-
Jedina krema na koju sam dramatično loše reagirala je bila jedna od Garniera (crvenilo), mislim da sam alergična na neki od tih njihovih prirodnih sastojaka. Neko vrijeme sam koristila Shiseido, pa Lancome, a prije i sada koristim Niveu. Meni se investiranje u te skupe (Shiseido, Lancome) kreme nije pokazalo kao nešto - nema neke razlike. Nivea mi je OK. Ja osobno izbjegavam bilo što na bazi nekog voća za lice - nakon tog iskustva s Garnierom. Jesi li ti ono isto ambrozičarka? Neke alergije su unakrsne, tipa mislim dinja i ambrozija, krastavac i ambrozija tako da bi trebalo izbjgavati te sastojke (npr. mislim da kreme s krastavcem za lice i alergija na ambroziju nisu neka sreća), ja si priuštim mirise ili mlijeka na bazi krastavaca, ali na lice ne. Meni je OK s ovim standardnim kremema tipa Nivea - dobar omjer cijene i kvalitete.
Bit ćeš on the safe side izbjevajući jake voćno-povrćne sastojke - to ti znači doviđenja, Garnieru, koji je sav na tome baziran. S neutralnima nećeš pogriješiti.
Posljednje uređivanje od ina33 : 28.09.2018. at 14:58
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma