-
Ahoj radilice moje
!
Ljubi,meni se pak čini da ti je O mogla biti 14. dc,al to bi značilo da bi danas trebala dobiti M...
,hmm,mislim da ti je fakat skrenul FeFić ovaj ciklus.Kaj ti misliš kad ti je u biti bila?
Uživaj draga još malko a onda back to realiti..
anka,~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ti je TSH skoknul taman kolko treba i da se uskoro baciš na pikice!
HK,~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da brisevi budu uredni i da te fino propušu! I da več prvi sljedeči ciklus bude plodan i dobitan,kažu da je veča vjerojatnost za začeće u ciklusu iza HSG-a,dok si taman lijepo prozračna..
Srećo,uživaj danas s malenom!
Tayla,i tvoj FF se premišlja..evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sad ostane O tu di je.
A naše "nužno" hopsanje je over
,imam lijepi rast LH trakice (koje sam MM pokazala tek nakon O,pojma nije imal kad moramo,al nije me nit pital),budem vam zaljepila slikicu da podijelim s vama.
Uglavnom,moja O je bila 11. dc svakak,samo mi temperatura nije skoknula dan nakon,al ok ni to nije nužno..al več vidim da mi bude označil O-Day na 12. dc...
I sad,kak stvari stoje,otpada naš pohod na VV u siječnju,jer mi bude menga došla prije nego oni počnu raditi.Malo sam žalosna,al nemreš iz kože van,jel.
Idemo dan po dan.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma