Program je vista i kaze mi 'user profile cannot be loaded'. Jel zna netko dali se to moze popraviti i znate li neki brzi i povoljan servis jer mi je racunalo hitno potrebno zbog nekih rokova.
Program je vista i kaze mi 'user profile cannot be loaded'. Jel zna netko dali se to moze popraviti i znate li neki brzi i povoljan servis jer mi je racunalo hitno potrebno zbog nekih rokova.
Nisam sve me strah nesto dirati jer nisam vec neko vrijeme spremala podatke, kao svaki dan cu pa nikad i sad me strah ista prckati.
Ne razumijem ovo sa spremanjem. Nisi spremala ono da nisi radila backup ili si stalno ulogirana pa nisi spremala sto si radila u dokumentima? Ako je ovo drugo onda ne znam sto mozes, ali ako si radila restart i nece ti ucitati profil nemas sto izgubiti da ga probas dici u safe mode, nista se nece obrisati i sl zbog toga
Nisam backup radila. Ok, a jel to sad neki ozbiljan problem ili mi se moze dogoditi da ostanem bez svih podataka?
Mislim, jel se moze dogoditi da se necu vise nikada moci ulogirati kao user.
Evo malo sam progooglala i Microsoft ima cak upute na hrvatskom za ovaj problem (znaci da nije rijedak)
http://support.microsoft.com/kb/947215/hr
Tvoji podaci su sigurni ali im ne mozes pristupiti kao "ti" tj. preko svog accounta. Moras se moci ulogirati s nekog drugog accounta. Bilo da jos netko koristi tvoje racunalo bilo kao sto mislim pise u uputama preko admin accounta u safe modeu. Bitno je da je admin account jer on ima prava citati tvoje podatke ako su spremljeni u My documents mapi. Ako su negdje na C:\ D:\ i sl. diskovima onda ti ne treba cak ni admin account nego mozes s bilo kojim accountom ili izvaditi disk i procitati ga na nekom drugom racunalu. Kljucno je da li jos postoji neki account na racunalu s administratorskim pravima (nadam se da da) i da li mu znate password (odnosno mozda ga i nema). Onaj ugradjeni se obicno zove "Administrator" ali ne znam da li postoji po defaultu i u Visti (nisam se jako dugo s time "igrala", jos od XP-a)
Uglavnom, ne bi trebao biti neki veci problem (bar se meni ne cini) koji netko tko ima malo vise iskustva ne bi mogao rijesiti u relativno kratkom vremenu da dodje do tvojih podatka. Medjutim, tvoj profil se mozda vise nece moci koristiti, pa ces morati kreirati novi. Probaj ili sama po uputama ili naci nekoga tko se malo bolje razumije u racunala da ti pomogne.