Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Cool remen za tinejdžera - gdje?

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Cool remen za tinejdžera - gdje?

Mora biti drugačiji, može military ili heavy metal stil, bitno da po sebi ima ili zakačke, ili zakovice, ili lubanje, ili munje i gromove, ili fora natpis,....
    Gdje to naći, ja nalazim samo one 'pristojne' i klasične?

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

New Yorker?

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    New Yorker?
    Koja brzina! Hvala na ideji , kako moja kći (još) nije tih gabarita, tako nisam u New Yorker do sada niti ulazila, niti mi je bio na pameti.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Audrey prvotno napisa Vidi poruku
    Koja brzina! Hvala na ideji , kako moja kći (još) nije tih gabarita, tako nisam u New Yorker do sada niti ulazila, niti mi je bio na pameti.
    Najštosnije stvari za tu ekipu nalazim u FunkyFishu, lude čarape, rukavice, torbice, veš...i sve ostale ludorije s milijun znakića i svakakvih logova, ali se ne sjećam imaju li remenje, drže li ih uopće.

No, sad za poklone, i inače za roćkase, dobar dućan za teen populaciju.Eto usput rečeno.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ako si u zagrebu, odi u džamiju - Klub likovnih umjetnika, ili kako se to već zove - prodaju se radovi mladih dizajnera, kaže kolegica da je kupila mrak remen

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo prošla sam cijeli Avenue Mall. Na kraju sam kupila platneni remen u New Yorkeru, ima neka slova i brojke po sebi, 59 Kn.

Ono što me u tijekom te moje turneje šokiralo je to da u nekim dućanima prodaju robu za mlade dečke koja se ne radi u veličini većoj od XL. Npr. u Bershki i u New Yorkeru ima tako zgodnih majica kratkih rukava za dečke, sa strip crtežima, lubanjama,..., ali najveći broj je XL (to se vidi na etiketi, brojevi idu od S do XL, a podebljan je onaj koje veličine je majica). Uz to je još i slim fit! U to bih se i ja imala problema uvući, a nosim ženski L do XL. Ono, znala sam da je takva situacija s robom za cure (još prije ohoho godina, kad sam još nosila hlače 40-42, nisam ih mogla kupiti u npr. Stefanelu), ali mislila sam da kod muških nema takvog presinga. Plus, u mnogim dućanima nemaju remena duljih od 105 cm (npr. Sportina, a čini mi se i Tom Tailor, Gant,...), a to je za struk obujma maksimalno 90 cm! U Sportini mi je prodavač rekao da nikad nisu ni imali duljih, a kad je on probao veličinu 105, bilo mu je knap, a nije da je krupan, ja bih rekla oko 180 cm i oko 85-90 kg.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Audrey prvotno napisa Vidi poruku
    Evo prošla sam cijeli Avenue Mall. Na kraju sam kupila platneni remen u New Yorkeru, ima neka slova i brojke po sebi, 59 Kn.

Ono što me u tijekom te moje turneje šokiralo je to da u nekim dućanima prodaju robu za mlade dečke koja se ne radi u veličini većoj od XL. Npr. u Bershki i u New Yorkeru ima tako zgodnih majica kratkih rukava za dečke, sa strip crtežima, lubanjama,..., ali najveći broj je XL (to se vidi na etiketi, brojevi idu od S do XL, a podebljan je onaj koje veličine je majica). Uz to je još i slim fit! U to bih se i ja imala problema uvući, a nosim ženski L do XL. Ono, znala sam da je takva situacija s robom za cure (još prije ohoho godina, kad sam još nosila hlače 40-42, nisam ih mogla kupiti u npr. Stefanelu), ali mislila sam da kod muških nema takvog presinga. Plus, u mnogim dućanima nemaju remena duljih od 105 cm (npr. Sportina, a čini mi se i Tom Tailor, Gant,...), a to je za struk obujma maksimalno 90 cm! U Sportini mi je prodavač rekao da nikad nisu ni imali duljih, a kad je on probao veličinu 105, bilo mu je knap, a nije da je krupan, ja bih rekla oko 180 cm i oko 85-90 kg.
    Ja sam sada tražila remen za mm i isto nema dužih od recimo 125, a u nekim dućanima i od 105, ALI kada sam recimo centimetrom izmjerila remen bio je duži od onoga što na njemu piše.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •