Kupila sam minecraft pocket edition kćeri na mobitelu, preko njenog accounta. Može li tu igricu igrati samo na mobitelu ili i na tabletu, ako se ulogira s istim google računom?
Bolje da ovako glupo pitam nego da platim još jednom za download igre...
Kupila sam minecraft pocket edition kćeri na mobitelu, preko njenog accounta. Može li tu igricu igrati samo na mobitelu ili i na tabletu, ako se ulogira s istim google računom?
Bolje da ovako glupo pitam nego da platim još jednom za download igre...
Dijete bi igralo Minecraft, frustrirana je već na početku. Postoje li negdje upute u pdf-u (na hrvatskom) ? Možda netko ima doma onaj priručnik koji mu više ne treba? :žic-žic:
Posljednje uređivanje od čokolada : 19.12.2014. at 09:54
Postoje priručnici u izdanju Egmonta, oko 89 kn koštaju, za svaki aspekt minecrafta posebno (gradnja, borba, početnički, redstone). Čak i te knjige su super dar same za sebe![]()
Imaš ovdje neke osnovne stvari: http://www.igrice1.com/Opisi/Minecra...vi-dani-51.htm
Knjige koje su cure preporučile su ok za apsolutne početnike. Moj mlađi je izjavio da su to knjige za roditelje i nisam baš sigurna da griješi....
Hvala, našla u Tisku osnovni priručnik na sniženju.
i moj zica minecraft. Molim osnovne upute za instalaciju, imaju neke cake koje moram paziti? stavila bi ga na laptop ili bolje na tablet?
i da ako netko ima viska neki prirucnik za pocetnike nek javi u pp
znao bi ju on sam instalirati na tabletu da ne treba platiti...
ma nemam pojma, on je drugi razred i kaze da prijatelji igraju
nasla sam sad neke prirucnike na netu al pretpostavljam da bi se on sam snaso i bez njih
mene malo odbija to placanje :skrtica:
na kompu mi kaze 20 eura a na tabletu cini mi se samo 8 dollara? razlika bi bila koja?
Na tabletu " nema puno stvari", kaze M. Verzija je siromasnija, ne mozes napredovati toliko koliko mozes u verziji preko racunala.
Hvala sirius to mi je bitno znat
peterlin ovaj moj mi ne uspije prenijeti ni osnovne informacije iz skoleali snac cu se