Terra organica mi ima jako dobar hidratizirajuci serum po razumnoj cijeni - koristim ga vec neko vrijeme i zadovoljna sam (onaj plavi). Probaj to a ne ulje.
Preko ljeta za uv zaštitu koristim najobicnije mlijeko za tijelo za sunčanje isto neku drogerijsku marku, bitno mi je samo da nije premasno nego da se brzo upija - sve je to vise-manje isti sastav osim sto ako kupis specijalnu za lice stave 2% nečeg više ili manje, zapakiraju u mini bočicu i nabiju 10x veću cijenu.
Kako sam prešla 45 nekako sam na kraju podlegla tim "moras se njegpvati" pricama i naručila zimus neki vitC+E+jos nesto serum, nekakvih 100-ak kn. Rezultat? Izblijedile mi sunčane pjegice. Rekla bih da je to max efekt nakon 4 mjeseca koristenja. Potrošila, za sad nisam naručila novu dozu, ionako ne vidim smisla ljeti izbjeljivati pjegice dok stalno izbijaju noveMozda naručim zimi opet, vise-manje zato sto valjda ne skodi a mozda (veeeeeeliko mozda) ima neki majusni pozitivni efekt. Ako zelis javim ti koji je, stvarno izbjeljuje pjegice a ne pece na licu i jednostavno se koristi....
PS - ako ti je koza na licu jako suha probaj izbaciti uzrok a ne sanirati posljedice. Kako često i s čime pereš lice? Ako se ne sminkas probaj bar 2-3 mjeseca se samo umivati hladnom vodom bez ikakvih sapuna, pjena, miceralnih, pilinga, soda i sl... možda se iznenadis![]()
Posljednje uređivanje od sillyme : 01.08.2020. at 11:07