Pokazuje rezultate 1 do 50 od 284

Tema: Koju kremu za lice koristite?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    moje lice podivljlalo
    puno sitnih pristica, kao osip izgleda
    inace imam mjesovitu kozu (T zona) i zadnjih godina dosta osjetljivu
    na puno krema reagiram crvenilom i svrbi me i pece
    mislim da su ovi pristici nastali kao posljedica bb garnier kremice
    nakon ljeta sam ju opet pocela koristiti i tad je pocelo
    sad ne znam kako se toga rijesiti...trenutno hodam bez pudera, al ne znam trebam li mazati to ili kaj...
    dakle, trazim preporuku za kremicu za lice za osjetljivu i mjesovitu kozu
    i puder isto tako
    ne volim da je puder tezak...
    svasta nesto trebam....
    Isto imam takvo lice..
    Koristim biobaza kremu i Dior Nude Air tekuci puder..
    Puder tako lagan , predivan a savrseno prekriva..
    Moja preporuka za puder

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Terra organica mi ima jako dobar hidratizirajuci serum po razumnoj cijeni - koristim ga vec neko vrijeme i zadovoljna sam (onaj plavi). Probaj to a ne ulje.
    Preko ljeta za uv zaštitu koristim najobicnije mlijeko za tijelo za sunčanje isto neku drogerijsku marku, bitno mi je samo da nije premasno nego da se brzo upija - sve je to vise-manje isti sastav osim sto ako kupis specijalnu za lice stave 2% nečeg više ili manje, zapakiraju u mini bočicu i nabiju 10x veću cijenu.

Kako sam prešla 45 nekako sam na kraju podlegla tim "moras se njegpvati" pricama i naručila zimus neki vitC+E+jos nesto serum, nekakvih 100-ak kn. Rezultat? Izblijedile mi sunčane pjegice. Rekla bih da je to max efekt nakon 4 mjeseca koristenja. Potrošila, za sad nisam naručila novu dozu, ionako ne vidim smisla ljeti izbjeljivati pjegice dok stalno izbijaju nove Mozda naručim zimi opet, vise-manje zato sto valjda ne skodi a mozda (veeeeeeliko mozda) ima neki majusni pozitivni efekt. Ako zelis javim ti koji je, stvarno izbjeljuje pjegice a ne pece na licu i jednostavno se koristi....

PS - ako ti je koza na licu jako suha probaj izbaciti uzrok a ne sanirati posljedice. Kako često i s čime pereš lice? Ako se ne sminkas probaj bar 2-3 mjeseca se samo umivati hladnom vodom bez ikakvih sapuna, pjena, miceralnih, pilinga, soda i sl... možda se iznenadis
    Posljednje uređivanje od sillyme : 01.08.2020. at 11:07

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •