Stranica 24 od 34 PrviPrvi ... 142223242526 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,151 do 1,200 od 1681

Tema: Odbrojavanje 10/2013............... by Hope_12

kadulja avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Dobro jutro cure!

Kako je red, najprije sam se predstavila na upoznavanju, i ako imam odobrenje od moderatora i vas željela bih se družiti s vama jer ste mi baš fino društvo za

Darija_os avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Pozdrav cure evo da se malo javim,u iščekivanju ginekoloskog pregleda sam uh nemogu dočekati...cure koje već imaju trudnoće iza sebe htjela bih pitati kada vam je bio prvi pregled?ja ću ici s 6+3 ako sam dobro izracunala,pa eto nadam se da će se nešto ipak vidjeti ....puno vibrica vam šaljem i držim fige svima koje "čudni grcici "dolje prate - meni su jos uvijek prisutni,od dana kada je izostala M

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

HK,sam postupak ne boli,ne širi ti grliča kao kod propuhivanja več je dovoljno da prođe kateter.A sve se odvija oko ovulacije kad je i grlić prohodniji..nadam se da ti neče biti bolno,obzirom na prijašnji zahvat i činjenicu da ti je sam grlić osjetljiv.
    No,prošnjofaj malo po temi http://forum.roda.hr/threads/33824-inseminacija da nejdemo OT tu

Darija_os,vjerujem ti da nemreš dočekati pregled Moguče je da češ vidjeti srčeko,ja sam eto vidla na ravno 6tt. Ali ako i ne vidiš sad,vidjet ćeš drugi put,nemoj brinuti.Bitno da je tam di treba biti!

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj Darija_os prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav cure evo da se malo javim,u iščekivanju ginekoloskog pregleda sam uh nemogu dočekati...cure koje već imaju trudnoće iza sebe htjela bih pitati kada vam je bio prvi pregled?ja ću ici s 6+3 ako sam dobro izracunala,pa eto nadam se da će se nešto ipak vidjeti ....puno vibrica vam šaljem i držim fige svima koje "čudni grcici "dolje prate - meni su jos uvijek prisutni,od dana kada je izostala M
    Moja ne prima prije 7tt, bas zato ako se ne vidi, da ne nastane panika

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

darija,
    na 6+3 trebala bi se vidjeti gestacijska i žumančana, a može se vidjeti i embrionalni odjek. kod embrija se na 6+3 može, ali i ne mora vijdti srčana aktivnost.

srčana aktivnost morala bi se pojaviti kad embrij dosegne 5 mm, svakako u 7 tt.

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Sara 29. simptoma koliko hoćeš od 4 dpo (probolo me u desnom jajniku pa u maternici), 7 dpo očajna glavobolja i pad tlaka, stalno pomalo osjrtim križa, a zapravo mi je najljepši simtom ova BT Cice ništa ne bole, osim kaj su ful vruće. I par dana kao prehlađena. I pije mi se kava, inače sam kavoljubac, pa si je skuham i otpijem gutljaj i nemrem?! Onak sve totalno zbunjujuće, nadam se da ne bu opet razočarenje, već 10 mjeseci pokušavamo
    Darija meni je u prošloj izgubljenoj T srce bilo na 6+3. Kad sam nosila sina, nisam kužila ništa do dogovorenog UZV pregleda "mioma" koji je izazivao krvarenje kod svakog keksa pa je to trajalo po 2-3 dana. A zbog neurednih ciklusa nisam ni znala kaj se događa i onda je dr rekao kak je "miom" već 16 tt i lijepo se razvija
    MAMI2 negdje sam pročitala da ti čekaš betu, jesi možda podlegla testiću?

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Kadulja dobrodošla, slobodno se pridruzi i zelim ti da sto prije ostvaris svoju zelju! Napiši koji ti je dan dc, pa ćete naša Zuzy staviti na listu da skupa odbrojavaš s nama!

HelloKitty avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Zuzy, buduci da sam ja ovaj mjesec na prvom prirodnom AIH, mozda da me skines s liste?

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

kadulja,od sutra pijemo kavu skupa,samo mi napiši dan ciklusa

HK,važi..sutra te brišem.Sretno draga!

kadulja avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Hvala cure!

žuži danas 18 dc

Sara 29. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj stork prvotno napisa Vidi poruku
    Sara 29. simptoma koliko hoćeš od 4 dpo (probolo me u desnom jajniku pa u maternici), 7 dpo očajna glavobolja i pad tlaka, stalno pomalo osjrtim križa, a zapravo mi je najljepši simtom ova BT Cice ništa ne bole, osim kaj su ful vruće. I par dana kao prehlađena. I pije mi se kava, inače sam kavoljubac, pa si je skuham i otpijem gutljaj i nemrem?! Onak sve totalno zbunjujuće, nadam se da ne bu opet razočarenje, već 10 mjeseci pokušavamo
    Darija meni je u prošloj izgubljenoj T srce bilo na 6+3. Kad sam nosila sina, nisam kužila ništa do dogovorenog UZV pregleda "mioma" koji je izazivao krvarenje kod svakog keksa pa je to trajalo po 2-3 dana. A zbog neurednih ciklusa nisam ni znala kaj se događa i onda je dr rekao kak je "miom" već 16 tt i lijepo se razvija
    MAMI2 negdje sam pročitala da ti čekaš betu, jesi možda podlegla testiću?
    Usudila bi se reći da ti je sada želja najveća, znaš šta nam se dešava od prevelike želje, malo si i umišljamo simptome, sve sam to već prošla. Ne bih te htjela gasiti nadu ,ali pokušaj se opustiti i ne misliti o tome dok ti ne krene kasniti mjesečnica . Želim ti plusić isto kao i sebi . Vidim da si bila već trudna dali ti je tako bilo i u predhodnoj trudnoći? simptomi?

Sara 29. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Sara 29. prvotno napisa Vidi poruku
    Usudila bi se reći da ti je sada želja najveća, znaš šta nam se dešava od prevelike želje, malo si i umišljamo simptome, sve sam to već prošla. Ne bih te htjela gasiti nadu ,ali pokušaj se opustiti i ne misliti o tome dok ti ne krene kasniti mjesečnica . Želim ti plusić isto kao i sebi . Vidim da si bila već trudna dali ti je tako bilo i u predhodnoj trudnoći? simptomi?
    Sad sam vidila da ti je BT 37 , to je dobar znak Šaljem ti vibre

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Kadulja dobro nam doslaJesi se registrirala na FF?

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Sara htjela ili ne, moram pišnuti na 27 dc da znam nastaviti s Utrićima ili ne. A simptome sam ti za prijašnje T napisala negdje gore.

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Pozdrav zene! Samo se na kratko javljam da vam kazem da vas nisam zaboravila. Imam jako bizi vikend. Nadam se da ste sve dobro i da ste mi u medjuvremenu ostale trudne dok me nije bilo
    Saljem vam veliku pusu i cujemo se sutra.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Kadulja dobro došla!

Strok nisam podlegla testu, danas mi je tek 8dnt, tako da je prerano.

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Uh, meni je ovaj vikend protekao u wc-u. Jučer sam imala neki smećkasti iscjedak, što mi se nikada do sada nije dogodilo na polovici ciklusa. Proučavala sam malo po googlu (rekla sam 100 puta sama sebi da to više neću raditi, samo sebe isprepadam) i vidjela da to kratkotrajno može biti od ovulacije, da neke žene to redovno imaju. Ali otkud sad meni odjednom?! Pa sam nakon toga jučer, a i danas cijeli dan, svako malo u pohodu na wc i provjeravanju situacije. Ali više ničeg nije bilo... Baš me to izbacilo iz ravnoteže.

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Jutro!

Evo samo jedan brzinski pozdrav od mene, na početku radnog tjedna...

Kod mene ništa novo, ovaj tjedan će mi sve reći. Dan D je u subotu, kad (NE)očekujem M.

P.S. Uvijek mi dan D ispadne u subotu! Pa to je za ne povjerovati! To mi već lagano ide na živce. Ne samo da ispadne vikend, već s u b o t a.

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Jutrooo
    A je to i meni je ovo bilo prvi put da se dogodio spotting kod ovulacije, nije to nikaj neobicno, ne zabrinjavaj se...i mene je izbacilo ali evo nakon par dana ni ne razmisljam o tome

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Citiraj KrisZg prvotno napisa Vidi poruku
    Jutrooo
    A je to i meni je ovo bilo prvi put da se dogodio spotting kod ovulacije, nije to nikaj neobicno, ne zabrinjavaj se...i mene je izbacilo ali evo nakon par dana ni ne razmisljam o tome
    Nekako sam se nadala da bi ovaj mjesec mogao biti dobitan pa ,i se ovo nije uklapalo u planove...

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

lista za 27.01.2014.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(ne)čekalice:

tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 49 dc
    darija_os ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 44 dc +
    marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 36 dc
    asper ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc +
    sara 29. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc

odbrojavalice:

stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
    kriszg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
    sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
    sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
    žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
    kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
    kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
    vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
    a_je_to ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
    crna-ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
    krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
    hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
    viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
    esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
    yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~ 10 dc
    ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
    ivchica30 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
    vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
    kikići 0719 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
    kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Jutro!
    kadulja,sretno u odbrojavanju!
    sara 29.,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za plusić!
    Srećo,ma garant ti armija neće stupiti na snagu u subotu..znaš kak je trucljiva,baš kad je očekuješ te odhebe
    U biti,ma neće ti opče doči.
    Baš ovaj ciklus par cura prijavilo ovulacijski spotting,mora da ova zima paše i jajnicima...a zanimljivo,neznam kad je zadnji put netko to spomenuo,a sad vas par.
    stork,tvojem FeFe-u ponestalo tinte pa ti nije potegnul crtu ... do neba!

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

HelloKitty,sretno danas na folikulometriji!
    zaboravih te skinuti s liste..

Sara 29. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Hvala žužy Sreća83 i ja u subotu trebam ne dobiti . Ali nekako sve misilim da hoću, sva sam si nekako kao pred glupu M

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Žužy, ajde reci je li normalno da mi je ovako: prve grčeve sam osjetila u četvrtak: 7 DPO, evo ovo jutro opet: 10 DPO. Izgleda da dolazi M:!!! Ispada ciklus od 26/27 DANA! Nikad ispod 29 u životu mome!

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Sreća,al al ja tu ne vidim ništ lošega..jedino te muči kaj ti je O ranije nego inače,pa su s tim i krači ciklusi?
    Al nije to ništ alarmantno,čim ti je lutealna kako treba.A je,ako ju (ne)očekuješ u subotu.Nije fixno pravilo da ovulacija mora doći svaki ciklus na isti dan.
    A i ti grčevi,si sigurna da su pms?Vjerojatno nisi.Implantacija ne traje dvije minute,taj proces traje danima..i neke ga ne osjete ni malo a neke osjete grčeve slične pms-u.
    Evriting vil bi olrajd

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    stork,tvojem FeFe-u ponestalo tinte pa ti nije potegnul crtu ... do neba!
    Ma nike bez tinte neg sam ga diskardala jer mjerim uvijek u 5,45, a jutros sam se zbog križobolje zbudila u 3,45 i roštiljala se po krevetu. Onda sam zmerila reda radi, nakon vuru je već skočila na 37,2 , nemrem oči držat otvorene na poslu.

Sreća, nadam se da ti ne bu došla, morti skup otvorimo odbrojavanje

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    Sreća,al al ja tu ne vidim ništ lošega..jedino te muči kaj ti je O ranije nego inače,pa su s tim i krači ciklusi?
    Al nije to ništ alarmantno,čim ti je lutealna kako treba.A je,ako ju (ne)očekuješ u subotu.Nije fixno pravilo da ovulacija mora doći svaki ciklus na isti dan.
    A i ti grčevi,si sigurna da su pms?Vjerojatno nisi.Implantacija ne traje dvije minute,taj proces traje danima..i neke ga ne osjete ni malo a neke osjete grčeve slične pms-u.
    Evriting vil bi olrajd
    Hvala ti na ohrabrenju. Ma sve je u redu, ciklus štima po računici. Istina, muči me što je ovulacija ranija, dakle nikad nije bila tako rano! Eto ga, sad ću s tako kratkim ciklusima brže ću potrošiti jajašca! Zaliha se smanjuje i tako tako, pa sa još brže. Ajjajajjajaj

Jedina kvaka leži u tome što su PMS i impl. istih simptoma. Da to nije tako, onda žene ne bi bile u zabludi. Miša mu, zašto je tako.

Stork, eh da otvorimo odbrojavanje, to mi je san...

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Citiraj Sara 29. prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala žužy Sreća83 i ja u subotu trebam ne dobiti . Ali nekako sve misilim da hoću, sva sam si nekako kao pred glupu M
    Koje smo mi subotarke.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Sreća_83 prvotno napisa Vidi poruku
    Koje smo mi subotarke.
    Evo,da vam pokvarim malo prosjek-ja trebam dobiti u ponedjeljak.

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Joj,zuzy,sto ti je fin graf !

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ah,takva sam po cijelom tijelu...fina.

Ma je,opet mu se divim...al opet se pitam koje kaj.Evo,8. dpo i još me cice ama ni malo bole,nemrem se tome načuditi.I več treči dan imam podosta bijelog iscjetka.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

zuzy jel ti ovo prvi put da cice ne bole nakon O?

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Žužy kak sam usporena, tek sad sam ti pogledala grafića, zbilja lepo zgleda

Ima li koja od vas pojma kaj ak mi je 27 dc prerano i pišnem npr. lažni minus, a moram taj dan ili nastaviti ili prestati s Utrićima, kaj je pametnije? Mislim, može li se dogoditi krvarenje ako prestanem, a ipak je T ili hoću li procuriti ak nastavim s njima, a minus je lažan? E jesam ga zapetljala ali nemam s tim iskustva.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

stork dok nismo znali za ocajan spermiogram, ja sam duphaston uzimala 16-30dc, 30dc test i onda prekid. uvijek moze bit kasnija ovulacija/implantacija pa i negativan test, ali prekid terapije progesteronom nece uzrokovati krvarenje, mozda spotting, ipak je tu prirodno zuto tijelo koje drzi 3 kuta kuce

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Grudi su mi postale osjetljive, desna više Ali trbuh me bolucka, brate mili, od 8 ujutro...

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Pozdrav! Upravo sam napravila prvi ovulacijski test. Bio je pozitivan, premda je donja crtica bila dosta blijeda. Da li itko ima iskustva sa time? Sto znaci blijeda crtica? Da li sam pred ovulaciju ili jos nisam?

ivchica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Dragicke moje, evo samo d vas pozdravim, imala sam naporan vikend, posao, goste, pa nisam imala vremena za druziti se s vama tu!! Vidim ima puno novosti, i to mi je drago, sretno svim curama koje idu na zahvate, da se brzo oporave, a nama koje cekamo da sto orije krenemo u akciju i ouno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve nas!!!! Meni je 5 dan ciklusa i jedva cekam da se bacim u akciju! I dalje nista ne kuzim ovaj FF jel mi ga moze malo netko objasniti? Pusa svima

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Svaki dan mjeris temperaturu i upisujes je. Tako se radi graf. Isto tako dodajes razne zabiljeske, primjerice cervikalna sluz i sl. Ja kuzim FF ali mi je malo bezvezan. Iskreno, vise mi se svidja http://www.plodnidani.com/, mozda zato sto sam vise slikoviti tip, volim te boje, pa kad zaceti curicu, kad decka... Uz to koristim jos ovulacijski test...

Citiraj ivchica30 prvotno napisa Vidi poruku
    Dragicke moje, evo samo d vas pozdravim, imala sam naporan vikend, posao, goste, pa nisam imala vremena za druziti se s vama tu!! Vidim ima puno novosti, i to mi je drago, sretno svim curama koje idu na zahvate, da se brzo oporave, a nama koje cekamo da sto orije krenemo u akciju i ouno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve nas!!!! Meni je 5 dan ciklusa i jedva cekam da se bacim u akciju! I dalje nista ne kuzim ovaj FF jel mi ga moze malo netko objasniti? Pusa svima

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Yummy_mummy prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav! Upravo sam napravila prvi ovulacijski test. Bio je pozitivan, premda je donja crtica bila dosta blijeda. Da li itko ima iskustva sa time? Sto znaci blijeda crtica? Da li sam pred ovulaciju ili jos nisam?
    pozitivan ovulacijski test je kad su crte iste jacine, ili cak testna crta jaca od kontrolne.

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Znaci, nista od skore akcije. Mozda samo da udrim jednu generalnu probu?

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    pozitivan ovulacijski test je kad su crte iste jacine, ili cak testna crta jaca od kontrolne.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

svaki drugi dan, to je recept

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Eto, odmah krecem u akciju, pa onda opet prekosutra! :D

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    svaki drugi dan, to je recept

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Bokić cure!
    ~~~~~~~~~~~~~~ ljubičicama, a i hvatačicama O!
    Ja skačem po mm svaki drugi dan..

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Meni sve tak zbrzda zdola, jos jucer sam bila ziher da nemam apsolutno nikakve simptome i da ono sitno kaj imam je nuspojava zeljeza, da bi se danas probudila s mucninom, kaj mi nije ni cudno bilo jer sam sinoc u ponoc isla peci riblje stapice jer su mi se eto jeli, al dobro.Dignem se puna elana u 7 ujutro, nabrijana na pocetak dana...za 3h sam opet bila u krevetu i krmila...do maloprije..pffft.Zivcanaaaa pun kufer, kava mi u grlu stoji iako mi je fina...bas me zamara to sve a nemres da ne razmisljas.I onda kad se sjetim tih mucnina i cinjenice da bi sad skoro bila pred kraj prosle trudnoce i sincic bi nam stigao, tek mi onda dode na bljuvanje.

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Bubekica hvala! Prošli ciklus sam tek počela koristiti Utriće i nije bilo nikakvih simptoma, pišnula "-", očekivano stigla M, ovaj c. O školski 14 dc, a još me i od 4. dpo svašta pere, danas i cice počinju čudno boluckati, nije kao inače poslije O i sad me frka da nekaj ne zeznem, a zbog niskog prog. i bezuspješnih pokušaja 9 mjeseci sam i počela s tim nesretnim "guralicama"
    Yummy_mummy mi smo skoro svaki dan, veli mm da od viška glava ne boli

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Jos malo, pa mozes napraviti testic, ukoliko te party brakerica ne iznenadi. Nadam se da nece, majku joj njezinu!
    Puno srece i drzim ti fige!

Citiraj KrisZg prvotno napisa Vidi poruku
    Meni sve tak zbrzda zdola, jos jucer sam bila ziher da nemam apsolutno nikakve simptome i da ono sitno kaj imam je nuspojava zeljeza, da bi se danas probudila s mucninom, kaj mi nije ni cudno bilo jer sam sinoc u ponoc isla peci riblje stapice jer su mi se eto jeli, al dobro.Dignem se puna elana u 7 ujutro, nabrijana na pocetak dana...za 3h sam opet bila u krevetu i krmila...do maloprije..pffft.Zivcanaaaa pun kufer, kava mi u grlu stoji iako mi je fina...bas me zamara to sve a nemres da ne razmisljas.I onda kad se sjetim tih mucnina i cinjenice da bi sad skoro bila pred kraj prosle trudnoce i sincic bi nam stigao, tek mi onda dode na bljuvanje.

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Stork, apsolutno se slazem, zapravo, kad smo radili prvu kcer, "veselili" smo se po 4-5 puta dnevno. Sad, pored nje je malo teze, moramo se osigurati da je zaspala, a kad ona napokon zaspi, onda smo i mi pospani
    Dobra vijest je ta da je muz dogovorio sa sefom da ce dolaziti sa posla sat vremena ranije, kad nam curka jos spava, pa cemo u akciju!
    Btw, nadam se da ce nam se objema nesto "ufatiti" uskoro do svih silnih akcija

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj stork prvotno napisa Vidi poruku
    Bubekica hvala! Prošli ciklus sam tek počela koristiti Utriće i nije bilo nikakvih simptoma, pišnula "-", očekivano stigla M, ovaj c. O školski 14 dc, a još me i od 4. dpo svašta pere, danas i cice počinju čudno boluckati, nije kao inače poslije O i sad me frka da nekaj ne zeznem, a zbog niskog prog. i bezuspješnih pokušaja 9 mjeseci sam i počela s tim nesretnim "guralicama"
    ako si sigurna u dan O, onda bi ti na 27dc, odnosno 13dpo testic trebao tocno pokazati. moj glas uvijek ide za gravignost, ako se dvoumis oko vrste testa.
    a mozes vec i sutra pokusati s umakanjem
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Pored svega, još me i glava počela boljeti...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •