Dobro jutro cure!
Kako je red, najprije sam se predstavila na upoznavanju, i ako imam odobrenje od moderatora i vas željela bih se družiti s vama jer ste mi baš fino društvo za![]()
Dobro jutro cure!
Kako je red, najprije sam se predstavila na upoznavanju, i ako imam odobrenje od moderatora i vas željela bih se družiti s vama jer ste mi baš fino društvo za![]()
Pozdrav cureevo da se malo javim,u iščekivanju ginekoloskog pregleda sam
uh nemogu dočekati...cure koje već imaju trudnoće iza sebe htjela bih pitati kada vam je bio prvi pregled?ja ću ici s 6+3 ako sam dobro izracunala,pa eto nadam se da će se nešto ipak vidjeti ....puno vibrica vam šaljem i držim fige svima koje "čudni grcici "dolje prate - meni su jos uvijek prisutni,od dana kada je izostala M
![]()
HK,sam postupak ne boli,ne širi ti grliča kao kod propuhivanja več je dovoljno da prođe kateter.A sve se odvija oko ovulacije kad je i grlić prohodniji..nadam se da ti neče biti bolno,obzirom na prijašnji zahvat i činjenicu da ti je sam grlić osjetljiv.
No,prošnjofaj malo po temi http://forum.roda.hr/threads/33824-inseminacija da nejdemo OT tu
Darija_os,vjerujem ti da nemreš dočekati pregledMoguče je da češ vidjeti srčeko,ja sam eto vidla na ravno 6tt. Ali ako i ne vidiš sad,vidjet ćeš drugi put,nemoj brinuti.Bitno da je tam di treba biti!
darija,
na 6+3 trebala bi se vidjeti gestacijska i žumančana, a može se vidjeti i embrionalni odjek. kod embrija se na 6+3 može, ali i ne mora vijdti srčana aktivnost.
srčana aktivnost morala bi se pojaviti kad embrij dosegne 5 mm, svakako u 7 tt.
Sara 29. simptoma koliko hoćeš od 4 dpo (probolo me u desnom jajniku pa u maternici), 7 dpo očajna glavobolja i pad tlaka, stalno pomalo osjrtim križa, a zapravo mi je najljepši simtom ova BTCice ništa ne bole, osim kaj su ful vruće. I par dana kao prehlađena. I pije mi se kava, inače sam kavoljubac, pa si je skuham i otpijem gutljaj i nemrem?! Onak sve totalno zbunjujuće, nadam se da ne bu opet razočarenje, već 10 mjeseci pokušavamo
Darija meni je u prošloj izgubljenoj T srce bilo na 6+3. Kad sam nosila sina, nisam kužila ništa do dogovorenog UZV pregleda "mioma" koji je izazivao krvarenje kod svakog keksa pa je to trajalo po 2-3 dana. A zbog neurednih ciklusa nisam ni znala kaj se događa i onda je dr rekao kak je "miom" već 16 tt i lijepo se razvija
MAMI2 negdje sam pročitala da ti čekaš betu, jesi možda podlegla testiću?
Kadulja dobrodošla, slobodno se pridruzi i zelim ti da sto prije ostvaris svoju zelju! Napiši koji ti je dan dc, pa ćete naša Zuzy staviti na listu da skupa odbrojavaš s nama!
Zuzy, buduci da sam ja ovaj mjesec na prvom prirodnom AIH, mozda da me skines s liste?
kadulja,od sutra pijemo kavu skupa,samo mi napiši dan ciklusa
HK,važi..sutra te brišem.Sretno draga!
Usudila bi se reći da ti je sada želja najveća, znaš šta nam se dešava od prevelike želje, malo si i umišljamo simptome, sve sam to već prošla. Ne bih te htjela gasiti nadu ,ali pokušaj se opustiti i ne misliti o tome dok ti ne krene kasniti mjesečnica . Želim ti plusić isto kao i sebi . Vidim da si bila već trudna dali ti je tako bilo i u predhodnoj trudnoći? simptomi?
Kadulja dobro nam doslaJesi se registrirala na FF?
Sara htjela ili ne, moram pišnuti na 27 dc da znam nastaviti s Utrićima ili ne. A simptome sam ti za prijašnje T napisala negdje gore.
Pozdrav zene! Samo se na kratko javljam da vam kazem da vas nisam zaboravila. Imam jako bizi vikend. Nadam se da ste sve dobro i da ste mi u medjuvremenu ostale trudne dok me nije bilo
Saljem vam veliku pusu i cujemo se sutra.
Kadulja dobro došla!
Strok nisam podlegla testu, danas mi je tek 8dnt, tako da je prerano.
Uh, meni je ovaj vikend protekao u wc-u. Jučer sam imala neki smećkasti iscjedak, što mi se nikada do sada nije dogodilo na polovici ciklusa. Proučavala sam malo po googlu (rekla sam 100 puta sama sebi da to više neću raditi, samo sebe isprepadam) i vidjela da to kratkotrajno može biti od ovulacije, da neke žene to redovno imaju. Ali otkud sad meni odjednom?! Pa sam nakon toga jučer, a i danas cijeli dan, svako malo u pohodu na wc i provjeravanju situacije. Ali više ničeg nije bilo... Baš me to izbacilo iz ravnoteže.
Jutro!
Evo samo jedan brzinski pozdrav od mene, na početku radnog tjedna...
Kod mene ništa novo, ovaj tjedan će mi sve reći. Dan D je u subotu, kad (NE)očekujem M.
P.S. Uvijek mi dan D ispadne u subotu! Pa to je za ne povjerovati!To mi već lagano ide na živce. Ne samo da ispadne vikend, već s u b o t a.
![]()
Jutrooo
A je to i meni je ovo bilo prvi put da se dogodio spotting kod ovulacije, nije to nikaj neobicno, ne zabrinjavaj se...i mene je izbacilo ali evo nakon par dana ni ne razmisljam o tome
lista za 27.01.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 49 dc
darija_os ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 44 dc +
marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 36 dc
asper ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc +
sara 29. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
kriszg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
a_je_to ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
crna-ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~ 10 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
ivchica30 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
kikići 0719 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
Jutro!
kadulja,sretno u odbrojavanju!
sara 29.,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za plusić!
Srećo,ma garant ti armija neće stupiti na snagu u subotu..znaš kak je trucljiva,baš kad je očekuješ te odhebe
U biti,ma neće ti opče doči.
Baš ovaj ciklus par cura prijavilo ovulacijski spotting,mora da ova zima paše i jajnicima...a zanimljivo,neznam kad je zadnji put netko to spomenuo,a sad vas par.
stork,tvojem FeFe-u ponestalo tinte pa ti nije potegnul crtu...
do neba!
HelloKitty,sretno danas na folikulometriji!
zaboravih te skinuti s liste..
Hvala žužySreća83 i ja u subotu trebam ne dobiti . Ali nekako sve misilim da hoću, sva sam si nekako kao pred glupu M
Žužy, ajde reci je li normalno da mi je ovako: prve grčeve sam osjetila u četvrtak: 7 DPO, evo ovo jutro opet: 10 DPO. Izgleda da dolazi M:!!! Ispada ciklus od 26/27 DANA! Nikad ispod 29 u životu mome!![]()
![]()
![]()
Sreća,al al ja tu ne vidim ništ lošega..jedino te muči kaj ti je O ranije nego inače,pa su s tim i krači ciklusi?
Al nije to ništ alarmantno,čim ti je lutealna kako treba.A je,ako ju (ne)očekuješ u subotu.Nije fixno pravilo da ovulacija mora doći svaki ciklus na isti dan.
A i ti grčevi,si sigurna da su pms?Vjerojatno nisi.Implantacija ne traje dvije minute,taj proces traje danima..i neke ga ne osjete ni malo a neke osjete grčeve slične pms-u.
Evriting vil bi olrajd![]()
Ma nike bez tinte neg sam ga diskardala jer mjerim uvijek u 5,45, a jutros sam se zbog križobolje zbudila u 3,45 i roštiljala se po krevetu. Onda sam zmerila reda radi, nakon vuru je već skočila na 37,2 , nemrem oči držat otvorene na poslu.
Sreća, nadam se da ti ne bu došla, morti skup otvorimo odbrojavanje![]()
Hvala ti na ohrabrenju. Ma sve je u redu, ciklus štima po računici. Istina, muči me što je ovulacija ranija, dakle nikad nije bila tako rano! Eto ga, sad ću s tako kratkim ciklusima brže ću potrošiti jajašca! Zaliha se smanjuje i tako tako, pa sa još brže. Ajjajajjajaj
Jedina kvaka leži u tome što su PMS i impl. istih simptoma. Da to nije tako, onda žene ne bi bile u zabludi. Miša mu, zašto je tako.
Stork, eh da otvorimo odbrojavanje, to mi je san...
Joj,zuzy,sto ti je fin graf!
Ah,takva sam po cijelom tijelu...fina.
