Page 5 of 34 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 201 to 250 of 1681

Thread: Odbrojavanje 10/2013............... by Hope_12

Sandra1971's Avatar

Zibba draga, umorila sam se od priča:"taman kad su odustali, samo kad se opustite..." Neda mi se vise gubiti vrijeme na to, jer ponekada treba priznati sam sebi da možda nikad neće biti... Ja jesam i lakše mi je...boli i dalje, ali ipak nam je zivot prekrasan i nemamo ga namjeru provoditi u cekaonicama i od postupka do postupka kao do sada. Zasto bi uostalom svi morali imati djecu da bi im zivot bio sretan i da bi imao smisla?! Bubekica, za tebe ce uvijek biti mjesta!

Sandra1971's Avatar

Zibba draga, umorila sam se od priča:"taman kad su odustali, samo kad se opustite..." Neda mi se vise gubiti vrijeme na to, jer ponekada treba priznati sam sebi da možda nikad neće biti... Ja jesam i lakše mi je...boli i dalje, ali ipak nam je zivot prekrasan i nemamo ga namjeru provoditi u cekaonicama i od postupka do postupka kao do sada. Zasto bi uostalom svi morali imati djecu da bi im zivot bio sretan i da bi imao smisla?! Bubekica draga, za tebe ce uvijek biti mjesta!

Sandra1971's Avatar

Molim da mi oprostite pišem s mobitela pa umjesto popravka otišle 2 poruke gotovo istog sadržaja

zibba's Avatar

Ma nema frke SANDRA1971, znam da čekanje na + može izluditi. Meni su oduvijek govorili da teško da ću ikada ostati trudna jer imam zavaljenu maternicu, pa su mi tokom angiografije oštetili jajnik ( tada se radila kroz preponu kroz tijelo do mozga i usprkos lokalnoj, točno sam osjetila kada su zapeli za jajnik, pa malo čačkanja da se probiju), pa ciklusi kako im se svidi ali nikada redoviti, ITD. Na prvoj smo radili godinu dana i već sam polako postajala očajna, za drugu nam je trebalo cca 10 mj, dok nas je treća iznenadila. I da, ja sam dosta rano počela, prvu rodila sa 22 god.

Tako da razumijem te i ako si više umorna od pokušavanja, isčekivanje, sjedenja po čekaonicama gdje je svaka druga trbušasta, izluđena od pitanja " a što vi čekate?" ( vjeruj mene nakon treće kćeri svi pitaju kada ćemo po sina tako da ljudima nikako ne možeš udovoljiti). Ako je to tvoja odluka onda je to u redu, svaka čast na tome da si jednostavno "sjela sama sa sobom" i iznjela si sve za i protiv, donjela odluku s kojom si smirena. Svaka čast na hrabrosti i snazi da se suočiš sa "sudbinom" ako to tako mogu nazvati.

Sandra1971's Avatar

Zibba draga, nije bilo lako odlučiti, ali stvarno više ne vidim smisla nadati se i čekati pa se svaki mjesec razočarati iznova... imam i ja zavaljenu maternicu, ali to ne predstavlja problem (ili možda predstavlja pa bi to bila naša jedina dijagnoza) znam da će me neke od Vas osuđivati i svašta misliti, ali to je moja odluka i takva je koliko god to bilo ružno ovako napisano ako se dogodi - prekrasno, ali ne želim se više nadati ni razmišljati o tome toliko jako i toliko često (stalno), jer stvarno imam osjećaj da mi hrpa stvari jednostavno prolazi pored mene, a ja ih niti ne primjećujem od stalnog koncentriranja na dan ciklusa, ovulaciju, pikanje u jajniku.... eto, bit ću ja ovdje, teško se i s foruma skinuti ali više mi se neda živjeti samo za to i zbog toga... u stvari shvatila sam da mi to nije niti svrha života niti više vidim smisla u nadanju.. opet, nemojte me krivo shvatiti, ali to je moje mišljenje, a svakoj od Vas želim da Vam se ostvare želje pa da se skupa radujemo i nazdravljamo svakom novom odbrojavanju i svakoj novoj bebici

Osoblje foruma Inesz's Avatar

Sandra draga, ništa ti nisi ružno napisala i nikome se ne trebaš ispičavati. Tvoj život, tvoja odluka. Živi svoj život i uživaj u njemu.

Sretno draga!

Sandra1971's Avatar

Inesz hvala ti

Sandra ne znam tko bi i zbog čega te trebao osuđivati i odakle mu pravo da te osuđuje, odnosno tebe i tvog muža. To je vaš život i trebate ga živjet najbolje što možete.
    Odluka je svakako teška, sam ti znaš kako ti je, a ja ti od srca želim sve najbolje i da živite život punim plućima.

žužy's Avatar

lista za 21.12.2013.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(ne)čekalice:

nana0501 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
    nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
    vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
    marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc

odbrojavalice:

ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
    kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
    sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
    sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
    tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
    mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
    kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
    žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
    darija_os ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
    vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
    krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
    hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
    viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc

Dobro jutro,drage moje! Kafa je posluzena! Ja poranih jutros,jos pre pola 7,valjda me je probudila ova temperatura koja ode nebu pod oblake. Bas me cudi,nikad nije bila ovako visoka,jos me je juce probadao jajnik pri smejanju,valjda nije neka cista. Pocelo je i da boli kao da cu dobiti,valjda ce M. pozuriti,pa da mogu mirne duse uzivati u vinu u ovim praznicnim danima.

Sreća_83's Avatar

Dobro jutro! I ja sam poranila, točno u pola sedam... Da mogu u miru piti kavu i surfati prije no se probude MM i E.

Vojvođanka, stvarno si topla, a sad vidim i koliko sluzi imaš u plodnim danima! Ajme!

Evo, ja sam danas dočeka svoju pravu EW sluz! Ne znam, ne sjećam se baš da mi se toliko razvlačila. Ono baš školski 5-6 cm. Obično bude 2-3 cm. Baš sam zadovoljna. To sam uočila jutros. Hoće li biti problem ako se MM i ja družimo večeras, oko 22? Mislim, nije vrag da ću propustiti onaj najbitniji termin... Imam vremena, ne?

Sreća_83's Avatar

Evo ga, upravo sam svjedočila svojoj EW, ima je puuuno i baš se lijepo rasteže! Ne mogu vjerovati onome što moje oči vide! Cure, ako nikako ne uspijem prije večeri, družiti se MM, neće mi valjda biti žao...?

žužy's Avatar

lista za 22.12.2013.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(ne)čekalice:

nana0501 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33 dc
    nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
    vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
    marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc

odbrojavalice:

ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
    kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
    sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
    sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
    tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
    mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
    kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
    žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
    darija_os ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
    vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
    krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
    hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
    viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc

nestrpljiva anka's Avatar

Jutro!

Žužy - piši mi danas 1dc. Nikad mi nije ovako duga bila lutealna (osim onih par ciklusa kad sam koristila Duphaston i Utrogestan). I već sam se zabrinula. Zar ne bi trebalo biti tako da lutealna svaki ciklus bude jednaka?? Meni šeće od 10 do 14 dana.

Sandra - draga, pronađi sreću u drugim stvarima i uvjerena sam da ćeš naći ispunjenje. To je uistinu teška odluka, respect. Svi mi nosimo svoj križ - a često nismo spremni prihvatiti ga i svaka čast tebi na hrabrosti!

Tayla's Avatar

Dobro jutro!!

Sandra, žao mi je što još uvijek nisi dočekala svoju bebicu i što se nećeš više intenzivno družiti s nama na forumu. Ali hrabra si i snažna žena. I podržavamo te u svim tvojim odlukama. Želim ti svu sreću

Sama se već zabrinjavam pretjerujem li s mjerenjem temperaturem, gledanjem u cerviks, praćenjem sluzi.. Vjerujem da mnogo žena oko mene niti ne zna pola tih pojmova, a ja pratim svaku promjenu cerviksa

Ali da idemo dalje... eto, sada mi FeFe kaže da sam ovulirala 9. dan ciklusa. 9??

Recite da to nije prekratko

Tayla's Avatar

Moram još nešto nadodati, a ne da mi urediti poruku...

10. i 11. DC sam imala EW sluzi kao u priči.

Da se nije možda Fe FE zeznuo

Sreća_83's Avatar

Jutroooooooooooo!

Tayla, bit će da se ovaj kompjuter od FF-a zabunio. Znaš ti svoju sluz i gotovo! Najozbiljnije, mislim da je to dobar pokazatelj, tijelo ti je dalo signal. Druge cure će sigurno znati više, sigurno Žužy.
    Jeste gotovi s akcijama ili...?

Jučer sam imala iznadprosječnu EW sluz, u mom slučaju iznadprosječnu. Uspjeli smo to pokriti popodne. Danas ponavljamo gradivo.

Tayla,i meni deluje da ti je O. bila 11.dc,zbog EW,ali ko ce ga znati kako on to racuna. Jesu li pokrivena oba datuma?

žužy's Avatar

lista za 23.12.2013.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(ne)čekalice:

nana0501 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 34 dc
    vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
    marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc

odbrojavalice:

ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
    kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
    sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
    sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
    tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
    mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
    kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
    žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
    darija_os ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
    vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
    krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
    hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
    viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
    nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~ 1 dc

žužy's Avatar

Hej curke,pa di ste nestale...evo jedna kratka
    Tayla,i ja bi rekla da ti je O bila 11. dc...a vidi kak ti je FeFić siguran da je 9.dc,hmmm
    Ma nije niti on u pravu uvijek...a bitno da su otprilike pokriveni ti "krizni" dani!
    I mi smo počeli jučer zdušno raditi

Tayla's Avatar

Pokrivene su obje opcije, moram priznati bolje za dan 11.

Al ajde, ako je već 9. dan ciklusa, onda će brže proći 2 WW

Srećo, i ja pratim sluz, ali sam vidjela po primjerima u galeriji FF-a, da je moguće imati plodnu sluz i nakon O. Pa ne znam...

Kad god da je, samo nek bude + hihihi

Dobro jutro,cure drage! Meni se desilo nesto cudno. Radila sam neki najjeftiniji test (trakice) koji sam narucila na netu(da znam kako da se "ponasam" veceras) i cim sam ga umocila pojavila se druga crta,ali kako je lezao tako je crta bledela i za 10-ak minuta potpuno nestala. Sad sam u totalnom zbunu o_O ! Kupice mi dragi neki skuplji pa da uradim opet popodne. Jeste li vi cule da je moguce da crta tako ispari? Uz to temperatura mi je drasticno pala,stomak boli kao pred m.,ma luda sam od neizvesnosti!

Sreća_83's Avatar

Jutro, Vojvođanka, ranoranilico jedna1

Zbilja čudno, tako da "ispari". Da sam na tvom mjestu, ta crtica bi bila moja nada. Mislim, ne bi moja nada isparila, već bih se držala te crtice, ipak se pojavila, razumiješ me? Naravno, ponovi test. Držim fige, draga!!! Sreeeeeeeeeeeeeetno!

Sreća_83's Avatar

Ma Tayla, kako to da ti je temp. tako potonula jučer?

Tayla's Avatar

Dobro jutro, drage moje!!!

U mene već pravi božićni ugođaj, raspalili na poslu božićne pjesme, raspoloženje na nivou. Sinoć smo MM i prijatelji izašli vani u grad, lijepo se zabavili. Bilo je i al rekli smo da nećemo staviti život na pauzu u iščekivanju.

Vojvodjanko jedva čekam da ponoviš test. Držim ti sve fige ovog svijeta

Srećo Ne znam ni ja čemu taj pad, jutros je već skok na više. Tko će ga znati. Neću vam priznati na glas da već razmišljam o implantacijskom padu temp

Ne treba ni da priznajes,potpisujem da svako to pomisli kad vidi tvoj graf

Sreća_83's Avatar

Tayla, priznajmo si: zbilja sliči na implantacijsko.

MM i ja smo još u akciji. Bio je red jučer družiti se, toliko smo bili umorni da sam skooro zaspala oko 22:30 (mislim da i jesam), naglo sam se trgla (dobro da jesam) i Drago mi je da smo pokrili i jučer. Za danas ne znam što će biti. Možda ćemo sutra. I onda čekanje. Drage moje, stvarno se nadam da će sva ova akcija upaliti... Tayla, i za tebe držim fige!!!

Tayla's Avatar

Bilo je akcije u svakoj kući sinoć, čini se

Nadam se da će uroditi plodom, Srećo

Vojvodjanko, pa jel ti trknuo muž više po test??

I eto ti ga na, sada mi je žao zbog pićenca sinoć, nekoliko njih točnije. Valjda bude sve ok

Sreća_83's Avatar

Tayla, kad smo MM i ja radili na 1. bebi, nisam ni slutila da smo uspjeli, tek je bio početak.... I jednu noć sam pila pivo, 3 dcl. Bijah trudna. Ma sve je bilo OK. Ne znam sam koliko si ti popila. Više od mene, jelda? Ma ne brigaj brigu!

Tayla's Avatar

Paaaa... mrvicu više

Nije strašno ništa, al ipak dvije takve pivice su se potrošile tijekom večeri.

Danas kitimo bor, jedva čekam doma

Quote Originally Posted by Tayla View Post
    Vojvodjanko, pa jel ti trknuo muž više po test??
    A,pa on je trknuo do posla,pa ce u povratku kupiti,ne bi trebalo dugo da se zadrzi,do 10. Ali stvarno ne znam cemu da se nadam uz ovakav pad temperature. A najcudnija mi je bila sopstvena reakcija na tu drugu crtu(u tom trenutku je delovala kao cinjenica). Uvek sam zamisljala da cu vrisnuti,skociti,svakako odreagovati emotivno. A ja sam se samo uhvatila cetkice za zube i regularno ih oprala. Dobro,malo su mi se tresle ruke. Kao lik iz neke komedije.

Tayla's Avatar

TO je posve normalno. Treba organizmu da shvati nove informacije, posebice kada su taaako željene.

Slično sam i ja reagirala na prvi plus. Ja sam se počela tuširati čekajući da se pojavi druga crtica. Svako malo sam bacala pogled na test i kad sam ugledala tu tako dugo čekanu drugu crticu, najnormalnije sam se otuširala do kraj. Obrisala. Obukla. Tek tada odjednom vriska i trka do MM.

Valjda je to neki lijepi, blagi šok

Jutroooo!

Vojvođanka i ja sam prošli mjesec imala crticu koja je isparila, nažalost.
    Jeste sve priprmile?
    Ja stavila kuhat za francusku i sad se bacam na kolače, jučer radila popodne a u nedjelju mi bilo prerano za peći.

Sreća_83's Avatar

Aaaaa, stiže Božić!

Pita me Ema što je Božić. Kažem joj - Isusov rođendan. Kojem Isusu? Isusu kojem se molimo. E s tim se zadovoljila. Kaže ona dalje: ja ću mu otpjevati "Sretan ti rođendan!"

Tayla's Avatar

Kako sam samo gladna!

Jutros sam već jela dva puta. I OPET sam gladna I to bih baš nešto masno i slasno ccc...

Treba dočekati pauzu.

Mami 2, spremamo se i mi lagano. Samo što trebam doma stići sve dovršiti.

Darija_os's Avatar

curke samo da vas pozdravim i zaželim ono najljepše za Božić što si sve mi želimo +

Cure,hvala vam mnogo na podrsci! Izgleda da sam podigla laznu uzbunu. Uradila malopre jos jedan test,cini mi seda je u tom delu gde sam ja videla drugu crtu kontejner s bojom,pa kako se ona razliva tako i "crta" nestaje. Dragi mi nije kupio test,nije smota video poruku. Sad ako ne dodje M. za par dana uradicu opet,do tad ce se vec apoteke otvoriti.
    Svima koji slavite,zelim ugodno i toplo Badnje vece !

Tayla's Avatar

Nadam se da će idući test pokazati +

ja već odbrojavam kad će 13 h. Danas radimo skraćeno, pa jedva čekam domaaaa

žužy's Avatar

lista za 24.12.2013.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(ne)čekalice:

nana0501 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 35 dc
    vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
    marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
    ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc

odbrojavalice:

kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
    sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
    sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
    tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
    mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
    kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
    žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
    darija_os ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
    vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
    krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
    hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
    viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
    nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~ 2 dc

žužy's Avatar

Kaaaaavica! Jest da je malko kasnija al dobila neku iz inozemstva od šogice pa da probate i vi
    Ljubilice,sretno ti draga moja u ljubičicama!
    vojvodjanka,a žao mi je zbog lažne nade,znam kako to bude...
    Tayla,~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba!

Ma svima nam želim od sveg srca ono jedno da se ispuni..da u idučoj godini ljuljuškamo naše malo i konaaaačno se skinemo s liste!

Tayla's Avatar

Žužy, tebi je vrijeme za non-stop akciju po kući, a??

Ljubičice, držim vam svima fige ~~~~~~~~~

Sandra1971's Avatar

Drage moje navratih da vas sve pozdravim i zazelim sretan i blagoslovljen Božić, a u 2014. godini svima + i školske trudnoće!

HelloKitty's Avatar

Drage moje,
    Sretno Badnje vecer vasim obiteljima i vama, kao i Bozic uz moje najlijepse zelje i molitve da vam se ostvari ono sto najvise zelite! Ljubim vas sve redom!

ljubilica's Avatar

Na dobro vam dosao Badnjak i Badnje vecer!!
    Pozdrav iz prekrasne Svicarske. Uzivamo!!! Divno je.
    Meni fefe pomaknuo O na 20dc. Nikako mi se to nije svidjelo. Nit je bilo keksa nit ista. Da je bar ostalo na 17dc al eto. Vise srece u 2014.godini

Sreća_83's Avatar

Veselje ti navješćujem, puče kršćanski!

Blagoslovljen Božić, donio vam mir i radost u vaša srca! Donio vam nadu, neka se u vama začne djetešce, koje će idućeg Božića uživati s vama... Provedite ovaj dan sa svojim dragima, najmilijima, u ljubavi i zajedništvu...

Viki88's Avatar

Zelim vam ispunjen i sretan Bozic,Bozic pun topline, srece, osmjeh na licu i iskru u oku, pjesmu u srcu. Nek vam miris bozicnog drvca, unese radost u ove dane, ja vam zelim od sveg srca, cestit Bozic i bozicne blagdane.

žužy's Avatar

lista za 25.12.2013.

--§***§~~***§~~***§~~***§~~***§~~***§~~***§~~***§~~***§~~***§--

(ne)čekalice:

nana0501 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 36 dc
    vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
    marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
    ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
    kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc

odbrojavalice:

sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
    sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
    tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
    mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
    kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
    žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
    darija_os ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
    vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
    krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
    hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
    viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
    nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~ 3 dc

--§***§~~***§~~***§~~***§~~***§~~***§~~***§~~***§~~***§~~***§--

žužy's Avatar

Drage moje suborke,želim vam svima Sretan Božić,nek vam je blagoslovljen i ispunjen mirom i ljubavlju!

Malko sam nam obojala listicu,da nam i ona bude okičena kao i borek...nadam se da ne smeta

Sreća_83's Avatar

Dobro jvam ovo blagdansko jutro!

Vani je gotovo mrak. Evo pijuckam kavu i uživam u miru i tišini... Surfam.

Skuhala sam i vama kavicu. Poslužite se, kad se probudite, spavalice.

Vrijeme akcija je završilo, znat ću jesmo li što naparavili za cca 5-6 dana, kad obično imam jednodnevni psihički ispad pripisan PMS-u, kad da se slikovito izrazim "pucam po šavovima". Nadam se, cure, nadam se...

Evo vidim listu, okićenu, jako je lijepa, Žužy. Nana je opet na vrhu sa čak 36-im DC! Njoj jednostavno ciklusi dugo traju...

Puse svima!

Sreca_83,hvala za kaficu! Nadam se da ste svi proveli u radosti ove praznicne dane. Ja jesam,u jako toploj atmosferi sa dragim prijateljima i familijom. Jedino je mog dragog uhvatio juce neki stomacni virus,a sudeci po mojoj temperaturi juce i mene je,mada nista drugo osim te temp. nisam osetila. Doduse,ustala sam kasnije nego inace i koristila drugi toplomer,ali mi taj skok svakako dao neku nadu. Danas opet ocekivana temp. Od simptoma-skoro nista! Imam pojacan apetit,bolovi u stomaku i ledjima kao pred m,grudi nista. Valja biti strpljiv jos par dana,pa uraditi opet test .

Page 5 of 34 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast