Jutro!
Darija_os, ~~~~~~~~~~~~~~~ da ti naredna dva tjedna što prije prejdu!
HelloKitty, ~~~~~~~~~~~~~~~ da je sve prešlo super!
Dosta toga snijega...za dječju želju ga ima i finito.Stop lopatanju!
Jutro!
Darija_os, ~~~~~~~~~~~~~~~ da ti naredna dva tjedna što prije prejdu!
HelloKitty, ~~~~~~~~~~~~~~~ da je sve prešlo super!
Dosta toga snijega...za dječju želju ga ima i finito.Stop lopatanju!
Dobro jutro evo! Danas nisam mjerila temp. Jer sam iz nocne , tako da svaki 4 dan ne mogu mjeriti
![]()
Darija os bit ce to sve.super,a i cure su ti sve rekle
Hello Kitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za prvi i zadnji Aih
Viki88 di radis?
Pisalicama neka bude + ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Slazem se da je ovaj mjesec poremecen, meni M stigla 7 dana prije :?
Jutro
HK ~~~~~~~~~
Darija ~~~~~~ da 13.02. dođe čim prije i da vidimo malenokako kuca
Ja čekam "spremno" O ovaj puut, imam samo jednu LH trakicu![]()
Posljednje uređivanje od crna-ovčica : 29.01.2014. at 09:46
evo i ja se nadam da da će mi se sve "poremetiti" ovaj mjesec i da ću zatrudniti![]()
želim nam svima taj "poremećaj"
lista za 29.01.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
darija_os ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 46 dc +
marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 38 dc
asper ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 34 dc +
sara 29. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
kriszg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
a_je_to ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
crna-ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~ 12 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
ivchica30 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
kikići 0719 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
ljubilice, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ nek ti se ovaj mjesec poremeti sa stilom!
Srećo,nadam se da te danas trbuh ne boli?! Kakvo je stanje?
Esperansa,javi kak je prošlo kod ginića!
Marty_na,javi se![]()
Žužy, bolio me sinoć oko 19-20 h, nisam očekivala.Eto, jutros me malo bolio oko 5, jedno pola sata.
Odlučih da ću piškiti u petak. Ukoliko stignem prije M.![]()
Ako dobijem M., nabavljam si LH trakice i počinjem piti vrkutu. Sve sam se već raspitala. Samo čekam dva-tri dana.![]()
Drage moje, evo me kuci nakon prve insem. Doktorica kaze da je bila ovulacija i da su spermiji super kvalitete te da smo sve odradili ne vrijeme...
15.02. mi je rodjendan i nadam se da cu dobiti svoj poklon kad uradim test![]()
Sreća 83 Navijam za plusić .Ja se neću testirati jer sa dosad previše love potrošila. Bude li mi kasnila,i budem li se osjećala čudno zovem ginića,naručujem se za pregled ,ah daj Bože da tako bude![]()
HelloKitty onda navijamo za rođendanski poklon
mi se nadamo da ako nam uspije postupak, beba stiže ili meni ili njemu za rođendan
HK jesam li dobro shvatila da je inseminacija uradjena nakon ovulacije?
Pozdrav curke moje...da vas sve pozdravim,škicnem vas povremeno,nažalost nemam vremena od svoje curice koja sad ima 6mjeseci ni da se okrenem,a i počela sam raditi...prekinula sam porodiljni...nažalost jer porodiljna naknada drugih 6mjeseci je premala da bi se moglo živjeti.
Htjela sam vam javiti da mi je sestrična došla iz drugog grada na postupak IVF na Sv.Duh...tako da smo sad svi u tome,ide na f-metriju svaki drugi dan...prima gonale i nadamo se da će uspjeti.Pusa svima i javim se.Samo naprijed curke...Njihova priča je da im je ovo treća bolnica,u biti nitko ih nije do kraja obradio...šogi je nakraju išao na punkciju i našli su puno,puno živih spermija koje su zamrznuli i evo u postupku su i jako smo uzbuđeni jer se bore sa sterilitetom već 8godina.
Joj cure sta sam sinoc prezivila :O nikad u zivotu nisam imala vece bolove u desnom jajniku, vristala sam i plakala, strasno...MM se prepao i odmah me odvezao u hitnu, nisu mi nista mogli dati, kao ako je trudnoca u pitanju da se sta ne poremeti???? Doktorica mi preporucila mirovanje i cajeve, rekla da sve objasnim danas ginicu...pregled tek poslje podne. Danas nisam mogla ni na posao, idalje imam cudno krvarenje koje traje vec 3 dan...tamno crveno, skoro crnone znam sta mi je. Pijem vrkutu i persun za ublazavanje bolova. Jedva cekam pregled, drzite mi fige
Evo ovaj ciklus u iščekivanju M. ili T. sam zbilja smirena. Kad me bolio trbuh, nisam bila ljuta, niti sam plakala, a čak sam željela. Bila sam nešto sitno tužna, ali to me prolazi. Kao da želim na silu biti ljuta, plakati, biti razočarana, a ne ide. Zar nije to interesantno?! Drago mi je da je tako jer napokon prihvaćam stvari normalnije nego prije. Što bude, bit će.
Da se razumijemo, nadam se da je beba u pitanju pa zato nema živčanosti.
Pozdrav zene! Samo da javim, napokon sam prosla na O testu! Jupiiii!
Crna-ovcice, nadam se da ce i tvoj biti pozitivan.
HK nadam se da ce biti uspjesna) dali je bolila inseminacija?
Bubi, jucer primila stopericu u 14h na 18.5mm folikul.
Danas u 12h inseminacija. A ovulacija se desila negdje izmedju toga.
Doktorica kad je pogledala na UZV nakon inseminacije kaze da je ubjedjena da je ovulacija bila par sati prije insem.
Sto? Jel to lose?
Viki88, nije me bolilo. Onako kao da cu dobiti, vrlo malo i kratko.
Posljednje uređivanje od kudri : 29.01.2014. at 16:14
Nije lose, ali bolje je da se inseminacija napravi prije ovulacije, vece su sanse. Nije greska doktorice, ocito ti folikuli pucaju kad su velicinom malo ispod klasicne.
Bubi, bez stoperice moji folikuli budu 21mm. Mislim da ni dr nije ocekivala tako brzo pucanje folikula nakon stoperice.
A jbg. Bice sta bude.
Ako nista drugo, korisna informacija ako ce ti biti potreban IVF.
Esperansa, zar ti nisu vadili bhcg ako sumnjaju na trudnocu?
Esperansa ako si T, nemoj piti peršin, ima abortivna svojstva. Ni vrkuta nije poželjna prva 3 mjeseca. I svakako traži vađenje bete, ako postoji mogućnost trudnoće.
![]()
Posljednje uređivanje od stork : 29.01.2014. at 17:47
Hk drzim fige
Esperansa jesu ti radili uzv?
Ja sam danas nikakva, oko 15h mi se tako pocelo spavati, pa me glava turbo pocela rasturati, oko 17 sam uspjela malo odrijemati i probudila se s zastopanim nosom i sad sam jos jadnija![]()
Esperansa,kaj su ti u biti radili na hitnoj,samo si popričala s doktoricom?
Javi kaj ti je rekel ginić
KrisZg,ajoj baš te čopilo...a navečer bude najgore s začepljenim nosom.Šaljem zagrljaj!
A moje cice su se zbudile,bolee mamicu im jareću,grudnjak smeta..nadoknađuju propuštene dane.
Žužypa kaj te nisu inace odmah nakon O boljele?
Ja od ove glavobolje i glupog nosa i pospanosti i zivcanosti sam jedino spremna za krevet i da se ne dizem do veljace![]()
Bila sam kod ginica, radio mi gin.pregled i UZ jajnika i jajovoda...poprilicno opsirno, po njemu je sve OK, nema upale ni sec, do krvarenja dolazi jer je endometrij zadebljan, folikul 20mm, kao da se nije prenjela jajna celija iz proslog ciklusa? ne trebam brinuti, po njemu je sve uredu, da pokrijem ove dane pa ako ne bude nista onda MM treba na spermogram...
Ako se neko bolje razumije evo detaljan nalaz :
TVUZV AVF 65x45x44 endometrij 5m DO 23x24 LO 23x24 slob nema
Dijagnoza: METRRHAGIA DISFF
iskreno nisam nesto zadovoljna pregledom jer nisam izasla nista pametnija nego sto sam usla, jedino olaksanje je da manje brinem jer je kao sve OK a mene opet boli? sad je na nama samo da pokrijemo![]()
Koliko vidim endometrij je 5mm, to je ocekivano za tu faza ciklusa, ne razumijem objasnjenje da krvaris zbog zadebljanog endometrija.
I nije jasno ovo s prijenosom jajne stanice iz proslog ciklusa???
Po velicini folikula blizi se ovulacija, svakako treba pokriti.
Viki88 znaci kolegice smo..
Hello Kitty ~~~~~~~~~~~~~~~~
Esperanca sta endometrij je 5 mm? Moguce da je zesca O, a jesi bila mozda i kod abdominalnog kirurga?
Jutro ženice! KrisZg,fala na kavici,jesi mi živa?
Kak ste jutros,ajmo sve na sunce!Il bolje rečeno,na snijeg.
Ja se osječam ko da bum do kraja dana dobila mengu,fujkač...
Hvala ti što pitaš...
Sinoć me oko sat vremena bolio trbuh, ali i križa. Evo, jutros samo križa.
Zanimljivo je što nisam napuhnuta, ne jede mi se slatko, nisam živčana, kao što budem uoči M. Obično mi se ne sviđa moj odraz u ogledalu, ništa od robe mi ne stoji u vrijeme PMS-a, ma ovaj put ništa od toga. Stvarno su mi ovi faktori drugačiji ovaj ciklus. Bo?
Žužy, maknula si sve iz potpisa. Ah, daj barem graf vrati da ga mogu škicati...![]()
Posljednje uređivanje od Sreća_83 : 30.01.2014. at 08:55
Ajde bar ne boli stalno, sreco
žužy jutros odsudstvo ikakvih prijasnjih simptoma, nos mi skroz suh, ni priblizno kao jucer.Jedina konstanta je zatvor, valjda od zeljeza.Ako se po jutru dan poznaje, ceka me miran i lijep dan bez kukanjaI da, malo pojacan apetit, tak da ne vjerujem da bude ikaj ovaj mjesec...nije ti malo prerano za takav filing?
Jutrooooooooooo!
Žuži piši 2 dc, vraćam se na listu.
Malo sam se pogubila, jel netko danas piški testić?
MAMI,pa kaj zbilja došla..jako mi je žao draga
Teška srca te vračam na listu,i šaljem big hug!
Srećo,dok pišem s moba nemam potpisa.Malko posle ide lista,s potpisom.
stork,javi se!![]()
Evo me!
Nikakvih vijesti, BBT počela padati jučer pa nisam ni kupila testić. Danas opet porasla pa ne znam... Još bum se strpila, sutra je i onako termin M!
Pozdrav cure! Ovaj fertilityfriend mi toliko ide na zivce da ne znam vise sto cu s njim. Vjerujem da cu od njega ostati neplodna koliko me frustrira i prekidam sa njim. Danas mi je napisao da ne ovuliram, a ovuliram zapravo. Na vip statusu, kojeg gubim, za manje od mjesec dana mi pise da dam fertile, a na ovom obicnom da nisam. Tko tu koga zafrkava? Ovo mi je zadnji dan da mjerim temperauru. Od sad cu onako naslijepo udriti u sridu ciklusa i to je to!
Nema vise zafrkancije. Tako su radili nasi stari i imali po 15tero djece. A ovo brojanje, mjerenje, mile-lale, nema tu filozofiranja. Samo kemija i fizika!
Yummy, FF ne sluzi za predvidjanje ovulacije nego za njenu potvrdu. Tj predvidja on ovulaciju, ali na temelju duzine ciklusa i znakova plodnosti. Tek 3 dana zaredom povisena temp je potvrda da je ovulacije najvjerojatnije bilo.
Je, fuckas ti takvog frenda koji sve unatrag rijesava i izracunava. To mogu i ja. Od danas samo po starinski.