Pokazuje rezultate 1 do 38 od 38

Tema: začepljen nos

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj littletunafish prvotno napisa Vidi poruku
    ribice, super zvučiovo kad je umotan u ručnik, to ću probati. kod nas je sistem da kad obuzdam noge i ruke onda meni fali ruka da stisnem i glavu
    littletunafish, ovako sam radila ja dok su bili manji i opirali se (sad to rade sami s guštom): sjela bih na onaj stolac iz ikee, prislonila dijete njegovim leđima o svoja prsa, svojim nogama obgrlila djetetove noge, svojom lijevom rukom "onesposobila" dječje rukice a svojom desnom rukom nastavak u ruku i usisavaj!!!
    kad se mora, mora se, bolje to nego se razbolit pa ići doktoru po terapiju!

i kad se sjetim da meni pedijatrica nije odmah rekla za taj nastavak nego sam s prvim djetetom zbog šmrkanja išla u bolnicu na onaj aspirator (imala neku bezveznu (kršitelj koda)ovu pumpicu doma), grrrr...zato sam je i promijenila, mislim pedicu. To mi je definitivno najkorisnija stvar na svijetu za malu djecu.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    i kad se sjetim da meni pedijatrica nije odmah rekla za taj nastavak nego sam s prvim djetetom zbog šmrkanja išla u bolnicu na onaj aspirator (imala neku bezveznu (kršitelj koda)ovu pumpicu doma), grrrr...zato sam je i promijenila, mislim pedicu. To mi je definitivno najkorisnija stvar na svijetu za malu djecu.
    ne kužim zakaj bi ti rekla tad to kad je i sama vadila šmrklje van.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •