Stranica 16 od 34 PrviPrvi ... 6141516171826 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 751 do 800 od 1681

Tema: Odbrojavanje 10/2013............... by Hope_12

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Jutroooo!

Evo nešto zanimljivo. Jučer poslije posla sam imala rastezljivu sluz 2-3 cm, a tek mi je 11 DC! Zašto tek? Jer mi se to javlja ne prije 13 ili 14 DC! Evo jutros imam rastezljivu sluz 3-4 cm! Sluz nije prozirna, već maaalo bjelkasta.

Dakle, danas mi je 12 DC! Planirala sam akciju za subotu, i to kao jako vjerojatno plodno razdoblje, a a O nisam očekivala prije pon/uto?!

Baš me zanima kakvu ću sluz imati sutra?! Ma kako je došlo tako ranije? Već tamo 9 DC sam osjetila "mokre gaćice", kako se to već zove, i obično mi to zna potrajati 2-3 dana, a sad samo jedan dan. Obzirom da je MM bolestan, nismo jučer pokrili. Danas je veća sluz, ma neće biti kasno, jelda? SLuz nije prozirna, već bjelkasta, ali rastezljiva.

Žužy, pliz, moža jedan brzinski komentar?

Ništa, preostaje mi dragog aktivirati danas čim dođem kući s posla...

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Jutro, cure!

Sreća, plodna sluz može se i nekoliko dana prije same O pojaviti. Ne znam kako je s drugima, ali kod mene je u svakom ciklusu nekaj drugačije - i ne mogu se pouzdati u ni jedan znak - šeta i O, šeta i dužina lutealne faze,... Moj savjet je da pokrijete - za svaki slučaj.

Žužy
    - moram ti reći da sam se i ja ponadala! Zamisli, kako bi to savršeno bilo - zadnji ciklus pred postupak ostati prirodno trudna?! Ali jučer sam napravila test koji je bio negativan, a i danas je T krenula s tendencijom prema dolje. Kad već treba doći, nadam se da će sutra! A u nedjelju onda krećem s terapijom.

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Sreco,evo,pogledaj kod mene na grafu kako se plodna sluz javljala u tri navrata,a kako je FF oznacio ovulaciju(mada ja jos uvek verujem i navijam da je O. bila kad se sluz pojavila prvi put). Pokrij ti to za svaki slucaj,mi nismo pa se sad nerviram.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jutroooo!
    Nisam dugo skuhala kavicu, curke pridružite mi se !

crna-ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

good morning my lady's..za vas

yummy dobrodošla i što prije se preselila na trudnice
    Žužy sretno danas kod neurologa

Espi čekamo tvoj plusek
    darija_os, krojachica, viki88, marty_na kad se piša?

crna-ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Sreća ne propuštaj danas akciju, nikako

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Jutro!
    I kod mene izgledna O Mjesecima nakon spont. je bila 8-9 dc pa se prošli mj. pomaknula na 11, a danas lijepi pad BT Izgleda se vratila na staro. Jutros sam iscijedila mm prije posla

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Mami - da iskoristim priliku da ti zaželim da sutra na transferu prođe sve kako treba i da za koji dan ugledaš veliku betu!!!!!!!!

kik@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

jutro rodice
    konacno je stigao i petak
    Espi.-čekamo i navijamo
    žuzy-~~~~~~~~~~~~~~

kik@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Mami-i tebi hrpu ~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutrasnji transfer

Esperansa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Jutro cure...
    Jutro sam ustala na posao sa namjerom da uradim prije test i imam sta vidjeti...blago roskasto na toalet papiru kad sam se obrisala i ni ne uradim test pomirim se s tim da je vjestica dosla...medjutim od tada nista vise nema...ne znam vise sta da radim,helpajte MM se pravo razocarao, kaze mozda to nije prava M mislim da jeste...
    Najgore mi je sto vise ne znam kako da racunam poslj ovog ciklus, morat cu pokrivati svaki dan

crna-ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Espi ne mora značit. ako ne procuriš kako spada pišaj test ili vadi betu. Može bit i lažna menga
    Mami sretnoooo ~~~~~~~~~

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Asper,u Kc sam kod doktora..pa evo dok čekam da malo tu škicnem.Svi naručeni u 9,a guužva...
    yummy,napiši koji ti je danas dan ciklusa pa te posle stavim na dc listu
    Srećo,moguče da su ti eto tek počeli plodni dani,pa se najavljivaju u pravom stilu!Mislim da nemreš fulat ako pokrivate svaki drugi dan..žao mi je kaj ste svi bubani.
    Esperansa,čekni do popodne,pa ak ne krene,aj ti nama pišni taj testić
    stork,bravo za cijeđenje,go girl!

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

I kod mene izgleda O , sve me pika, žari.. znači večeras akcija.

. i iza toga molit Boga da upali jer ak ne upali idući ciklus ( znači za koja dva tjedna ) idemo ponovo na VV u postupak!!

Ovo nam je zadnji voz!!

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Žuži nas dvije ćemo se družiti gore , koliko sam skužila ti krećeš par dana iza mene!!!

Darija_os avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Jutro cure izgleda ništa od moga testica, jutros roskasta mrljica na gacicama :'( :'(

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

cure, meni je danas 3dc,
    podsjetite me samo kakva su pravila: sutra možda krećem s femarom,
    ako da, onda više ne smijem biti s vama ili smijem?

crna-ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

cure ~~~~ za grupno ovuliranje i onda nakon tog ~~~~~~ za grupno pišanje pluseva

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

To se meni dogodilo kad sam zatrudnila sa kceri. Roskasto na gacama, i dalje skoro nista. Ispalo je da je to krvarenje bila posljedica toga sto se gospodja trebala posteno usaditi u maternicu. Napravi ipak test

Citiraj Esperansa prvotno napisa Vidi poruku
    Jutro cure...
    Jutro sam ustala na posao sa namjerom da uradim prije test i imam sta vidjeti...blago roskasto na toalet papiru kad sam se obrisala i ni ne uradim test pomirim se s tim da je vjestica dosla...medjutim od tada nista vise nema...ne znam vise sta da radim,helpajte MM se pravo razocarao, kaze mozda to nije prava M mislim da jeste...
    Najgore mi je sto vise ne znam kako da racunam poslj ovog ciklus, morat cu pokrivati svaki dan

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Pozdrav!
    Hvala svima na dobrodoslici u grupu! Danas mi je 26. DC. Znaci, sutra bi trebala dobiti. Makar, probudila sam se sa bolovima u ledjima kao kad sam bila trudna prosli put. Mislim da nisam trudna. To je vjerojatno PMS.
    Imam pitanje sto se tice ovulacijskog testa. On zapravo ne ocitava ovulaciju, nego vrijeme pred ovulaciju i da se trebam posexati u roku izmedju 24-36 sati. Mislim, to mi se cini kao dug period. Kada je najsigurnije? Ne bi zeljela preskociti ovulaciju.
    Zeljela bih jos nesto dodati trudilicama koje duze pokusavaju. Primjetila sam da se u HR malo govori o stetnosti vitamina A na plod i opcenito zacece. Iz tog razloga postoji zakonska regulativa na svim multivitaminima koji sadrze vitamin A da postoji upozorenje, da ga se izbjegava, ako se radi na zacecu. Ne znam da li ste znale za tu imformaciju. Ukoliko niste, mozda da provjerite, da li ga unosite.

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Crna-ovcica meni danas 2 DC

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Krivi smajlic
    Posljednje uređivanje od Viki88 : 17.01.2014. at 11:46 Razlog: Krivo napisano

Esperansa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Yummy dobro nam došla i hvala ti na maloj nadi ali nažalost sam procurila, doduše ne kao inače, idalje skroz slabo roskasto krvarenje al bi si svakako pripisala 1 DC
    Cure, definitivno sam odlućila poslje ove M otići na detaljan pregled i zapoćeti sa nekim analizama kako bi utvrdila što još nisam ostala u drugom stanju poslje 1,5god...pa ako me možete uputiti šta se sve treba kontrolisati, odakle da krenem...vaša iskustva? Unaprijed vam hvala
    Viki žao mi je zbog vještice...joj da hoćemo više sve ostvariti cilj, zar je to tako komplikovano??!!Kad vidim ko sve uspije bez problema, pogotovo oni koji to nisu ni željeli...

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Esperansa žao mi je zbog vještice.
    Prvo hormone, spermiogram, a onda ako je sve ok idete dalje.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

lista za 17.01.2014.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(ne)čekalice:

tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 39 dc
    darija_os ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 34 dc
    marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
    yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~ 26 dc

odbrojavalice:

asper ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
    vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
    ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
    kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
    stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
    kriszg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
    sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
    sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
    žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
    kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
    vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
    crna-ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
    krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
    hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
    viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
    esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1 dc

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Evo mene...kod neur. i oftam. sve uredno,još samo obavim eeg krajem mj. i to je to. Dr kaže da moje glavobolje nisu migrenske.

Prvo,želim dobrodošlicu Yummy_mummy na ulasku na listicu i drito u ljubičice..još samo sutra jedan plusić i mislim da bude oboren carminin rekord u brzini dolaska na listu/otvaranja odbrojavanja..
    krojachica,stavila sam te danas..dali ideš u kakav postupak,podsjeti me (sorry ako si več pisala o tome)?Ako ne,i samo budeš uzimala femaru mislim da možeš i dalje biti tu.Molim da me netko uputi ako ipak nebi smjela.
    Darija_os,kakvo je stanje danas?~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se ono roskasto nije pojačalo!
    Viki88, evo malo pozitive prema kateteru za HSG ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~,da ga dobiju i da te mogu propuhati i pripremiti za oplođivanje (vele da je u ciklusu nakon HSG-a največe mogučnost začeća..)! A naša HelloKitty ti bude svojim iskustvom dala vjetar u leđa!
    Asper, Jesi možda izmjerila danas bazalnu? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

I jedan veeeeeliki i poseban cmokić Sandri1971!

Esperansa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Mami 2Koje sve hormone trebam povaditi? Planiram to sve skupiti pa ici ginicu privatno...redovne nalaze sam nedavno radila pa bi i njih ponijela
    Svaka info bi mi dobro došla

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Meni isto krenuli plodni, jucer malo rastezljivo, brzo puca, danas vodeno i maybebaby pokazuje paprat, cini mi se prerano al ajde..pokriveno

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

KrisZg,zašto prerano,ma najtaman ti je!

Esperansa,a ideš i privatno izvadit hormone? Ako ideš prek uputnice,onda nemaš brige,ginić ti bude sam napisal koje hormone.
    Najosnovniji spolni hormoni su ti : LH,FSH,Estradiol,Prolaktin,Progesteron(njega izvadiš 21.dc)..imaš još i štitne: TSH,T3,T4,(nebi bilo loše i FT4).Za početak.

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Hvala ti zuzy .. Evo zvala sam danas u Karlovac za rtg hsg pa su mi rekli da nazovem u pon pa ce mi reci kada da dodem nadam se da ce me naruciti do petka jer mi u pon vec 5. DC ! ! A kod mene je problem anovulatorni ciklusi tako da hsg nece puno pomoci

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Viki, ako je spermiogram uredan, moras napraviti hsg kako bi vidjeli dal si kandidat za aih (za aih su nuzni prohodni jajovodi, tj najmanje jedan).

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Esperansa i meni zao zbog tvoje vjestice svi oko mene su bez problema ostali trudni i sestricne i kolegice i prijateljice.. Jedino nama neide pa neide! ! Valjda ce doci i nama taj dan kad cemo ugledati

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Bubekica sve ja to znam tu smo i zapeli jer se u Zg nigdje nemogu naruciti ali ako Bog da iduci tj idem u Karlovac

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Mislila sam da hsg nece puno pomoci u prirodnom ciklusu bez klomifena

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Sry krivo sam te shvatila kad si napisala da hsg nece pomoci, tj nisam citala prijasnje postove pa mi je promakla zuzyna zelja Sretno!
    Posljednje uređivanje od bubekica : 17.01.2014. at 15:15

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Nema problema

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Esperansa ključno je prvo utvrditi da li imaš ovulacije i jesu li redovite. To je najčešći problem.
    Ako ideš privatno, i sve plačaš, prvo izvadi progestron 21 d.c. odnosno 7 dana poslije ovulacije (koju utvrđuješ mjereći bazalnu temperaturu i/ili gledajući iscjedak).
    Najbolje ti je da se upišeš na ferilityfriend (evo ti link kod mene, žužy itd. u potpisu) pa ti oni lijepo ucrtaju O s obzirom na tvoje temperature, ali to isto nije 100% sigurno.
    Najsiguriji znak da si ovulirala je da ti je progestron 7 d.p.o. (dan poslije ovulacije) viši od 60 nmol/L (iako labaratoriji će ti u lab. pisati ref vrijednost za lut. fazu tj. 2 fazu ciklusa 5-86 nmol/L, kvalitetnu O dokazuje progesteron iznad 60).
    Ako ideš na uputnicu onda izvadi sve što ti je Žužy rekla.

žužy ovaj sam ciklus ciljani sa femarom + štoperica (uz hrpu suplemenata, poseban režim prehrane i ostalo)
    nadam se da mogu ostati sa vama.
    ti se ovaj cilus spremaš za IVF, sjećam se da si trebala ići u siječnju ali je nešto pomaknuto?

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Jos postoji nada ako curis neuobicajeno slabo. Ja nisam bila sigurna je li menga ili ne. Moja lijecnica opce prakse (koja je radila kao opstetricarka) me radi toga poslala na ultrazvuk, a kad tamo-mala tockica! Rekla mi je neka mirujem, mirovala sam i sad imam poprilicno veliku tockicu koja trckara oko mene. POkusaj se ne kretati previse, da vidis hoce li krvarenje prestati.

Citiraj Esperansa prvotno napisa Vidi poruku
    Yummy dobro nam došla i hvala ti na maloj nadi ali nažalost sam procurila, doduše ne kao inače, idalje skroz slabo roskasto krvarenje al bi si svakako pripisala 1 DC
    Cure, definitivno sam odlućila poslje ove M otići na detaljan pregled i zapoćeti sa nekim analizama kako bi utvrdila što još nisam ostala u drugom stanju poslje 1,5god...pa ako me možete uputiti šta se sve treba kontrolisati, odakle da krenem...vaša iskustva? Unaprijed vam hvala
    Viki žao mi je zbog vještice...joj da hoćemo više sve ostvariti cilj, zar je to tako komplikovano??!!Kad vidim ko sve uspije bez problema, pogotovo oni koji to nisu ni željeli...

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj krojachica prvotno napisa Vidi poruku
    žužy ovaj sam ciklus ciljani sa femarom + štoperica (uz hrpu suplemenata, poseban režim prehrane i ostalo)
    nadam se da mogu ostati sa vama.
    ti se ovaj cilus spremaš za IVF, sjećam se da si trebala ići u siječnju ali je nešto pomaknuto?
    Pa neznam kaj da ti velim...znam da ovdje ne smijemo o postupcima,a i tvoj ciljani je potpomognuti..ostani,bumo vidli dalje.
    Evo početkom veljače idemo kod dr na VV,i nadam se u postupak..papiri spremni!
    Dva ciklusa smo bili na stand by-u zbog praznika.

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

žužy ja ocekivala tek oko 20-tog, bar tako FF kaze

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Slazem se ESPERANSAmozda nije jos sve izgubljeno :figa: :figa: da se ipak jedno malo uhvatilo

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Je ništ,budeš vidla za koji dan..dok skoči T
    A nije ni FeFe navek u pravu..

Darija_os avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Zuzy nije se pojačalo bilo dvije tri tockice i to je to...

Asper avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

bokic svima,
    danas neka guzva na poslu pred vikend pa nisam stigla ni pogledati do sada
    Zuzy, mjerila sam, 37, ista je ko i jucer.

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Asper izmjeri ujutro, popodne je i inače povišena, ali ti svejedno

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

uhvatio me strah danas kad sam skuzila da eto nekaj bi i mogli napraviti ovaj mjesec...ili je to neko ludilo ciklusa...

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Joj KrisZg znam...trudim se paziti na sve to oko bebe,sad ovo,pa ono..pa mjeri,pa ciljaj,pa noge u zrak,pa folna...ne zamara me moram priznati,i ne izjeda me sve to 'truđenje',uživam u svakom danu!Ali,onda dođe dan pred mengu i malko se zakočim...počnu razmišljanja,kaj ako,i strah,strah.
    Iskreno,mislim da bi infarkta dobila da imam poz. betu.

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

žužy pa da upravo to, prolaze dani u mjerenju, dizanju nogu(od danas) jesam popila kaj sam trebala popiti, bas to, ja se veselim svakoj upisanoj temp iako mi mrak padne na oci u 7h ujutro dok pospana mjerim, mm sve to prati i uziva skupa samnom a onda krene strah, kaj ako smo uspjeli,kaj ako opet nekaj bude...pih cista psihijatrija kaj mi zene prolazimo

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Citiraj Viki88 prvotno napisa Vidi poruku
    Krivi smajlic

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •