muž uplaćuje treći stup i životno... ja ništa...
klinci imaju dječje štednje na koje im stavljamo ono što dobiju od rodbine za rođendane i slično... imamo kasicu prasicu koju punimo sa sitnišem manjim od kune pa to jednom godišnje uplatimo djeci kao eto naš prilog štednji... neko vrijeme sam starijem uplaćivala 50kn mjesečno na štednju ali sam onda otišla na komplikacije a i on je pokvario cd-player u autu koji moramo popravit pa ćemo to od tih novaca koje je kao trebao dobit...
krpamo se s dva kredita, bilo nam je teško sad kad sam ja bila na komplikacijama ali smo minuse pokrili od love koju smo dobili za drugo dijete (država, muževa firma i slično)... sad će opet bit lakše sa dvije plaće a o onih drugih 6 mjeseci još ne želim misliti...
srećom djeca nam većinu robe dobivaju na posudbu pa malo na to trošimo... to bi inače bila velika stavka...
moja mama nas krpa sa povrćem iz vrta, vikendima idemo k njoj i svekrvi na ručkove... preko tjedna je klinac u vrtiću pa se muž i ja skrpamo za ručak - ne opterećujem se sa kvalitetom za nas, bitno mi je za Luku...
san mi je odvajati od plaće neku lovu da recimo pokrijemo registraciju kad dođe i tak, da ne moramo na rate... ili da imamo fond za izvanredne situacije... za sad je taj fond naš dozvoljeni minus za koji sam odlučila da ćemo koristiti samo ako nas zadesi neko zlo... vidjet ćemo...

Odgovori s citatom

I kao sto pise Sirius, mozda tm uspije naci nesto honorarno, kod kuce za kompom ili neke instrukcije i sl, pa da malo povecate prihode.

. Nikakve pomoci i podrske sa strane. Jedni ne mogu jer nemaju, drugi nedaju... Tako da je ova cifra od 1000 kn godisnje po djetetu nama za sjesti i smijati se. Ili plakati, kako se uzme