Pokazuje rezultate 1 do 50 od 284

Tema: Koju kremu za lice koristite?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

I ja kremu samo po danu koristim,voda mi uopce ne dotice lice jer u protivnom imam instant face-lifting efekt.
    Koristim liniju Roseliane (osjetljiva koza sklona crvenilu) od Uriage-a, mlijeko za ciscenje,krema i fluid za pokrivanje crvenila/kapilara oko nosa...

Ruke su mi ocaj,u skoro svakoj prostoriji imam tubu neke kreme za ruke pa na poslu,u torbama...prije navlacenja najlonki obavezno moram namazati ruke da ih slucajno zanokticom ne rasparam....super je kad sam na poslu i ne mocim ruke ali doma...100x sam si rekla da moram pocet koristiti one tanke rukavice dok su ruke u vodi ali nikako....to mi je nespretno i gotovo...

Bebinja avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj mravak prvotno napisa Vidi poruku

Ako mi netko može predložit neke zamjene za ove navedene kreme bila bi zahvalna da ih probam jer si ne mogu baš svaki mjesec priuštit ove....znači imam dehidriranu kožu...
    I ja imam takvu kožu kao ti,suhu,dehidriranu,osjetljivu. Koristila sam La Roche Posay Hydrane i Biodrema Sensibio Rich.
    Probaj s ovom kremom : http://www.kozmetika-afrodita.com/cr...ijelo/?id=1681
    Meni je koža jako lijepo reagirala,nije izazvala nikakve iritacije,a košta oko 25 kn ili manje u Kozmo.

Citiraj bubica27 prvotno napisa Vidi poruku
    U Westgateu u Bipi.
    Hoćeš da ti kupim pa pošaljem?
    Na pp mi točno napiši koje te zanimaju, daj i mob da ti javim cijene, kad budem iša, ako ih još bude.
    Poslat ću ti pp.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •