Stranica 1 od 4 123 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 178

Tema: kanta za smeće - ona od 1000kn....

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno kanta za smeće - ona od 1000kn....

Ima li netko onu veliku kantu za smeće iz Lesnine? Mislim da je oko 1000kn ....

Ne bih ja tako skupu kantu, ali bih neku koja lijepo izgleda, koja je malo veća i koja može stajati na vidljivom mjestu u kuhinji (u istom prostoru kao i dnevni boravak)...

Bitno mi je da dobro zatvara, da ne smrdi, da ne vire vreće ...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Zar nitko nema neku veliku kantu za kućno smeće koja je na vidljivom mjestu?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja nemam ali tražim isto. (ali ako ima za sto kuna )

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

kakva je to kanta koja toliko kosta??

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ajde, Vrijeska, stavi neku slikicu ako imaš ili barem opiši.
    A zašto mora biti velika? Ja imam nekakvu od rostfraja na pedalu, idu u nju vrećice nešto veće nego one male dućanske, i ni ne bih htjela da mi je veća jer se smeće osjeti (ljeti ju praznim ponekad i dvaput dnevno jer kad dignem poklopac pa me zapuhne iznutra...).

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

znam na koje misliš, samo sam zaboravila marku, ima je priijateljica, stvarno dobro izgleda, i kaže, dobro čuva mirise

lollipop avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

imam metalnu kantu iz semerara. meni se skroz sviđa i na vidnom je mjestu, dovoljno velika. cijena nekih 200 kn.
    umirem od znatiželje... kakva je ta od 1000???

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

I ja bih rado vidjela kantu za smeće od 1000 kuna , ako nije problem, molim lijepo...

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moja je slična ovoj. Te visine.
    http://www.brabantia.com/Data/Colouryourbin/en/
    Samo je poklopac okrugao.
    Nije Brabantia, ali je prljavo bijele boje i kupljena u Mercatoru za nekih 200-300 kn.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Forka prvotno napisa Vidi poruku
    I ja bih rado vidjela kantu za smeće od 1000 kuna , ako nije problem, molim lijepo...
    mislim da je Vrijeska stavila cijenu one najjeftinije
    i mi smo se bili zalijepili za nju dok nismo saznali cijenu (bila je preko 2000)
    funkcionira na hidrauliku, prekrasna, ne znaš je li ljepša izvana ili iznutra (ok, pristajem da je nebitno kakva je iznutra)...

stoji u Lesnini kod lifta, ali i ja sam zaboravila marku; cijena mi sve izbrosala iz glave

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Maya_78 prvotno napisa Vidi poruku
    znam na koje misliš, samo sam zaboravila marku, ima je priijateljica, stvarno dobro izgleda, i kaže, dobro čuva mirise

ok, dobro cuva mirise, sto to tocno znaci? da nece smrdit ako je puna smeca i ti dignes poklopac?

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni je super ikeina koja izgleda ko oni kontejneri u vrijeme nase mladosti

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ja imam bijelu, na senzor. Bila je neki dan u konzumu na akciji 129kn, skroz solidno izgleda i stoji na vidljivom mjestu

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Sad sam i ja znatiželjna kako izgledaju te od 2000kn...najskuplje što sam vidjela bile su ove
    http://www.leifheit.de/de/leifheit/p...tml?no_cache=1

Inače, u nekom malom dućanu u Gajnicama kupila sam malo veću kantu za smeće (obična plastična s pedalom, s kantom unutra) s kojom sam jako zadovoljna, manje od 100kn. Proizvođač: Stara Pazova

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Citiraj mali karlo prvotno napisa Vidi poruku
    ja imam bijelu, na senzor. Bila je neki dan u konzumu na akciji 129kn, skroz solidno izgleda i stoji na vidljivom mjestu
    a na što reagira taj senzor? na mirise?

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mene ovaj topic natjerava na smijeh, sori cure

u svoju korist mogu samo reci da uopce vec skoro deset godina nemam kantu u kuci, vec mi vrecica visi na kukici na frizideru i leti van minimalno jednom dnevno (kad ubacujem recimo ambalazu od mesa - onda i odmah (ili skoro odmah )), zato mi ove cifre, senzori i ostali gadjeti "vuku" na smijeh

no hard feelings

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

joj, litala, majke ti...
    ko da ja sada umirem od smijeha na tvoj veliki plinski roštilj, kad je meni skroz dobar i onaj što ga po Dolcu za 20 kuna prodaju žene i viču: "roštilja, roštilja, ajmo, žene, roštilja. žileta, spavaćica, pidžama..."

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

eto ga na, sad svi moraju znat da ja imam veliki plinski rostilj

uostalom - to je mm-ova muzicka zelja i bila mi je jednako nepojmljiva ko i ove djidji-midji kante za smece...

meni bi bio dovoljan i taj tvoj za 20 kuna, ko i kanta - u oba slucaja radi se samo o "medjusredstvu" koje sluzi da odredjena kategorija proizvoda dodje od tocke a do tocke be (kod rostilja je to meso iz frizidera do tanjura, kod kante je smece iz kuhinje/kuce do kontejnera)

i nisam se smijala velikoj kanti zbog velicine - vec ovih drugih karakteristika i cijene (i, tek da se zna - taj veliki plinski nema nikakve ekstra djidje ni senzore po sebi, samo je - velik ))

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

pa šta tebe briga kakve će ljudi imati kante za smeće.
    ili aute.
    ili roštilje.

ako bismo svi tako mislili, ode larpurlartistički pristup ičemu, odoše dizajneri, odoše proizvođači...

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ok, necu vise komentirat.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Moji prijatelji su gledali tu kantu s hidraulikom ili čim več, ali kaže frend da nije dobra, pa su odustali. E sad, što nije dobro, nemam pojma. Mogu ga pitati, on se kuži u problematiku, ja ne.
    Imam kante kupljene na sajmu za valjda 30 kuna (jedna za kupaonu, jedna za kuhinju). Najvažnija odlika im je da su velike i da u njih točno paše vreča za smeće. Drugo mi nije bilo bitno.
    Da imam novce, možda bih baš i kupila ovu od 1000 ili 2000 kn, ako bi me to baš veselilo.

Dodatak: Da li vidite da mi sad piše odustali u prvom redu i odustali u drugom, to je greška na Forumu. Zanima me da li se vidi samo kod mene na kompjuteru, ili ju još netko vidi?
    Posljednje uređivanje od Anemona : 22.02.2010. at 11:43

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj litala prvotno napisa Vidi poruku
    ok, necu vise komentirat.
    a baš nam je super krenulo

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

litala, nemoj odustati, raspravljati se mora.
    a danas je ovo najzanimljiviji topik.
    a ne slažem se s tobom (mm bi se definitivno složio, njemu su i ove od 200,00 kn preskupe ) jer je kanta nešto što stoji nasred kuhinje (ako stoji) i mora biti lijepa.
    ja sam isto u potrazi za lijepom kantom, isto mi smeće visi nasred kuhinje na nekoj kukici i to mi je grozno, cijeli dan, do navečer, mi je kuhinja nagrđena radi tog smeća.
    jedino, ja ne bih neku veliku jer mi je bolje da češće mijenjamo vrećicu, ako je prevelika, onda je ili bacam polupraznu, ili se usmrdi.

šta su ti senzori? kad dođeš blizu se otvori, ili?
    ove obojane su totalno fora.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Meni nisu loše izgledom one iz Home sweet home, sestra mi ih ima, meni im je veliki minus što se ručno otklapaju, nemaju pedalu. Nisam ih našla na netu, zaboravila sam kako se zove ta marka...cijena je oko 100-200 kn

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    :
    a danas je ovo najzanimljiviji topik.
    .

ja imam brabantiu

al ne ovu što ispunjava muzičke želje

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ajd kad smo kod kanti, di vi drzite svoje. meni je fuj drzati u jednom od elemenata. prihvacam da je to moj osjecaj, ali meni ne pase, jer onda mi je taj element samo za smece, nemam pojma sto bi jos drzala u njemu , ali prihvacam i ideje. kod mene trenuntno stoji u kutu, kuhinja mi je ravna. a posebna je prostorija. ono sto me nervira je zid, koji ima crtu na sebi od te iste kante. sad kad sam sve ovo napisla ispadam prefekcionista, ali nisam. samo mi je smece smece koje negdje moram staviti.
    litala ni ja ne bi mogla ovako ko ti sa smecem. a prica o rostilju se i meni svidja, pogotovo jer poznajem par koji je kupio isto ogromni plinski rostilj. zelja isto muskog djela obitelji. on naprosto uziva u njemu, pa moram priznati da kod njeih to izgleda super investicija. dakle mozad je i ova kanta od xy kn dobra za onog kome ce to promijeniti zivot na bolje u smislu srece.
    nakon ovog mog posta mozda ovo se preseli i na filozofski

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Zar nitko nema link na tu turbo kantu?
    Umrijet ću od znatiželje...

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
    meni je super ikeina koja izgleda ko oni kontejneri u vrijeme nase mladosti
    http://www.ikea.com/PIAimages/57400_PE162983_S4.jpg
    Posljednje uređivanje od ivarica : 22.02.2010. at 12:50

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    a na što reagira taj senzor? na mirise?

kad se prođe s rukom ili s nečim šta bacaš par cm ispred senzora poklopac se otvori i nakom par sekundi se zatvori, ali ima i mala tipka za otvorit i zatvorit ako hoćeš ručno.

meni je praktična jer mi dijete uvijek nešto baca pa je prije non stop dirao kantu tj. poklopac a sad toga nema

evo to je ta

http://online.konzum.hr/categories/5...ducts/60026228
    Posljednje uređivanje od mali karlo : 22.02.2010. at 12:51

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

uu, ovo mi nekako izgleda nekako za*ebano za čistiti

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja tražim kantu već dve godine, isto mi smeće stoji u vrećici, što mi je u stvari dobro jer vrećicu bacam sto puta dnevno (na balkon koji onda izgleda kao smetlište, ali nije u kuhinji smeće), a ne znam da li bih tako revnosno čistila kantu.

Inače i ja sam od onih kojima je i 200 kuna puno za kantu za smeće. Ali bih htjela da je lijepa. Evo ova ivaričina mi je super (da ju naručim od Neneka?)

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    ajd kad smo kod kanti, di vi drzite svoje. meni je fuj drzati u jednom od elemenata. prihvacam da je to moj osjecaj, ali meni ne pase, jer onda mi je taj element samo za smece, nemam pojma sto bi jos drzala u njemu , ali prihvacam i ideje. kod mene trenuntno stoji u kutu, kuhinja mi je ravna. a posebna je prostorija. ono sto me nervira je zid, koji ima crtu na sebi od te iste kante. sad kad sam sve ovo napisla ispadam prefekcionista, ali nisam. samo mi je smece smece koje negdje moram staviti.
    litala ni ja ne bi mogla ovako ko ti sa smecem. a prica o rostilju se i meni svidja, pogotovo jer poznajem par koji je kupio isto ogromni plinski rostilj. zelja isto muskog djela obitelji. on naprosto uziva u njemu, pa moram priznati da kod njeih to izgleda super investicija. dakle mozad je i ova kanta od xy kn dobra za onog kome ce to promijeniti zivot na bolje u smislu srece.
    nakon ovog mog posta mozda ovo se preseli i na filozofski
    Moja stoji u elementu ispod škafa, velika je pa zauzima većinu elementa, iza nje stoji kutija sa sredstvima za čišćenje, spužvicama, vrećicama za kantu i ponekad krumpir. Kanta je plava, plastična, velika i ima onaj poklopac zaobljeni što se otvara kao...hm...one starinske drvene kutije za kruh (razumijete me jelda) ?

enchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

I nama je smeće u vrećici, kao litali i Mimi. Imam neku odbojnost prema pranju kanti i pražnjenju vrećica iz kante pa mi je ovo "elegantnije". Navečer ju zavežem, stavim ispred vrata i ujutro prije pokupim kada idem na posao. No, moja je kuhinja mala pa bi mi kanta i smetala.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Nevezano za kantu" high tech" ja smece drzim u drugom elementu ispod sudopera zajedno sa nekim deterdzentima za ciscenje,u prvom elementu ostale kucanske potrepstine za ciscenje a pored je masina za sude.Kako je vec netko rekao" svaka glava je mali svjet" jer meni je nepojmljivo da netko moze drzati smece na vratima od frizidera ili bilo kakvoj kvakici u kuci...ali ako je stvar elegancije onda cu pokusati da razumijem!

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

zalim vidleti tu kantu

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nije mi jasno kako se smeće može držati u vrećici, a da to bude higijenski? Gdje stoji - na podu, visi na nečemu, kako odbijate od nje znatiželjnu djecu i kućne ljubimce; kako rastvorite tu vrećicu da u nju ubacite smeće, je li onda prvo operete ruke kojima ste npr. dirale meso prije otvaranja vrećice da ne bi zmazanoća ostala izvana po njoj, je li onda perete ruke nakon svakog papirića koji ubacite u nju; što ako bacate nešto mokro a vrećica šuplja... Ne znam, meni je osnovni kriterij bio da mogu baciti smeće u kantu bez da ju moram dodirnuti rukama, zato da ja rukama ne zamažem kantu ili da sadržaj kante ne zagadi moje ruke, a ako mi vrećica procuri, lakše mi je očistiti onu unutrašnju kantu nego brisati pod. Zato mi je 'pedala' zakon', a i ova sa senzorom nije loša kao ideja, ali što kad se senzor pokvari, onda opet treba rukom dirati?

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Audrey prvotno napisa Vidi poruku
    ali što kad se senzor pokvari, onda opet treba rukom dirati?
    ova moja ima baterije, a ako crkne senzor ima garanciju, ja mislim godinu dana, nakon toga ako ode zamijenit ću je novom

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

I mi tražimo kantu (stara je pukla, bacili smo je nedavno) i smeće je u vrećici na balkonu. Rezultat - kao i kod ostalih koji se služe tom metodom - smeće se iznosi nekoliko puta dnevno (zapravo svaki put kad ga ima više od pol kile). Cirkuse sa senzorima i slično smatram pretjeranim u svojim uvjetima 60m2 stana od kojeg do kontejnera ima nekakvih 100 metara. Da smo u kući, smeće bi bilo u kanti pred vratima.

Dragonfly avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj tibica prvotno napisa Vidi poruku
    Moja stoji u elementu ispod škafa, velika je pa zauzima većinu elementa, iza nje stoji kutija sa sredstvima za čišćenje, spužvicama, vrećicama za kantu.
    I nama je ovako, kutija je kvadratna, velika i poklopac se otvori kad otvorim element. Inače mi niš ne smrdi, bacam smeće svaki dan, povremeno je operem, nakapam malo eteričnog i problema nema.
    Meni osobno smeta kad vidim smeće da se safta pred vratima. Uvijek ostane neka ružna smrdljiva fleka koju nemreš očistit.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja u vrećicu bacam suho smeće tipa mrvice od kruha ili poneki papirić a čim u njoj završi hrana - ljuske, lupine, ili ambalaža od mesa onda se vrećica seli na balkon jer mi je totalno gadljivo držati takvo smeće u kuhinji. Kad kuham onda
    ostatke od čišćenja povrća obično stavljam na neki papir ili u nekakvu manju vrećicu pa kad sam gotova sve skupa ubacim u vreću na balkonu. Vreće nisu šuplje i nisam doživjela da promoče, a i ne bacam u njih ništa tekuće (niti ne znam što se tekuće baca u smeće). Ja i oklijevam sa nabavom kante jer mi je gadljivo držati u kuhinji ostatke hrane u kanti. Mi smo inače uvijek uvijek imali kantu za smeće na balkonu, i moja mama isto, ali sad mi balkon nije kraj kuhinje pa mi je to malo nezgodno.

darva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Dodatak: Da li vidite da mi sad piše odustali u prvom redu i odustali u drugom, to je greška na Forumu. Zanima me da li se vidi samo kod mene na kompjuteru, ili ju još netko vidi?
    Sve je u redu,nista nije duplo, barem s nase strane
    I ja bi naravno volila vidit tu prekrasnu kantu

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

da, Brabantia je ta njena, a što znači da "dobro čuva mirise" jest da dobro "brtvi" pa da dok se kanta ne isprazni sasvim solidno pošteđuje nježne nosiće koji se nalaze u blizini

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Kanta za smeće na senzor, prvi put čujem
    meni je vrhunac tehnologije oduvijek bila ona na nožnu pedalu...
    zanimljivo

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ova iz ikee je zakon

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ja vidjela tu preskupu iz lesnone
    velika, kvadratična, inox, na hidrauliku
    stvarno izgleda haj, a bome i robusno

meni je lijepa, no ja ipak preferiram one kante za ispod sudopera...
    ako ima smeća, onda najbolje da se ne vidi

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

lesnine

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa Vidi poruku
    Kanta za smeće na senzor, prvi put čujem
    meni je vrhunac tehnologije oduvijek bila ona na nožnu pedalu...
    zanimljivo
    baš

ja bih jednu koja se sama prazni, ili po mogućnosti razgrađuje smeće, ima takva negdje a da ne košta 1000kn, i da je naravno lijepa, po mogućnosti srebrna/siva/bež da mi paše uz kuhinju

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    I mi tražimo kantu (stara je pukla, bacili smo je nedavno) i smeće je u vrećici na balkonu. Rezultat - kao i kod ostalih koji se služe tom metodom - smeće se iznosi nekoliko puta dnevno (zapravo svaki put kad ga ima više od pol kile). Cirkuse sa senzorima i slično smatram pretjeranim u svojim uvjetima 60m2 stana od kojeg do kontejnera ima nekakvih 100 metara. Da smo u kući, smeće bi bilo u kanti pred vratima.
    Da si u kući ne bi ti smeće bilo pred vratima Jedino da imaš blindiranu kantu ili nešto slično. Mačke obožavaju smeće, a nema gore nego skupljat razvučeno smeće. Bljak!

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Ja nemam ali tražim isto. (ali ako ima za sto kuna )
    Možda ako se skupimo pa naručimo veći broj kanti dobijemo neki popust na količinu

Stranica 1 od 4 123 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •