Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1681

Tema: Odbrojavanje 10/2013............... by Hope_12

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Evo mene,osječam se ko da me netko s cjepanicom mlati po glavi od jučer...
    kudri,mi ko da smo u istu školu išle.. ok,ja nisam povračala,ali tako mi mučno od jučer popodne,glaava boli i vrtilo mi se,slabo...ma užas.Danas malo manje mučno ali glava ne posustaje.
    Jedan je od onih dana kad poželiš biti noj i zabit glavu duboko u pijesak i nek te nitko ne dira..
    Menge nema od jučer,al me nekaj čudno probode dolje,po jajnicima.
    No dobro,dosta o meni.Ajmo malo o mom autu...
    Ide listaaaa.

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    Evo mene,osječam se ko da me netko s cjepanicom mlati po glavi od jučer...
    kudri,mi ko da smo u istu školu išle.. ok,ja nisam povračala,ali tako mi mučno od jučer popodne,glaava boli i vrtilo mi se,slabo...ma užas.Danas malo manje mučno ali glava ne posustaje.
    Jedan je od onih dana kad poželiš biti noj i zabit glavu duboko u pijesak i nek te nitko ne dira..
    Menge nema od jučer,al me nekaj čudno probode dolje,po jajnicima.
    No dobro,dosta o meni.Ajmo malo o mom autu...
    Ide listaaaa.
    žužy, i meni muučno, toliko boli glava da mi se povraća...a jučer navečer, neznam što mi je bilo. krenula se tuširati i jedva izdržala do školjke...grozno!
    i meni M skoro stala, ali već dva dana ko neka luđakinja idem do apoteke, pa se okrenem i ne kupim ništa...neznam zašto uopće brijem nešto u glavi..luda sam skroz, ali sam ovaj ciklus nekako posebno osjećala da je to to...i sad vjerojatno sama sebi ne želim priznati da nije!

p.s. vadila sam danas progesteron jer mi je zadnji put bio dvostruko veći od gornje dopuštene (već se ponadala...), pa je dr. naredio vađenje u prvom dijelu ciklusa. u pon su nalazi. na iglama sam skroz...

žužyca, bit će da smo obje prolupale
    Posljednje uređivanje od kudri : 18.12.2013. at 12:47

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •