Pokazuje rezultate 1 do 50 od 55

Tema: blu blu dolphin - pomoć!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Slucajno sam naisla na ovog: http://www.njuskalo.hr/djecje-igrack...oglas-12972069

Jel vi vjerujete u te shopove preko njuskala? Ja se nekako neckam

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj sonata prvotno napisa Vidi poruku
    Slucajno sam naisla na ovog: http://www.njuskalo.hr/djecje-igrack...oglas-12972069

Jel vi vjerujete u te shopove preko njuskala? Ja se nekako neckam
    Pogledala sam, sumnjiv mi je. Pogledala sam te telefonske brojeve oglašivača ali nisu registrirani, a na njuškalu ima 26 oglasa i sve kao rasprodaja i mogućnost plaćanja na kartice. Kako može imati plaćanje na kartice a nema registriran telefon.
    I predstavlja se kao halloshop, a takvog u Daruvaru nema, osim hallo shop koji se bavi mobitelima i nije na istoj adresi.
    Poslala sam upit jel može plaćanje pouzećem pa da baš vidim.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj miffy34 prvotno napisa Vidi poruku
    Pogledala sam, sumnjiv mi je. Pogledala sam te telefonske brojeve oglašivača ali nisu registrirani, a na njuškalu ima 26 oglasa i sve kao rasprodaja i mogućnost plaćanja na kartice. Kako može imati plaćanje na kartice a nema registriran telefon.
    I predstavlja se kao halloshop, a takvog u Daruvaru nema, osim hallo shop koji se bavi mobitelima i nije na istoj adresi.
    A jel vam nedavno propao kakav dječji dućan, meni to smrdi na to ili kompenzaciju.

sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj miffy34 prvotno napisa Vidi poruku
    Tako sam i ja mislila pitati za placanje pouzecem jer je to jedino sigurno. Ajd bas javi...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •