-
Mi smo kupili taj model kolica i jako smo zadovoljni. Cijena je isto bila 2600, s popustom su nas koštala cca 2300. Za kolica 3 u 1 super cijena, u odnosu na ostale, a kolica su stvarno kvalitetna i praktična, vrlo lako se sklapaju i rasklapaju, lagana su i nisu prevelika kao neka (tipa Stokke, za koje kad ih vidim imam mi se čini da roditelji guraju traktor a ne kolica
). Uglavnom, košara je dosta velika pa nam teško stane u auto (ovisi kakav auto imaš) i koristimo je za šetnje po kvartu a kad idemo nekamo dalje onda je šetamo u autosjedalici, koja je OK, lako se veže u autu i vadi van. Sportski dio je još zapakiran, nismo ga vadili jer nam još ne treba.
Dobiješ i torbu uz kolica. Sve navlake se mogu skidati i prati i to je super jer sam tako nešto i tražila.
Cijena od 2600 kn je sasvim prihvatljiva, u odnosu na ostale je u rangu jeftinijih ali to ne znači da kolica ne valjaju. Naišli smo i na neka još jeftinija u trgovinama i smatram da ako su jeftina ne znači da ne valjaju. A tko si može priuštiti kolica od soma eura - nek izvoli 
Eto, nadam se da sam pomogla. Sretno!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma