Dakle: nova sam na forumu i bojim se da sam malo previše čitala - sve mi je jedna lijepa, neprozirna kaša. U godinu i pol bez zaštite MM i ja shvatili da negdje čuči problem i krenuli u pretrage. U našem slučaju vrijeme je izuzetno drgocjeno jer sam ja prešla 40-tu. Ali, da ja krenem od početka.
U 12.2005. PAPA negativan, upala. UZV uredan, ovulacija ok.
1. BC - ureaplazme i još neke beštije, klamidija nije izolirana.
Reagira na azitromicin, eritromicin i tetraciklin - ovaj zadnji ne smijem jer sam jednom reagirala na njega - možda sam alergična!
Ezitromicin 16 dana. Oštećenje jetre! Pauza, pretrage na hepatitis B i C - negativno. Stroga djeta, bolovanje mjesec dana. MM sve bakteriološki čisto ko suzica.
2. BC - ureaplazma, bacteroides spp., Gardnerell, Tissiarell perac. - liječena azitromicinom ukupno 10 dana! MM sve čisto.
3. BC - beštija još živa i u društvu nekih novih. Uz sve to, gastroskopija otkrila ponovljenu helicobakter pylori (bila na trojnoj terapiji u 10. 2005.) - ponovo trojna terapija (dva antibiotika i pripadajući lijek za želudac).
Dakle, sluđene i na rubu sloma, odem kod soc. ginića a on meni veli da samo nastavim uzimati još jednu dozu antibiotika... I tu puknem.
Pokupim se kod privatnice i žena mi veli: odmorite se, popravite imunitet, testirajte se na tetraciklin (imunološka klinika) i vratite mi se za dva do tri mjeseca. U tijeku testiranja na tetraciklin napravljeni 4. BC i gle čuda - beštije nema!!! Gdje je greška?
5. BC - trenutno u labosu ...
MM se sprema na ponovne briseve baz pogovora.
Dakle, sve ovo u godinu dana! Imate li kakvu preporuku za podizanje imuniteta, kakvo oružje za borbu protiv beštija... Sve osim crne magije i vudua je dobrodošlo :?