Hej kako staviti graf u potpis? Prvi put ga mjerim i sve mi se cini da nista od moje O ovaj mj nekako su mi temp. Iste svako jutro![]()
Hej kako staviti graf u potpis? Prvi put ga mjerim i sve mi se cini da nista od moje O ovaj mj nekako su mi temp. Iste svako jutro![]()
bubekica,u zadnjih par ciklusa me sise ne bole od same ovulacije ko uvijek,več počnu par dana posle i ne bole preveč.Al sad sam skoro pa zabrinuta kaj me još ni malo ne bole..no, da smo nekaj napravili baš sad,ciklus pred odlazak na VV,nebi rekla
A i slaba nam je akcija ovaj mj.
nada umire posljednja
~~~~~~~~~~~~~~~
Jeeje,zemljopis mi nikad nije bil jača strana...![]()
Haha predobroZagreb, znaci
Ja sam imala presmjesnu epizodu danas, domaca vruca cokolada koju sam spremila tak da je mirisao cijeli stan, meni je smrdila ni manje ni vise nego na mokrog psa
Jel vam se dogodilo ikada a da nije bila T da vam mirisi podivljaju?
Nemam pojma od kud...svoju pudlu ne podnosim inace ako se smoci, a u prosloj T je mokru nisam mogla ocima vidjeti...jos sam pazljivo snjofala u salici i tad mi se sve zgadilo a miris me upravo na to podsjetio, mislim da se mozak poigrava samnom al kud mi bas na cokoladu udari![]()
Jutroooooo!
Da vam skuhm kavicu, nisam dugo!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve!
Jutro!
Mami, evo upravo ispijam svoju krmeljušu. Tvoja kava će mi također dobro doći...
Glava me više ne boli, trbuh ne očekujem da će me danas boljeti jer uoči M. boli me svaka dva dana. Stoga, mislim da sam danas mirna. Spominjem M. jer treba biti oprezan, ona čuči i čeka da iskoči baš kad joj se najmanje nadamo...![]()
Hello svima! Jutros sam skoro zaspala na posao, skočila iz kreveta i nisam mjerila tempicu aaaaa sad tek niš ne znam. I probudila se s gadnim prištom na obrvi, boli ne smijem dotaknuti. Jel i to neki simptom
Kaj ima kod vas ostalih?
Hvala vucice sad sam mirnija, nisam luda
Stork a daaajprist ne znaci nikaj
barem ne jedan
Ja smrkava jutros, curim i na nos i mokra sam dolje.Iznenadila sam se danasnjem cm, ne znam gdje da ga smjestim...Kaj se opristavanja tice, meni umjesto na licu sto je bio slucaj inace izbili sitni po ledima(vec par dana) i svrbi me koza.
Jutro komadi!
MAMI,fala na kavici,zbilja nam nisi dugo kuhala...kak se osječaš?
Ne moraš o postupku,čisto o sebi,ima i tu cura na utričima pa da čujemo tvoje simptome
Nego.KrisZg,ovi tvoji mirisi,iscjetki i gore i dolje,prištiči...ne da šnjofaju na dobro nego jedva čekam vrijeme za testić!
Meni danas T malko pala,oče mi to... tak da se ponadam,haha!
A kaj se prištiča tiče,kad sam bila trudna,izbili su mi po obrazima mali sitni prištiči.A nikad ih nemam po licu,event. na bradi pred M.Eto,imam ih i sad,hahaha..prvo mi izbila dva velika,po jedan na svakom obrazu,halo.I sad mi skočila tri mala.A lice mi suho inače.
Kao što rekoh,i onda neš veseli.![]()
KrisZg i ja sam mokra već par dana. A ovo sa mirisima je meni skoro uvijek pred M tak da više ne obraćam pažnju. Iako sam jučer uletila mm u auto i pitala kaj to miriši po krafnamaNajradije bih prespavala do petka, kad je dan D, tj. M.
A tempica ti je mrak, sam da tak ostane
Žužy kaj ti se pokvaril toplomjer? Nije se dost zdiglo![]()
stork,ma ja si doziram T po malo..kaj mi bu zanimljivije!
A sam se nasmijala tim mirisima.
KrisZg navikneš se na simptome..koliko sam ih imala koji su upićuvali na T, pa ništa..zato više ne pridajem pažnje tome.. nego čekam ono šesto čulo, kako kažu žene koje su zatrudnile..jednostavno znaš da si trudna.
joj žužy pa znas da sam se prosli mjesec javila upravo radi nekih simptoma, dobro to je bila anemija...cm nisam pratila inace, jedino znam da sam inace bila suha, a u T imala iscjedak ali drugaciji.Vise gust, a sad bi rekla vodeni s kremastim, fakat ne znam gdje da ga smjestim.Inace mi nos suh ujutro, danas curi ali je stao.I da emotivna sam...gledala sinoc bones i plakala jer jedan iz tima ima rak...pffft.I povremene mucnine tipa da jace otvorim usta ispovratila bi se na zahtjev, ali to isto moze biti od zeljeza koliko znam sve gore navedeno se moze objasniti pms-om, prehladicom,anemijom.
stork nisam mjerila do ovog ciklusa, tak da meni to izgleda po onome kaj vidim kod ostalih kao normalan ciklus...pa vidjet cemo![]()
Ja nisam osjetila,taj neki 'filing' da jesam
Zato si mislim,ako sljedeči put budem osječala da jesam,da bu moja beba ostala s menom do kraja.
Inače da,moje frendice vele da su znale,od početka,i prije kašnjenja M.
Meni se upalio "alarm" odmah ali ne usudim se razmisljati u tom smjeru, a kaj se simptoma tice prokleto su varljivi, sjecam se jednog mjeseca gdje mi je sve zivo smrdilo, smetalo sve me navodilo da jesam a nisam bila a jos se jako zivo sjecam da sam za proslu T sanjala sina i tvrdila od pocetka da je decko, jednostavno sam znala.MM je opal kad je dosao nalaz cvs-a i kad je potvrdeno da je decko.Prije par dana sam sanjala blizance, curicu i decka...oko 2 god, bili su nasi i igrali se.Sto vise simptoma to sam vise uvjerena da nisama do neki dan nisam imala niti jedan
žužy bas sam se rastuzila, u toj jednoj tvojoj recenici sazeta je sva zelja ovoga svijeta![]()
Žužy i KrisZgbaš ste me rastužile!
A nije mi bila namjera rastužiti vas cure moje....stavit ćemo bolnu prošlost iza sebe i posvetiti se sretnijoj budučnosti!Kad tad,sve budemo mame <3
I na kraju svih ovih očekivanja i pretpostavki kak nam bude,ništ nam ne bu smrdelo i to..još nas bu plusić iznenadil![]()
Cure, jeste mi tužne danas... Ja sam eto nestrpljiva. Valja mi čekati kraj tjedna pa da pišnem testić. A jeste primijetile da nikako da dočekam dan da ga pišnem? Želim biti oprezna pa se ne zaletavam prije 14 DPO, ali eto M.! Voljna sam pišnuti u petak... Da me bar sutra ne bi bolio trbuh, a već mjesecima imam izvrsnu intuiciju. Ako sutra ne bude bolio, nitko sretniji od mene!
Strpljenja..............
![]()
Curke moje šaljem vam hrpetinu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ostvarite svije želje.
Ja se osjećam nikako, simptoma nema ni stvarnih ni umišljenih al zato ima spoting.
Pozdrav svim curama, nisam se dugo javljala...Danas mi je 12 DC, juce sam imala blago krvarenje, vise braonkasto a i danas, jajnik me boli ko da cu dobiti??? da li je neko imao sl iskustvo, zabrinula sam se sta bi sad to moglo biti??? Zadnja 2 ciklusa sam imala isto krvarenje ali oko 16 DC sad puno ranijeKad mi neko kaze da je upala ili da sam se nahladila upucala bi se
jer se toliko cuvam i pazim, cajeve ispijam ko luda...helpajte cure please
Valjda imas raniju O, ako potraje duze javi se doktoru.
hvala KrisZg, i ja sam posumnjala na to al mi cudno jer meni ciklusi traju oko 30-32 dana pa mi samim time i ovulacija bude kasnije...Ali mi nikad prije nije isla krv ili taj braon iscjedak. Vjerovatno cu danas/sutra otici privatniku, ionako dugo razmisljam o tome da pokrenem neke pretrage jer cekamo vec 1,5 god![]()
Definitivno pretrage, ali za ovo se ne bi brinula, puno cura izmedu ostalog i ja su spomenule:raniju ovulaciju, O krvarenje, sve nekaj pomaknuto..ja sam uvjerena da to ima veze s ovim ludim vremenom i da se organizam zbunilo.
I meni je ciklus dug i fefe je predvidio ovulaciju 20 dan a dogodila se upravo u skladu s simptomima koje je organizam slao, 17 dan.A prosli mjesec su simptomi najjaci bili na 14. dan.
kriszg ta predvidjanja njegova bolje ignorirajpogotovo ako ti ciklusi variraju.
I ja sam u nedjelju bila zabrinuta jer me je užasno probadalo u jajniku. Jučer (dan poslije) bila na folikulometriji i rece dr. da je bila
"lijepa ovulacija", dobro prokrvljena žuto tijelo itd. Dakle, moguće je da jajnik baš jako boli i da bude sve ok. Nadam se da je tako i kod tebe.
e da, evo nešto za cure koje prate BT: meni je najniža temp. ovaj ciklus bila dan iza O (potvrđene folikulometrijom)![]()
lista za 28.01.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
darija_os ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 45 dc +
marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 37 dc
asper ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33 dc +
sara 29. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
kriszg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
a_je_to ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
crna-ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~ 11 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
ivchica30 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
kikići 0719 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
krojachica,no i sad se ti osloni na temperaturu..![]()
stork,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i sretno u ljubičicama!
HelloKitty,javi se kak napreduje pračenje uzv-om
Yummy_mummy,ajme koji skok na grafu...od cijelog jednog stupnja,pa kaj si delala po noći? Mislim da tvoj plan od "svakog drugog dana" pada u vodu,navali ti i danas na svojega
![]()
Posljednje uređivanje od žužy : 28.01.2014. at 12:21
Ovaj mjesec nekako čudan za sve cure...sve se poremetilo. Uglavnom sam se zakazala za sutra ginicu. U slucaju da je juće ili danas nastupila O, smijem li zbog tog krvarenja (braon iscjetka) pokrivati??? I ja sam si odredila svaki 2 dan, uglavnom u isto vrijeme, nocu, sorry ako sam previse direktna, nekad pomislim da i vrijeme igra ulogu![]()
Esperansa, rekoh ja MM da ćemo svaki drugi dan, a eto već 2. mjesec pa smo pokrili O. svaki dan (četiri, odnosno tri dana zaredom)!Ne znam što nam bi! Kao, nismo htjeli propustiti toliko očekivanu sluz!
Moj advajs: pokrij ti to!![]()
Mi smo pokrivali, trebalo nam je samo malo vise predigre.
Evo, ja sam ostala sam u uredu, koji mir i tišina...Još malo pa idem svojoj kućici.
Trbuh ne boli danas uopće (ah, sasvim očekivano), grudi malo osjetljive. Držite mi fige za sutra da me trbuh ne boli... Jao, meni za sreću malo treba...![]()