Audrey prvotno napisa
Evo prošla sam cijeli Avenue Mall. Na kraju sam kupila platneni remen u New Yorkeru, ima neka slova i brojke po sebi, 59 Kn.
Ono što me u tijekom te moje turneje šokiralo je to da u nekim dućanima prodaju robu za mlade dečke koja se ne radi u veličini većoj od XL. Npr. u Bershki i u New Yorkeru ima tako zgodnih majica kratkih rukava za dečke, sa strip crtežima, lubanjama,..., ali najveći broj je XL (to se vidi na etiketi, brojevi idu od S do XL, a podebljan je onaj koje veličine je majica). Uz to je još i slim fit! U to bih se i ja imala problema uvući, a nosim ženski L do XL. Ono, znala sam da je takva situacija s robom za cure (još prije ohoho godina, kad sam još nosila hlače 40-42, nisam ih mogla kupiti u npr. Stefanelu), ali mislila sam da kod muških nema takvog presinga. Plus, u mnogim dućanima nemaju remena duljih od 105 cm (npr. Sportina, a čini mi se i Tom Tailor, Gant,...), a to je za struk obujma maksimalno 90 cm! U Sportini mi je prodavač rekao da nikad nisu ni imali duljih, a kad je on probao veličinu 105, bilo mu je knap, a nije da je krupan, ja bih rekla oko 180 cm i oko 85-90 kg.