Pokazuje rezultate 1 do 50 od 284

Tema: Koju kremu za lice koristite?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Kupila sam onu koja mi je trenutno najdostupnije od svih što ste spomenuli-Peterlinina Cien. I mogu reći da mi paše. Bar zasad.
    A njihova SOS krema za ruke, isto sam je kupila, mi je pravo otkriće, bolja je od bilo koje koju sam probala (u fazi sad kad mi je koža na rukama tioliko suha da mi se ranice stvaraju)

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

unazad dvi godine imam problema sa pigmentacijskim flekama. koristim kombinaciju kreme sa c vitaminom, uljnu mjesavinu za noc, zatim 1-2 tjedno kreme-peelinge
    sa kiselinama koje gule povrsinski sloj koze. probala sam cak i mlijecnu kiselinu, napravila par tretmana, napravit cu jos par ali samo na celu.
    i obavezno krema sa spf za dan.
    fleke su dosta izblijedile iako ih ja jos vidim

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj malena beba prvotno napisa Vidi poruku
    unazad dvi godine imam problema sa pigmentacijskim flekama. koristim kombinaciju kreme sa c vitaminom, uljnu mjesavinu za noc
    koja krema i uljna mjesavina?

sto s flekama na rukama (nadlanice)? jel neka uspjela maknuti mrljice?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj emily prvotno napisa Vidi poruku

Kad se sjetim i kad imam vremena, koristim peršin i limun za to. Djeluje, ali trebalo bi redovitije nego ja to činim (ne da mi se jer sam sva nekakva flekava i pjegava, pa me to toliko ne smeta jer bi trebala cijelo tijelo mazati).

Ipak s godinama imam više flekica na nadlanicama i podlakticama, ljeti na čelu i tak, ali takva mi je koža obiteljsko nasljeđe pa se baš ne uzrujavam oko toga.

Evo da sad ne izmišljam (imam doma neku knjigu s "bakinim receptima" protiv flekova) ali ovdje je sve bitno - recepti iz kuhinje: http://magazin.net.hr/ljepota/rijesi...nom-od-persina

Napomena: ja nisam nikad koristila kombinacije s alkoholom da mi ne isuši ionako presuhu kožu. Može se dodati koja kap maslinovog ulja ili bademovog.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj emily prvotno napisa Vidi poruku

emily koristim od novexert kremu i peeling, uljnu mjesavinu mi je napravila green girl i ima komponente protiv tih mrlja. c vitamin kremu koristim neku
    iz dm, nije skupa a po sastavu bi trebala biti dobra.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •