nek bude ekstra djelotvorna![]()

samo neka ih sljedeće god bude još puuuuuuuuno više i neka se sve preselite na trudničke teme što prije!!!
Odgovori s citatom