Ma je,opet mu se divim...al opet se pitam koje kaj.Evo,8. dpo i još me cice ama ni malo bole,nemrem se tome načuditi.I več treči dan imam podosta bijelog iscjetka.
zuzy jel ti ovo prvi put da cice ne bole nakon O?
Žužy kak sam usporena, tek sad sam ti pogledala grafića, zbilja lepo zgleda
Ima li koja od vas pojma kaj ak mi je 27 dc prerano i pišnem npr. lažni minus, a moram taj dan ili nastaviti ili prestati s Utrićima, kaj je pametnije? Mislim, može li se dogoditi krvarenje ako prestanem, a ipak je T ili hoću li procuriti ak nastavim s njima, a minus je lažan? E jesam ga zapetljalaali nemam s tim iskustva.
stork dok nismo znali za ocajan spermiogram, ja sam duphaston uzimala 16-30dc, 30dc test i onda prekid. uvijek moze bit kasnija ovulacija/implantacija pa i negativan test, ali prekid terapije progesteronom nece uzrokovati krvarenje, mozda spotting, ipak je tu prirodno zuto tijelo koje drzi 3 kuta kuce![]()
Grudi su mi postale osjetljive, desna višeAli trbuh me bolucka, brate mili, od 8 ujutro...
![]()
Pozdrav! Upravo sam napravila prvi ovulacijski test. Bio je pozitivan, premda je donja crtica bila dosta blijeda. Da li itko ima iskustva sa time? Sto znaci blijeda crtica? Da li sam pred ovulaciju ili jos nisam?
Dragicke moje, evo samo d vas pozdravim, imala sam naporan vikend, posao, goste, pa nisam imala vremena za druziti se s vama tu!! Vidim ima puno novosti, i to mi je drago, sretno svim curama koje idu na zahvate, da se brzo oporave, a nama koje cekamo da sto orije krenemo u akciju i ouno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve nas!!!! Meni je 5 dan ciklusa i jedva cekam da se bacim u akciju! I dalje nista ne kuzim ovaj FF jel mi ga moze malo netko objasniti? Pusa svima
Svaki dan mjeris temperaturu i upisujes je. Tako se radi graf. Isto tako dodajes razne zabiljeske, primjerice cervikalna sluz i sl. Ja kuzim FF ali mi je malo bezvezan. Iskreno, vise mi se svidja http://www.plodnidani.com/, mozda zato sto sam vise slikoviti tip, volim te boje, pa kad zaceti curicu, kad decka... Uz to koristim jos ovulacijski test...
svaki drugi dan, to je recept![]()
Bokić cure!
~~~~~~~~~~~~~~ ljubičicama, a i hvatačicama O!
Ja skačem po mm svaki drugi dan..![]()
Meni sve tak zbrzda zdola, jos jucer sam bila ziher da nemam apsolutno nikakve simptome i da ono sitno kaj imam je nuspojava zeljeza, da bi se danas probudila s mucninom, kaj mi nije ni cudno bilo jer sam sinoc u ponoc isla peci riblje stapice jer su mi se eto jeli, al dobro.Dignem se puna elana u 7 ujutro, nabrijana na pocetak dana...za 3h sam opet bila u krevetu i krmila...do maloprije..pffft.Zivcanaaaa pun kufer, kava mi u grlu stoji iako mi je fina...bas me zamara to sve a nemres da ne razmisljas.I onda kad se sjetim tih mucnina i cinjenice da bi sad skoro bila pred kraj prosle trudnoce i sincic bi nam stigao, tek mi onda dode na bljuvanje.
Bubekica hvala! Prošli ciklus sam tek počela koristiti Utriće i nije bilo nikakvih simptoma, pišnula "-", očekivano stigla M, ovaj c. O školski 14 dc, a još me i od 4. dpo svašta pere, danas i cice počinju čudno boluckati, nije kao inače poslije O i sad me frka da nekaj ne zeznem, a zbog niskog prog. i bezuspješnih pokušaja 9 mjeseci sam i počela s tim nesretnim "guralicama"
Yummy_mummy mi smo skoro svaki dan, veli mm da od viška glava ne boli![]()
Stork, apsolutno se slazem, zapravo, kad smo radili prvu kcer, "veselili" smo se po 4-5 puta dnevno. Sad, pored nje je malo teze, moramo se osigurati da je zaspala, a kad ona napokon zaspi, onda smo i mi pospani
Dobra vijest je ta da je muz dogovorio sa sefom da ce dolaziti sa posla sat vremena ranije, kad nam curka jos spava, pa cemo u akciju!
Btw, nadam se da ce nam se objema nesto "ufatiti" uskoro do svih silnih akcija![]()