-
-
Hahahaha,al nas prži! Joj joj
-
zig zag i ja vidim taj screnarij gdje slave zajedno...da bar...
inače kak si mi ti? jesi već saznala spor? niš te nema na trudničkom forumu...
-
Least ja više škicam ovamo nego na trudnički forum
Nekako mi je ovdje puno pozitive, tamo se uglavnom raspravlja o raznim problemima u trudnoći...inače sve ok, neznam još spol, nisam išla na onaj 3d UZV niti tražila od ginića da detaljnije pogleda, više volim one kratke preglede kad mi kaže da je sve ok i ja sretna, hihihi
A ti? Znaš spol već?
Tayla?
-
-
na idućem pregledu ću možda znati. ja sam imala taj uzv kada je mjerio nuhalni nabor, inače sama nebi tražila jer je 12 tjedana još jako mala bebica. kasnije u sigurno tražiti, najviše zbog bebice. jel već osjetiš bebicu, ja onako jednom na 3 dana kao neke leptiriće. ali da ne tipkamo ovdje možemo se čuti i u inbox
gdje nam je tayla nestala?
-
-
Dobro jutro, drage moje!!!
Nisam se uspjela javiti jučer nikako, na blagoslov kuće je došao stric od MM, a nakon što ju je blagoslovio, ostao je s nama. I tako, nikako se javit.
Nažalost, nisam ni imala dobro vijesti za podijeliti... MM i ja smo 10 minuta čekali i čekali, a ono ništa 
Ne brinite se, još me nije dotuklo. Možda to bude tek kad stigne glupa M. Ali dok ne stigne, ja se još uvijek mogu nadati i baš me boli briga!
I moram napomenuti da su mi grudi još nabrekle, da nemam nikakve PMS boli, a najvažnije - još od ljetos nakon spontanog, svakog 20. - 22. dana ciklusa imam takve grčeve da se ne mogu ispraviti - ovaj mjesec ništa slično.
-
-
Naravno, još se ja (malčice) nadam, ipak postoji 30% šanse da je test lažno negativan 
Ali da, pad temp je tu. No, nema veze - ipak se ja još mogu nadati.
A bude li došla glupa vještica, barem znam nakon 2 ciklusa praćenja BBT da su mi ciklusi uredni, da mi lutealna faza traje 14 dana.
-
-
-
Ne, ostavi me!
Molim te, još malo....
-
Jutro!
Sreća 
Tayla - nadam se da sve bu super ispalo!
A Žužy - da li je to jučer bio implanatacijski pad?!??!!? Wooooooowwww - priznaj da ovakav graf još nisi imala. Super je! Vibram ti od srca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A meni od jučer poslijepodne do sada strašni ovulacijski bolovi. Ne bojim se pikanja, ne bojim se punkcije niti transfera (koji mi je bio bolan prošli put), ali bojiim se tih ovulacijskih bolova u postupku. Sad me u prirodnom ciklusu jako boli, a kako će tek biti u stimuliranom??!!! A dobro - izdržat ću sve za bebicu.
-
Drage moje, hvala vam.
nemoj me još staviti na listu, jer nema ni kapi krvi zasad.
A bit će idući mjesec moj, vidit ćete
-
Ajme, ja mislila da mene pitaš za 1. DC
-
lista za 03.01.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
crna-ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
darija_os ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
-
Esperansa,dobro nam došla!Želim ti lijepo druženje i što brže skidanje s liste,naravno zbog plusića!
Sankris,kaj ima kod tebe?
Lijepa nam je listica...još dok kudri i ja doletimo 
anka,si vidla,mislim da zbilja nisam nikad imala baš takav konkretni pad T...lajkam si ga!
A kaj tvoj graf veli,kaj misliš kad ti je bila O,malo ranije?
-
Ako danas procurim, bit će to 1. put u mom životu da mi je ciklus 28 dana! Sa 33-34 pao je na 29 (prošli mj.) i ovaj na 28.! Kako, zašto?
-
Srećo,a koji dc ti je bila ovulacija?
-
Kad pogledam arhivu na FeFe O mi je u većini ciklusa i bila ranije - uglavnom 11 dc ili 12 dc. Pa onda 2-3 ciklusa bude 13-15 dc. I tako stalno. Kao i folikularna faza, tako mi variira i lutealna - od 10 dana do 14 dana.
I paše mi ako slijedeći ciklus O bude ranije. Kao problem vidim da ću (prema procjeni) M dobiti 24 dc - a Decapeptyl krećem uzimati 21 dc - znači samo 3 dana u ciklusu koji prethodi stimulaciji. Idealno bi bilo nekih 7 dana. Ma uvijek se nekaj zakomplicira.
Žužy - navijam za tebe. Jedva čekam sutrašnju tempicu!
-
Žužy, po mojoj računici u nedjelju 22.12. EW
-
Onda ti je malo prerano za mengu još...el baš ide crveno il brljavi?
Ja ti ipak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da te vara!
-
-
Ma piškila sam dva puta unutar sat vremena, pa kad se obrišem imam slaaabi trag. Ali tako mi krene već ima dva mjeseca. Bljak!
-
Hej komadi !
Tayla 
Kod mene pms kao nikada do sad, luda sam i vjerujte mi to je blaga riječ, ali sam i umorna da ne mogu funkcionirati, jutros sam zaspala na posao šta mi se nije dogodilo nikada, i moram li reći da sam pukla, neki opako pms i već mi ga je dosta, nek više dođe vještica da se vratim u normalu.
Ja uopće ne stignem na forum, malo sam i ljubomorna na vas kaj se lijepo družite , i ja bi. Evo ovaj post pišem od 8h.
-
-
A je prisutan je , nažalost.
-
Ljudi moji, pa ja sam luda...
Prvo sam cijelo jutro cool, pomirena s tim da će doći M. A sada odjednom surfam netom u nadi da je ipak sve moguće.
-
-
-
-
-
Joj srećo takvih energijopija imam more oko sebe.
-
žužy thx na info, meni se prošli ciklus oko 17 DC javilo blago krvarenje a ovaj ciklus 24 DC trajalo je samo po jedan dan i bilo je izmješano sa braon iscjetkom, ne znam kako da dr opišem
da li da to protumaćim negativno, tješim se da je možda bilo implantacijsko krvarenje?
sreća držim fige da ne procuri, skoro nam isti ciklus...
-
Pa da poludiš!
-
Jedino što pomaže je maknut se od takvih ljudi.Ako nemaš izbora jer te "cekaju" na poslu,pkušaj se dislocirati kolko je moguče...meni je najiscrpnije sluuuušati i slušati a ne možeš pobječi
U biti ne slušaš,samo klimaš,al zaaamara li ga i ja,ja,ja i samo ja.
Ono,kak si i monolog o sebi.Sve u jednom.
-
Srećo, nemam nikakav osjećaj da trebam dobiti, baš nikakav.
To me zbunjuje i tjera da kao luđakinja browsam FeFe galeriju u potrazi za grafovima gdje je bio minus na testu, pa pad temp, pa onda ipak +... manijak
-
Tyla finger crosssed da si pišala prerano
Cure kako to da imate tako rano ovulaciju, jel vam oduvjek tako ili ste nešto uzimale pa am se ovulacija pomaknula. Meni je najranije ikad bila 17dc ..najčešće bude 19, 20 ili 21 dc i onda mi lutealna faza traje max 10 dana.
-
Esperansa dobrodošla
-
crna-ovčice,moja ovulacija je oduvijek na 11.-12. dc,znala je čak biti i 9. Sljedeču M sam uvijek dobivala 15. dan od O.
Kako to da ti je lutealna tako kratka? I to max. 10 dana...jesi obavila kakve kontrole,pretrage kod ginića,u vezi začeća? Hormone,propuhivanje jajovoda..
-
BTW,od sinoć me bolucka,pikucka down there...a sad baš ko da moram dobit. Tak mi sve ide super!I taj pad T,i pika-pika dolje,i opet skok T...jao si ga meni dok pak vdrapim s oblaka tam za 5-6 dana...
-
tayla, ja bi po temp rekla da ti je o bila 14dc...kaj taj graf zna?! stroj najobičniji. tako da, piškanje je jučer ipak bilo prerano
žužy, ajmo nas dvije polako i sigurno prema goore
ja sam imala te menstrualne bolove dva dana, baš je probadalo po jajniku ali sad ništa. cice isto još ne bole...držim fige za tvoje bolove!
-
Pozdrav curke samo da vam 
Danas sam obavila papa test pa čekamo nalaz, bliži se postupak. Tako i nervoza raste pomalo. Nadam se da će biti treća sreća
Svima puno sreće i + u 2014.
-
-
Srećice nadajmo se da će tako bit do daljnjeg
Žužy nakon godine dana pokušavanja ginekolog je htio da napravimo sve..al sam ja htjela još malo pustit (nisam si htjela stvarat pritisak)..no u 12 mj sam uvidjela da to nema smisla pa sam izvadila progesteron 22dc, hormone štitnjače i spolne hormone. E sad svi nalazi su unutar referentnih vrijednosti, jedino me malo štitnjača brine jer mi je TSH 3,55 i ft4 mi je skroz na donjij granici. Za 20 dana imam opet konzultacije kod gina, idem sa svim nalazima k njemu. Radili smo u 5 mj spermio: i tu je sve ok. Spominjao je da nakon hormona idući korak nam je odlazak kod MPO doktora i propuhivanje jajnika (to nisam skužila dal će me moj gin slat na propuhivanje ili MPO doktor). U 5 mj sam radila briseve i papu i sve je bilo uredno. Ovaj mjesec pauziram od BT, i od lh trakica, nekako sam naučila osluškivat tijelo i ravnat se po tome. Ovaj mj mislim da mi je O bila 27.12 jer sam imala naj više EW.
Posljednje uređivanje od crna-ovčica : 03.01.2014. at 19:16
-
pa neke cure je slao primarni ginekolog na HSG a neke MPO-ovac ako ste kandidati za inseminaciju
-
A ok..onda ćemo vidjet šta ginekolog kaže na sve nalaze. Imam još samo 20 dana za čekat..a do onda ću pogrickat sve nokte. To mi je najveća mana jer se čeka barem po mjesec i pol na pregled ili konzultacije. kolko vi čekate?
Posljednje uređivanje od crna-ovčica : 03.01.2014. at 19:20
-
kako na šta! na što točno misliš?
-
ovčice,i mene je moj primarni ginekolog poslao na propuhivnje.I to na samom početku negdje...imaj na umu da ako (nedaj bože) budete stigli do MPO voda,HSG češ morati napraviti kad tad.Pa što prije to bolje. 
Možda je baš u tome caka i do MPO ni ne dođete!
Znam da je čekanje najgore od svega...ja ne grizem nokte al sve više sprobavam recepte i zavoljela sam slatko,što nisam nikad..to mi baš nejde u prilog.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma