Pokazuje rezultate 1 do 50 od 235

Tema: Koliko štedite?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Ozujak avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

mama pticica, ne slazem se s tobom. ustedjevina daje nekakvu sigurnost. kada bi imala puno novaca ne bih ih nikada stavila u dionice ili inv.fondove li u neku manje poznatu banku, jer se ne razumijem u to i ne da mi se (niti imam vremena) pratiti kretanja trzista.
    radije stavim u zivotno gdje mi garantiraju povrat sredstava. ili u carapu u krajnjoj liniji. riskirala bi samo kada bih imala vec neku vecu sumu novaca u zivotnom/.. (koja osigurava bezbrizan zivot kroz neko vrijeme meni ili djeci) pa bi malo riskirala i probala okrenuti neke novce (ne velike) kroz dionice ili inv.fondove.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Ozujak prvotno napisa Vidi poruku
    mama pticica, ne slazem se s tobom. ustedjevina daje nekakvu sigurnost. kada bi imala puno novaca ne bih ih nikada stavila u dionice ili inv.fondove li u neku manje poznatu banku, jer se ne razumijem u to i ne da mi se (niti imam vremena) pratiti kretanja trzista.
    radije stavim u zivotno gdje mi garantiraju povrat sredstava. ili u carapu u krajnjoj liniji. riskirala bi samo kada bih imala vec neku vecu sumu novaca u zivotnom/.. (koja osigurava bezbrizan zivot kroz neko vrijeme meni ili djeci) pa bi malo riskirala i probala okrenuti neke novce (ne velike) kroz dionice ili inv.fondove.
    Sory, ali ko ti garantira da i životno ne bu propalo.
    Pogledaj USA.
    Mi ne štedimo jer smo zaključili da ionako novac gubi na vrijednosti više nego kaj dobiješ kamata, nažalost.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •