mama me danas pozvala na rucak na badnjak, obzirom da ni ni moj ni njen muz (moj tata) nisu riboljupci, a gospodje bi se malo pocastile. ima netko preporuku?
mama me danas pozvala na rucak na badnjak, obzirom da ni ni moj ni njen muz (moj tata) nisu riboljupci, a gospodje bi se malo pocastile. ima netko preporuku?
Ako ne ciljaš nešto jako fensi, čula sam puno peporuka za Ribice i tri točkice.
i ja sam čula za Ribice ali nisam bila.
Fensi su Primošten kod Bočarskog i Korkyra na trešnjevci.
ne bih nista fensi, cisto da majka i ja okusimo ribicu. nisam ni ja bila u ribice i 3 tockice, ali mi se svidja jelovnik, cekam da sefica amenujehvala curke!
Ja sam bila u Ribicama i odusevljena sam!
Sent from my GT-I8262 using Tapatalk 2
ali se toplo obucite
smrzavanje je tamo
Meni je zgodna "Zlatna školjka" u Martićevoj.
tako lijepo
bili, sledili se i rekli... nećemo više
to je bilo prje dvije godine, možda se odonda promijenilo
provjeri
restoran jadera na vrbiku, nisam bila vec neko vrijeme (citaj bar godinu dvije), pa ako je neko bio nek napise jesu jos uvijek dobri.
Kalelarga? https://kalelarga.fullbusiness.com/
Nije baš neka lokacija (nova Branimirova) ali klopa je i više nego ok. Odvest ću djecu na crni rižot tamo ako ne nađem sipu.
Mi smo isto bili sad, u 9-om mj na klopi u Ribice i tri t. i mogu reci da je apricot u pravu, bilo je prohladno... Ono, nismo se smrznuli, ali nije bilo toplo! Sad je nula vani, mozda jace griju sada... Al klopa nam je bila fina!
Bila u Ribicama neki dan, nije bilo hladno (vani jest).
Sjedila sam doduše blizu radijatora, ali ne bih rekla da je prohladno unutra. Inače sam zimogrozna.
Meni je fin bakalar kod Pere.
U Korkyri mi je sve fino ( i skupo) - a klinci žicaju stalno tamm ponovo ići - i to zbog pohanaca ( sve živo pošu- kozice, hobotnicu i ne znam što još) - a mislim da dosta ljudi na forumu zna da ja doma nikada ne pošem.
U tim ribicama nisam bila, pa ne znam o čemu pričate
di je PEro s bakalarom?
I Zelendvor je ok. nije samo riblji restoran, ali imaju finu ribu
Posljednje uređivanje od rossa : 19.12.2013. at 11:40
pero je na šalati
ali, fenomenalan bakalar je u Fijakeru
i daju i za van
ali je skup
Mene Ribice nisu odusevile, nije bilo bas svjeze, doduse bila sam jednom. Korcula je obicno standardno dobra, a ne preskupa.
je, treba se predbilježiti
Ribice i tri točkice su fora, ali nisu baš fensi...
Vele da je Gašpar fensi i skup, ali jako dobra hrana...![]()
Pa da, nisu, zato sam i napisala ako ne traži fensi restoran.
btw. ima li tko od vas običaj ići na ručak u neki od ovih restorana na Badnjak? Bude li velikih gužvi?
Mi baš nemamo taj običaj, a kako ja ne spremam ribu možda to ne bi bila loša ideja.
Mi smo godinama u prosincu jeli sjajan bakalar u Jadranu, prije nego ga je preuzeo Bota Šare... ne znam kakav je sad.
Zvala sam ribice i na badnjak nije moguca rezervacija jer ocekuju veliku guzvu. Receno mi je da dodjemo i pricekamo ako budu puni jer da je smjena gostiju ko na traci![]()
mi na Badnjak odemo u Kutjevo, iako doma pripremamo bakalar i to veliku količinu istog. Ovo je MMov i moj gušt, stanemo tamo i pojedemo na putu do doma. No, ako se dođe prekasno, bakalara više ne bude.
Inače, mi više volimo nepretenciozna mjesta za takve stvari, a njih je sve teže naći u ovom gradu. Kod Pere nisam bila dugo, ali smo neko vrijeme tam uzimmali bakalar za odjelski feštu.
zadnjih godina mi je najupečatljiviji bio Badnjak na Sljemenu. Sinek je išao s Odmorkom (to više ne organiziraju) u školu skijanja. Na Badnjak je bilo natjecanje, pa smo ga išli pogledati i usput u Medi (Zlatni medvjed - ninače moje najdraže mjesto još od skijaških dana na Sljemenu - vrijeme prije Bandića) pojeli bakalar. Vani snijeg i borovi, u Medi skoro pa nikoga, a bakalar prefin
Korčula je super. I gore spomenuti Gašpar, ali je skup. A Gračanka?
mi smo bili par puta u Ribicama, zadnji put su im njoki od sipe bili preslani tako da me više ništa ne vuče tamo.
Bakalar za van je dobar i u Blatu u Selskoj
Može li mi netko reći gdje je fijaker? (adresa)
Te ako imate neki prijedlog, gdje je osim fijakera jako dobar bakalar za uzet doma. Po mogućnosti negdje u centru ili širem centru.
fijaker je u mesničkoj
E, ima još jedan koji nije u centru (nisam isprobala ali planiram, čula od kolega da je dobar): KALUN d.o.o., Slavonska avenija 22D
Ribice su se meni dsota pokvarile..nisam bila, ali čulas am da je Korčula odlična..