Uh uh uh kakva kajla!
O podizanju imuniteta ćeš podosta naći na pdf Zdravlje odraslih i Prije začeća. Ja bih sosbno preporučila čaj zdravac, vrkutu i marulju-za imunitet i pripremu za bebu (čitala sam da vrkuta pomaže kod nekih problema tipa gljivice i bakterije u rodnici pa eto i za to je ) onda matični mliječ, nativni propolis, riblje ulje, i prehranu korigirati ako već nisi. Multimineralnomultivitaminske formule ne preporučam (osim folne kis i Mg-to mi je OK) jer se s nekim stvarima da lijepo i pretjerati.
Nemam ništa posebno protiv aloje i nonija ali osobno preferiram ono što možebitno raste u našim vrtovima a ne na nekom drugom kontinentu (pa onda kod nas te biljke uzgoje u nekim "izmišljenim" uvjetima)
Ipak moram priznati da su mnogi imali pozitvne reakcije na te pripravke pa...
Eto toliko od mene...e i još nešto mi je palo na pamet-mliječnakiselina lokalno odnosno vaginalete (vagisan ili acidosalus za druge ne znam) da obnove floru i faunu rodnice nako svih tih antibiotika (može i jogurt ali meni draže ono što je baš za određenu namjenu a ne neki jogurt koji je Mm prethodno srknuo)
I dobro...onda je na redu beba i super!![]()