Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: Dar za dijete i Bozicnica

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno Dar za dijete i Bozicnica

...vi koji radite za privatnike,da li ste bili izostavljeni iz prigodnih darivanja jer imate ugovor na odredjeno?

Neki sam dan saznala da je u firmi bila isplata dara za dijete,mene su preskocili...dijete je prijavljeno na mene (to je navodno uvjet) ali imam ugovor na odredjeno (moguce da je to razlog?)...to bi bas bilo "zgodno" s obzirom da su u turizmu skoro svi na odredjeno ili sezonski...

Pravnica/HR firme je na GO pa dok se ne vrati da je pitam po kojem sam to kriteriju preskocena, bas me zanima da li je to praksa jos negdje drugo...

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Je, ista stvar meni prošle godine... Zapravo, dobila sam dar za dijete za Sv Nikolu, ali božićnicu su mi rekli da dobivaju samo stalno zaposleni.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

kod mene u firmi su dobili i oni zaposleni na određeno i na neodređeno, privatna firma

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Ja sam u staroj firmi kod privatnika dobivala sve kao i zaposleni na neodređeno

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

privatna firma, zaposlena za stalno, preko 10 godina, NIKAD božićnica, dar za djete,

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

ja sam na određno i na komplikacijama a dobila sam božićnicu. valjda je samo stvar u poslodavcu ( kod privatnika sam)

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Mislim da je to odluka poslodavca, ako nije u ugovoru, mislim da ne postoji zakonska obaveza bozicnice...

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

To je čista odluka poslodavca. U privatnoj sam firmi, ako se bilo što dobiva, dobivaju svi jednako.
    Ove godine, na žalost nije bilo božićnice, ali dar za dijete smo dobili.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    To je čista odluka poslodavca. U privatnoj sam firmi, ako se bilo što dobiva, dobivaju svi jednako.
    Ove godine, na žalost nije bilo božićnice, ali dar za dijete smo dobili.
    Dodatak: znam za privatnu firmu, gdje je uvjet za božićnicu bio da djelatnik nije bio ni dan na bolovanju.

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Dodatak: znam za privatnu firmu, gdje je uvjet za božićnicu bio da djelatnik nije bio ni dan na bolovanju.
    kakvo izrabljivanje

anđeo26012013 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

prošle godine nisam ni ja dobila božićnicu jer sam bila na komplikacijama,a sada opet nisam,ali nije nitko jer je uvjet 6mj rada u firmi....sve je to od firme do firme(kod privatnika 12godina radim)

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Kod nas u firmi, ili dobivaju svi ili nitko....
    Ove godine dar za dijete dobili su svi bez obzira na ugovor određeno/za stalno...
    Božićnice nije bilo....

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    ...vi koji radite za privatnike,da li ste bili izostavljeni iz prigodnih darivanja jer imate ugovor na odredjeno?

Neki sam dan saznala da je u firmi bila isplata dara za dijete,mene su preskocili...dijete je prijavljeno na mene (to je navodno uvjet) ali imam ugovor na odredjeno (moguce da je to razlog?)...to bi bas bilo "zgodno" s obzirom da su u turizmu skoro svi na odredjeno ili sezonski...

Pravnica/HR firme je na GO pa dok se ne vrati da je pitam po kojem sam to kriteriju preskocena, bas me zanima da li je to praksa jos negdje drugo...
    svaki privatnik ti ima svoja pravila...
    u bivšoj firmi se nikad nije davao dar za dijete, Božičnica tu i tamo (ovisno o poslovanju), uvijet dobivanja je bio da si zaposlen u firmi min 6 mj
    u sadašnjoj firmi nema dara za dijete, ali su svi dobili Božićnicu

ukoliko ti je firma veličine preko 20 zaposlenih morate imati Pravilnik o radu i tamo bi mogla naći kriterije za isplatu

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Par vas je napisalo - ili svi ili nitko....to bi stvarno bilo fer ali eto,vidim ima svakakvih poslodavaca i (pred)uvjeta,ovo s bolovanjem mi je stvarno odvratno...
    Pretpostavljam da sam onda preskocena radi ugovora na odredjeno,jedva cekam dobit priliku pitati zasto....

Je,Boxica ima puno vise od 20 zaposlenih,ima i misteriozni kolektivni koji je jako tesko dobit na uvid,navodno samo u uredu HR-a,nesmjes ga ni iznosit ni kopirat....

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

al ga smiješ pročitati na licu mjesta

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Kod nas je uvjet da je dijete zdravstveno osigurano preko tebe.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

jep, i u nas je...ali je ogranicenje bilo to da si stalno zaposlen...

no,zato je sjela Bozicnica.... koji dan iza Bozica ali nema veze

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •