-
moja stvarno malo bljucka (ipak malo više nego starija cura) ali evo zadnje vrijeme ništa baš ništa
ali zna se isto unervoziti
1. kada je od zadnjeg dnevnog do večernjeg spavanja prošlo
više vremena nego uobičajeno, znači umor, pa ne zna što bi prije zaspala ili sikila,
2. kada joj treba podrignuti - rijeđe, ali zna se dogoditi (napominjem da se odavno više ne dižemo na podrigivanje)
3. ako je muči stomačić/sad već i zubići (možda???)
4. ako ne želi zaspati uz siku, što je kod nas sve češće (pokušava zaspati na tati uz ššššššuškanje i opet sisa kad je se stavi u krevet do konačno hvatanja sna - ovo je obavezno)
5. možda skok u razvoju - to nikako ne mogu potvrditi ali ni demantirati, jer nekako ne znam skužiti te skokove 
6. upaljen TV
ako skužim još nešto upisat ću možda netko radi i primjećuje slično
-
Možda im smeta promjena položaja, neka galama/zvukovi sa strane poput razgovora, muzike i sl. ? Kad mi dojimo mora biti relativno tiho, bez nekih naglih zvukova, ja se moram smiriti i ne razgovarati s drugima, ne maziti ju i dirati po glavici dok baš jede i sl. Dakle, dati joj da sama obavi to što ima i onda ona ili zaspe ili se sama odspoji i idemo dalje. I to u zadnje vrijeme kak je postala znatiželjna, valjda ju sve omete pa se ne najede kak spada i onda je nerček i stalno bi sisala. Inače mlati i rukama i nogama i onako mrči ko pas i udara me
Podrigivanje joj isto pomogne.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma