Pokazuje rezultate 1 do 50 od 284

Tema: Koju kremu za lice koristite?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Imam neko ulje s terraorganica. Učinak je samo dok je na koži. Čim se obriše koža nastavi biti supersuha.
    Moraš mazati na mokru kožu, ne na suhu.

Inače, imala si i još uvijek imaš stresno razdoblje u životu. To se svakako očituje i na koži.
    Zapamtila sam iz mladosti jednu rečenicu iz knjige Erice Jong Strah od letenja. Njezin njemački psihijatar govorio je "Koža ist špigl duša!" Puno puta sam se uvjerila da je to točno.

Bit ćeš bolje. Kreme (Eucerin ili bilo koja druga) samo su dio priče. Osim toga, ne znam kako je tebi, ali meni se na koži pokazuje i špajskarta prehrane - ne smijem slatko, pogotovo čokoladu (a to jedem kad sam loše volje), orašaste plodove, suhomesnate proizvode itd. Ne smijem sendviče (kruh, ugljikohidrati) jer tako ne dobijem dovoljno tekućine, jer se ne sjetim piti dovoljno vode.

Meni najbolje odgovara ono što vole tvoja djeca - juha i salate, ali uz svoju djecu jedem ono što oni vole: mljeveno i pohano meso, pa imam posljedice (višak kila, osjetljive zglobove i povremeno kožne probleme, ali nemam flekove nego mješovitu kožu nejednakih karakteristika - dijelovi masni, dijelovi suhi s perutanjem). Kad je sve dobro - koža je isto bolje.

duma avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Moraš mazati na mokru kožu, ne na suhu.

Inače, imala si i još uvijek imaš stresno razdoblje u životu. To se svakako očituje i na koži.
    Zapamtila sam iz mladosti jednu rečenicu iz knjige Erice Jong Strah od letenja. Njezin njemački psihijatar govorio je "Koža ist špigl duša!" Puno puta sam se uvjerila da je to točno.

Bit ćeš bolje. Kreme (Eucerin ili bilo koja druga) samo su dio priče. Osim toga, ne znam kako je tebi, ali meni se na koži pokazuje i špajskarta prehrane - ne smijem slatko, pogotovo čokoladu (a to jedem kad sam loše volje), orašaste plodove, suhomesnate proizvode itd. Ne smijem sendviče (kruh, ugljikohidrati) jer tako ne dobijem dovoljno tekućine, jer se ne sjetim piti dovoljno vode.

Meni najbolje odgovara ono što vole tvoja djeca - juha i salate, ali uz svoju djecu jedem ono što oni vole: mljeveno i pohano meso, pa imam posljedice (višak kila, osjetljive zglobove i povremeno kožne probleme, ali nemam flekove nego mješovitu kožu nejednakih karakteristika - dijelovi masni, dijelovi suhi s perutanjem). Kad je sve dobro - koža je isto bolje.
    Paa..ja koristim ulje boražine,na preporuku frendice koja je aromaterapeut. I stavljam ga na suhu kožu lica, predhodno umivenu nekim prirodnim gelom,pjenom za lice (trenutno već dugo imam
    https://www.delmerion.hr/shop/produc...ko-ociju-200ml i odlican mi je). Koža mi je mješovita i grozila sam se ulja...međutim, boražina me prepordila. Iako nije baš ugodnog mirisa.
    Slažem se da je koža ogledalo onoga iznutra,od toga što jedeš-do kako se osjećaš,i koliko si pod stresom.
    Posljednje uređivanje od duma : 31.07.2020. at 13:52

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •