Uzela sam mixa anti dryness https://licilasicdn.s3.amazonaws.com.../152121904.jpg
je li tko koristio? čini se više ljudi ima problem s ovim kad su baš specifično napravili za kožu koja je nadraženo-suha
To je serum.
Uz serum se obično stavlja i krema.
Bit će ti dobro,bolje nego prije. Zatezanje kože, tj.suh površinski sloj je vrlo česta pojava.
jel mogu preko toga ovu od 2€
što će biti ako ne stavim nikakvu kremu?
Zadnjih pet godina, koristim domaću kremu od smilja koju radi moja mama. To je ustvari više melem nego krema. Kada nema smilja, onda s nevenom ili gavezom.
Samo serum, molim te ne stavljaj tu od 2 eura
Inace postupak je takav da se prvo stavi serum,a nakon njega krema.
Evo Farmacia u Areni (mozda i sve druge ne znam) ima 25% na cijeli La Roche Posay, kcerki sam kupila kremu za lice.
Meni 15ak eura nije puno jer te kreme fakat traju mjesecima, lako su razmazive.
Posljednje uređivanje od Lili75 : 23.10.2024. at 14:01
Ja na večer stavljam isto samo serum,bez kreme. Odgovara mi tako
Navece da,al ne stavljat uopce kremu ni danju, ni nocu, a koza suha i nadrazena, to ne.
Vise ulazem u preparativnu nego dekorativnu sminku.
Npr.uopce ne koristim puder, ni bb kreme.
Dok sam koristila puder (jer me frendica tjerala haha) koža mi je bila tako bljak... baš me smetalo nekaj...
Meni je problem psihicke naravi jer imam osjecaj da mi koza ne dise od pudera, pa iz tog razloga vise njegujem kozu da ne trebam stavljat puder, ni bb.
Eto na tome uštedim hahahaha
Al s obzirom da bi za neke svečane prilike ipak trebala puder, može li ovdje neka preporuka za neki lagani prozračni tekući puder. A odabir boje/nijanse ću sa vizažisticom u trgovini.
Ne bih bb kreme jer vec imam svoj ritual preparativni.
Hvalaa.
ja imam ovaaj https://wow-junkie.com/proizvod/max-...5-translucent/ i jako sam zadovoljn. dobila preporuku od frendica koje se svaki dan šminkaju. ja par puta godišnje stavim puder.
Hvala, ovaj je u kamenu. Ja sam mislila tekući, al svejedno biljezim.
I ja se sminkam svaki dan osim na moru.
Uzmi CERAVE ali traži da je moisturising. Meni se koža preporodla nakon toga. Isto sam mislila, da je suha pa sam kupovala mastne, pa hidratantne na kraju uzela njihovu, najobičniju u litri (može na tijelo i lice) i svi su me počeli pitata što mi je s licem. Sad uzimam sve njihovo.
S ovom sam krenula https://www.cerave.hr/njega-koze/hid...atantni-losion
Koristim vec godinama uljne preparate, čistilicu i serum koje mi radi frendica aromaterapeut. Baza im je neko prirodno bazno ulje (lakše za ljeto, teže za zimu) i etericna ulja. Prezadovoljna! Imam tanku, osjetljivu kožu. Sad u promjeni i suhu. Rozaceu također.
Sve mi se to smirilo kako koristim ove prirodne preparate.
Protiv bora radim masažu lica. Nisam baš preredovita po tom pitanju.
A što se tice pudera, naucila sam da omjer kvalitete i cijene nekad uopce ne stoji
Meni je koža sve gora otkako prtljam po njoj, jučer mi dijete vrišti mama vidi imaš prišt...
Ha da... i čvaraka... ne znam što mi je zadnjih dana..
a da, pokušaji da se ostavim duhana... iz jednog zla u drugo...
Žuta, meni je odlično alverde (dm marka prirodne kozmetike) noćno ulje - na kapaljku u staklenoj bočici. Košta par eura. Prvo očistiš vodom lice pa dok je još lagano vlažno staviš par kapi ulja.