Glupo,ali kaj mogu radit test dok curi m? I dali ce pokazat tocno , mislim dali je proslo dosta vremena?
Glupo,ali kaj mogu radit test dok curi m? I dali ce pokazat tocno , mislim dali je proslo dosta vremena?
Test detektira betaHCG iz urina, ili ga ima, ili ga nema
nema veze krvaris li
Franny ako si mozes priustiti privati uzv, odi
Ajd sto moras cekati ginicku, al ona ili ne kuzi najbolje ili ima los uzv
Franny, i ja mislim da bi trebala na uzv što prije. Moja kuma je imala nepravilan rast bete (rasla je stalno ali se nije pravilno duplala) i danas ima zdravog predškolarca. A ja sam nakon pozitivnog kućnog testa tri puta radila betu, pravilno se duplala, čekala uzv u 7. tjednu i skoro otegla papke - imala vm. bez ikakvih krvarenja ili bolova. Nakon uzv ćeš biti mirnija.
Bojim se rezultaza, ali ovo svakak nije m ko inace . Osim kaj me jucer bolio trbuh, danas me boli glava. I oko same bradavice imam one izbocene tockice, to inace nemam. Ili su mi samo hormoni poludili....?!
nivesa ajde pisni testic.
Budem sutra ujutro...umam onaj Prima stick doma.
mislim da ti je bolje pišati odmah i ne čekati jer ako je +, a krvariš, trebaš hitno zvati svog gina!! nema smisla čekati do sutra jer je već dovoljno kasno da ti pokaže da li ili nisi trudna! sretno!!!
Nivesa, slažem se sa svime štosu cure napisale i tebi, a i meni.
držim nam objema fige.
Tnx! A sad ni nemogu piskit ksad sam na poslu! A nemogu otic. Ali kad dodem doma pisam! Mislila sam ujutro da bude 100% sigurno. Svejedno cu ja to onda danas obavit. Uh!! Strah
Ok, peh i gotovo...test NEISPRAVAN! Niti jedna crtica se nije pojavila! Ne mogu to vjerovat i gotovo
Nivesa jos stignes do ljekarne - moja preporuka je gravignost!
Sad sam tek vidjela...Franny čestitam i jako držim fige da je sve dobro! Slažem se sa curama, svakako idi na uzv što prije.
ah, taj mi je dala zenska u ljekarni...sad bi nesto napisala ali ne smijem bit prosta .... uzas ,mislim da mi to netko salje signale odozgora... mozda ipak simptome proizvodi moja podsvjest od silne zelje ili moji ludi hormoni
Drži se, nivesa! Ako nije sad, bit će drugi mjesec, ili onaj poslije. Ali, bit će!
Opet nadanje. Franny bas mi je zao....![]()
Cekam vjesticu...zadnja je bila 14.03. cice me bole vec toliko dugo da sam zaboravila koliko je proslo...sigirno neka dva tjedna,ma odma na polovici ciklusa su pocele ,i svaki dan nekak cudan osjecaj dolje,lkao da cu svaki cas dobit a nikak... iako mi je jos rano za m mozda su mi se hormoni poremetili..ili nesto drugo? ili da se andam trudnoci? a ustvari ne zelim se nadat jer se svaki mj razocaram ispocetka...
Drage Zene i Majke ,,,moze pomoc,,,zadnje menga Bilanz 7.4...iduca Stize 4.5...odnosi su bili bez zastite zadnjih 10dana odtad Imam Muke u toku Dana (ne jutarnje),umor je toliki da nemam snage za nista samo lezat,povraca mi se na neku hranu sve mi fuj Al zato se davim jagodama Kö luda))) osjecam se tako napuhnuto kao da mogu uzet Iglu Probit se i Odletit Kö balon :/ Test nisam radila neznam kad mi je najbolje vrijeme za to nemam strpljenja ja bi to sad i odma brrrr osjecaj je pozitivan osjecam da Sam Trudna Al sta napravit? Help
Sacekati test...ali malo je rano za sve te simp buduci da ti je ciklus koliko vidim uredan.
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
Pozdrav svima, registrirala sam se da vas pitam posto znam da ste iskusne a nemam se kome obratiti vise a i ne znam kome
Dakle, prestala sam piti kontracepciju 8.4. jer sam shvatila da su mi zivci postali jako tanki zadnjih pet mjeseci kako pijem. Zadnji odnos sam imala 8.3. i nakon toga sam 10.3. dobila mengu i zatim 5.4. ova zadnja je trajala nesto bijedno tri dana. Nakon toga sam se prepala da nisam trudna. Bole me bradavice, stalno mi se jede i spava i nekad osjecam mucninu. Napravila sam test clearblue compact popodne i negativan je. Otisla sam kod ginekologa na pregled jajnika jer sam imala jake bolove u ledjima i jajniku i kaze da su jajnici ok. Vadila sam krv i mokracu i kao imam nesto bakterija u mokraci. Zanima me , bi li ginekolog vidio trudnocu na unutarnjem ultrazvuku nakon ovoliko vremena. Nemojte mi reci da panicarim iako znam da panicarim ali ovi simptomi me izludjuju. I onda citam ovaj forum vec duze i ne znam ni sama sta da mislim... Mozda sam fakat poludila ali ne razumijem kako mi se tijelo tako promijenilo i naravno udebljala sam se par kila jer stalno jedem... Panicarim jer sam pazila cijelo vrijeme i sad mi se ovo dogada... Ako itko ima ikakav normalan razlog osim; ma nije ti nista, molim da mi napise jer me bolovi u ledjima ubijaju.. A nisu bubrezi i kao sva sam zdrava...
Leda te mogu boljeti i zbog upale mjehura ako ju imas i zbog dobitka na kilazi.A ako si prestala piti kontr. imas vjerovatno disbalans,ako si ostala trudna u 3mj.vidjelo bi se na uzv.
Pozdrav trebam savjet, ocekivala sam M 1.5. Inace mi je uvijek u dan tocna unatoc tome sto nemam jedan jajnik(odstranjen zbog fibroma prije 5god) radila sam test 2puta oba negativan a ja imam sve simptme...piskim svako malo uzasan umor mucnina svrbe me bradavice...bole ledja,smrdi mi dim cigarete mada mi nikad nije smetao a nepusac sam...prije 6mjeseci mi je umrla curica (sa 7 mjeseci starosti od raka) i radimo na bebacu....no sad me stvarno izludjuje ovaj test...mozda da odem vaditi betu?!pomoc![]()
Jesi napravila jos koji?
[QUOTE=KrisZg;2614419]Jesi napravila jos koji?
Ma evp jutros dosla vjestica dakle kasnila 3dana sto nikad nije a prosla bila dan ipo a inace traje 4dana i oskudnija nego inace...svi simptomi pa cak i vodenasti iscjedak iz bradavice tu...ma luda sam vec!
Pridruzi se curama na odbrojavanju...isto stanje svaki mjesec, lakse je kada podjelisMeni je puno pomoglo