Dobar dan drage moje suborke, supatnice, znane i neznane prijateljice ... došlo je vrijeme da se zaključi godina i da se razmisli o nekim stvarima, da se neke stvari podvuku i zaključe te da se donese možda pokoja novogodišnja odluka.... evo, ja sam svoju skoro donijela pa bi ju podijelila s Vama: odlučila sam da je vrijeme da donesem konačnu odluku - razmišljajući o svemu u proteklih 2-3 godine zaključila sam kako to vrijeme svoj život živim na pola....imam osjećaj da ga gledam sa strane i da mi svaki dan promiču neke lijepe stvari dok sam ja ospjednuta samo jednom mišlju i željom: da postanem mama.... ne znam hoćete li shvatiti, ali ja tako više niti hoću niti mogu niti želim živjeti.... možda sam se prekasno udala, prekasno počela željeti dijete, prekasno krenula u MPO... ne znam, ali to više nije niti važno...važno je to da se više ne želim nadati i svaki dan s jednom istom mišlju se buditi i lijegati u krevet.... možda sam kukakvica i ne želim se više boriti... ne znam... znam samo da se ne želim svaki mjesec više razočarati kad stigne vještica, ne želim podrediti život praćenju sluzi, temperature, dana ciklusa... više ne želim pratiti svaki grč, probadanje kroz jajnike niti išta slično... nemojte me osuđivati - ali meni je dosta takvog života... imam 42 godine pa do kad bi se trebala nadati?! Možda je ponekada potrebno donijeti takvu odluku u životu... meni je potrebno, donosim je i dijelim s Vama: Žužy draga, obriši me s liste... ja izlazim iz ove priče. Čitat ću Vas ponekada, radovat ću se novim plusićima, novim trudnoćama... podržavat ću Vas i moliti se za Vas, ali za to vrijeme ću živjeti svoj život... život s prekrasnim mužem, veseli život bez novih nadanja i razočarenja... podvlačim crtu na svoju priču i želji za djetetom! Ne mogu ga imati i neću ga imati... Nije mi lako ovo napisati, razmišljam jako i intenzivno o tome da li je ovo pametna odluka... voljela bih da me ne osuđujete i da me shvatite da više ne mogu i ne želim razmišljati o tome "što bi bilo kada bi bilo".... neće biti i točka.
Oprostite na predugom postu... još bih ja mogla svašta napisati, ali to je ukratko to... želim Vam sve najbolje i navijam i vibriram za nove trudnoće i svima Vam šaljem