Meni je 14 DPO
Piškila sam jučer, na 13 DPO, pa ništa...
Rano mi je i ponedjeljak, ja bih radije u utorak...
Srećo,ak sutra ne dojdeza plusić u ponedjeljak!Kak trbuh?
KrisZg,viš..ja s gravignostom navek imam sjenke,dok se poželim dodatno živcirati,kupim si njega!Imam finu kolekciju fotki sjenkinih sjenkica![]()
Evo sad me boli, Žužy, majku mu, ali nema traga. Ma ne nadam se dobrom...![]()
Ma meni je gravi s malom 2005 7 dana ranije pokazao, a sada zadnju 3 dana prije, popodnevni i bila je fuuul slaba crta. Nekak se njega drzim a i zbog cijene.Koji je tebi dobar?
Srećo,šaljem hug!
KrisZg,ja našla neki od Cemtrue mislim,HCG first response ..nije trakica več pravi alat,15-tak kn.Na njemu nemam sjene,jeftin,i za sad se držim njega.I još je pinky,di ćeš bolje legice od roznog testa za trudnoču..
Nikak da naručim s neta več jednom...
Evo me, trbuh se smirio. Ma ako računam prvi dan od kad sam osjetila prvi grč, onda je to četvrtak - prošli tjedan! Ispada da je danas 10. dan od tada! Come on!Šta to znači? Eto, sutra je zadnji dan kad je uistinu očekujem, što reći... Bar je danas trebao stići kakav trag... Mislim, drago mi je da nije, da se razumijemo.
Žužy, nekako se tebi uvijek obraćam, ne zamjeri.Ako imam plodnu sluz tri dana, onda onaj EW vrhunac rastezljivosti, to se računa kao O, je tako? Bar je moja G. rekla to. Nakon toga, gotovo. Stoga, unazad tri/četiri ciklusa pogađam očekivanu M. u dan! SUdeći po tome, danas je trebala stići. Baš sam u nedoumici.
![]()
Posljednje uređivanje od Sreća_83 : 01.02.2014. at 20:26
Jutrooooooo! Evo jedne kišne kavice!
Trbuh me i po noći bolio, i eto nešto jutros, ali se smirio, dao mi da predahnem.Ma što mu to znači?! Počeo me boljeti toliko dana prije...
Sreco,nije nase telo sat,ocigledno. Mene uvek pocne da boli bar 10 dana pre M.,nekad pocne odmah posle ovulacije i bol je sve jaci kako se vestica priblizava,a,eto,prosli ciklus- nista dok nisam procurela. Dogadja se u nasim telima mnogo vise i komlikovanijih procesa nego sto i doktori umeju da nam objasne.
Jutro cure
Sreco drzim fige, osim bolova jel se jos nekaj dogada?
Krenuo potop, ne mrdam iz kreveta. Bljak.
Ima li koja lijepu vijest?
lista za 02.02.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
darija_os ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 50 dc +
marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 42 dc
asper ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 38 dc +
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
kriszg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
a_je_to ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
crna-ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~ 16 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
ivchica30 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
kikići 0719 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
Jutarce...
stork,
Srećo,nije stigla,poslušaj Viki88!
kadulja,dobro došla u gornji dom,kak si?
Esperansa,jesi našla cervixa?
Ja sam odlucila piti zeljezo samo navecer,tak da si ne bi brkala simptome i ocito je uspjelo jer od jutros nemam niti jedan![]()
Jutroooo!
Kris, Žuži grafovi vam super izgledaju!
Srećo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~!
Gdje nam je ljubilica?
Ma moze moj ne znam kak lijepo zgledati kad bu vjestica dosla...
jutro cure, ce biti pisalica danas ili budete cekale ponedjeljak ?
jutro curke!
tu sam žužy, al' nekakva sam sva bljak zadnjih dana. nikakvih simtoma, osim te užasne bezvoljnosti, ma vjerojatno PMS.
nista me još ne boli, ali ništa mi niti ne ukazuje na neke "dobre" simptome.
samo hoću da ovaj mjesec što brže prođe. ne znam što mi jejednostavno ne znam
malo mi i ovo promjenjivo vrijeme ide na živce, taman se koji minut ukaže sunce, a onda opet gluuupaaa doosaaadna kiša koju ionako ne volim.
eto zato se ne javljam, ne želim vam kvariti dobro raspoloženje koje svima treba![]()
Mami tu sam, vrijedna vec para danaali citam vas i mislim na vas
Idem na put drugi tjedan pa sam vec u pogonu pripremanja. I da, put sam pomjerila da budem tu za plodne dane![]()
Eh, trbuh viš ene boli, ali me počela boljeti glava... Čak sam maločas pomislila da mi je M. stigla, ali nije...K tome, imam zaaadnji, jeeeedini uložak u kući..
Kako živim na rubu!
![]()
sreco bas si baksuz
Mene povremeneno sad dok sam spremala rucak probode s lijeve strane, nikakvih grceva, nista. Osim iznimnog gadenja prema hrani, ni juha ni picek mi nisu isli vrit, sve mi je bljak a nemrem odrediti kaj bi tocno jela.
Sreco-bolovi ti nista ne znace mene je u obadvije trudnoce trbuh bolio kao da cu svaki cas procuriti
i proplakala sam sve suze jer sam bila uvjerena da opet nista da ne kazem da sam u prvoj rudnoci nosila ulozak do
10tt jer me trbuh bolio i imala sam osjecaj da cu svaki cas procuriti
zato ti drzim![]()
Srećo,hahahaha jesi luda...
A te inače boli glava pred mengu il baš i ne?
Mene da,al evo još ništ,i cicike su postojano bolne...i pika-pika me na isti način zadnjih nekoliko dana,lice mi se konačno čisti od bubuljica po obrazima..garant nosim dečeca bi rekli
KrisZg,probaj s kolačima,morti oni peju vrit!
E.Ak sad nismo trudne onda nek FeFić ide vrit.
ljubi,
kadulja,ma samo se ti nama javi!Di češ boljeg mjesta za istrest pms-ove tegobe..
pozdrav curke ,malo sam u banani ovaj ciklus (užasno sam nervozna) pa da ne širim negativnu vibru nisam se ni javljala
Srećo držimo palčeve za +
Stork nek ovo bude zadnji potop![]()
Kris i Žuži lijepo vam napreduju grafići
Žužy, boli me glava pred M., ali vjerujem da je ovaj put to povezano i uz ovo vrijeme, pada li ga, pada.....
![]()
Kod nas ne pada,tu i tam čvapne nekaj..
Ali zato imamo klizalište po dvorištu i stepenicama![]()
Kris fakat ti je grafić mrak. Ak glupača ne dojde, ponovi testić sutra ili preksutra!
žužyda te dečec razveseli
Sreća ~~~~~~~~~~~
Svim živčanima(i mene je pralo u neočekivanju M)
Posljednje uređivanje od stork : 02.02.2014. at 14:09
Evo me, uspavala sam MM i kćer. Koja milina, mir i tišina!Ma sam bezobrazna...
Eto me tu malo kod cura da se ispričamo, babetine jedne. Kris, graf ti je stvarno odličan! Ponovi test svakako! Bez brige, nisam baksuz, već namjeno nisam htjela kupiti uloške, kao ne treba mi!
Imam neki vodenasti iscjedak. Nekako od jutros su mi pomalo "mokre" gaćice, ne puno, već malo.
Hoćete čuti biser od MM? "Možda tebe boli trbuh (govori o menstrualnim bolovima!) jer si gladna ili ti je to ovulacija bila, pa te zato boljelo prije par dana..."Ovo je uzrokovano time što me prestalo boljeti, slučajnosti radi, poslije obroka, a s druge strane bočelo me boljeti još prije 10 dana...
Haha,ja sam ftruc kupila veliki paket sad...inače mi dojde a ja nisam kupila jer da ne ureknem kao
Meni sve više struji bol dolje...
Misliš da bum doživjela da mi ne dojde 15.dpo ?Nekak sumnjam...
Imam ga,mm ga je kupio i sakriojos mi nije doslo da ga ízmanipuliram da mi kaze gdje je
neka, dug je dan za ludilo...to i mene muci,kaj je tak lijep a svejedno ce doci...
Ali, temp. ti je baš lijepo išla gore. Ja sam si stavila toplomjer na noćni ormarić ne bi li malo piknula se dolje jutros, ali zaboravih. Znam da mi je inormalna vaginalna temp. 36,6, barem okvirno sam mogla vidjeti, zaključiti štogod, tješim se ja...
Što ti misliš, zašto me počelo boljeti prije, već 11 dana (svaka dva, tri dana..)?
NeznamSrećo...zbrčkan neki siječanj.Zakaj su mene sise počele boleti deset dana kasnije nego inače
Mislim da nema pravila u cijeloj ovoj priči i da svaki ciklus vodi svoju politiku.Mada se i dalje čudim kaj picek glisti,pa kak mi je sad tak a godinama mi je bilo onak.
Dok se samo sjetim savršenih grafova nestrpljive anke,pa bez uspjeha..
KrisZg,a zločest ti je muž,izcekaj tog testića iz njega nečim![]()
Hej komadi !
evo i mene malo na popodnevno družnje!
MM "odmara oči", najrađe bi zaspo al mu nedam jer ja ne mogu, a sinoć smo bili kod frendova do 3h i ustala jutros u 9. Curke pune energije a meni duša spava.
Brojim dane da ova glupa m završi i da iskoristim mm pošteno.
Kris tek sam danas kad sam gledala tvoj graf skužila da imaš već dvoje djece.
Imam osjećaj da bi moglo slijedeće odbrojavanje biti višestruko.
Jap dvoje iz prijasnje vezeBudemo vidjeli sutra
Ja sam tak s energijom na 0...sam bi se skrila negdje
Sjetih se sna od nočas,pa da podijelim...
Sanjam kako sam na wc-u,obrišem se i na papiru vidim dva mala embrija..cm-dva u samom začetku.
I zamotam ja njih u papir i kasnije u vrečicu neku..onda skužim da oni rastu i nakon nekog vremena da su to bebe i ja odlučim roditi...porodila me/njih moja mama,prerezala pupkovinu,vrh spalila šibicom (?), prekrasan je i ja plačem,važem ga (jedan je),imal je 1130g i govorim mami..pa vidi ga kak je veliki a kaj tek da ima 4kg kak neke bebe kad se rode!
I odlučim ga dojiti,nosim ga na krevet (u svoju sobu kod mojih),ostavljam ga samog na krevetu i tražim gazu..nemam ništ,panika me lovi,kak budem ja s malom bebom,nisam se pripremila,kaj da mu obučem,jao.
I tu se budim,ko da je podne,u šoku...a koji osječaj,da imam malu bebu,doma,samo moju.Ajme majko,nisam još ni MM ispričala.
Jaaako čudan san.
I kaj da mi čovjek veli...
Uh i mene su takvi snovi mucili u prijasnoj...uvijek sam sanjala sina i od pocetka znala da je sin.Takvi snovi uzdrmaju posteno![]()
Uf,bome pošteno..
Uvijek sanjam "romane",al ovo ti fakat obilježi dan.
Cure, ništa nije! Ema je pored mene dok sam čitala vaše postove i veli, daj mama, stavi smajliće! Odabrala ih je!Eto, za vas!
![]()