Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: "Trokutasti" jastuk

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno "Trokutasti" jastuk

Zna li tko, gdje se (i po kojoj cijeni) može nabaviti jastuk za sjedenje, koji u presjeku ima oblik trokuta? Znači, da mu je površina za sjedenje nagnuta pod kutem od cca 45 stupnjeva ili tu negdje, tako da leđa moraju biti blago nagnuta prema naprijed.
    Nadam se da sam dovoljno dobro opisala. Na netu nisam našla ništa upotrebljivo, nailazim samo na anatomske jastuke za spavanje.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Zna li tko, gdje se (i po kojoj cijeni) može nabaviti jastuk za sjedenje, koji u presjeku ima oblik trokuta? Znači, da mu je površina za sjedenje nagnuta pod kutem od cca 45 stupnjeva ili tu negdje, tako da leđa moraju biti blago nagnuta prema naprijed.
    Nadam se da sam dovoljno dobro opisala. Na netu nisam našla ništa upotrebljivo, nailazim samo na anatomske jastuke za spavanje.
    Misliš na konusni jastuk?

Ako to tražiš, pogledaj ovaj link:http://www.assista.hr/product/tempur...za-sjedenje-3/

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

E, baš to tražim! Nisam znala da se tako zove

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ali je ovaj s linka papreno skup... postoji li neka jeftinija verzija, zna li tko?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Ali je ovaj s linka papreno skup... postoji li neka jeftinija verzija, zna li tko?
    Skup je zato jer je to tempur (memorijska pjena). Pitaj u prvoj ljekarni, oni znaju imati te stvari za rasterećenje kralježnice.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Malo sam još njuškala, postoje ROHO jastuci, ali iskreno sumnjam da su jeftiniji kad ih prodaje firma specijalizirana za ortopedska pomagala. Evo našla na nekom forumu što ljudi pišu gdje toga ima: http://www.mojkvart.hr/zagreb/tresnj...i-madraci-7624

(Uh, baš sam ti pomogla... A njuškala sam zato jer to bi dobro došlo i meni, baš me zafrkavaju križa a sjedim po cijele dane.... Ako što nađem da je u rangu normalne cijene jastuka, podijelit ću iskustvo.)

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ja bi ovako nesto bebi ispod glave!

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

taj konusni jastuk za sjedenje sam ja imala nekad doma, ne znam jel to moji još imaju baš ću provjeriti i pitati mamu gdje je kupila
    Posljednje uređivanje od larmama : 22.12.2013. at 10:52

ninik avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

znalo je toga biti i u jisku

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pitam ja mamu danas za jastuk kad ono i MM sjedi na poslu na takvom, kupili smo ga davnih dana u Eduschu u Austriji.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •