-
Kad izađete iz minusa (kako god), ukini ga. Jer, vjeruj mi, naći ćeš već razlog zašto ponovo ući u njega.
Nakon minusa skupljati novce za prijevremenu otplatu kredita.
Mi smo to napravili tako da smo bar 6mj (ili 1g? ne znam sigurno) živjeli kao crkveni miševi.. doslovce smo pazili na sve i jedan detalj na koji i 1 kuna odlazi.
Poražavajuće je to kada vidiš na kakve sve pizdarije trošiš i koliko to na kraju mjeseca dodje, a mogao si izaći iz minusa 10 puta do sad.
Sada smo se opet malo opustili, ali ipak su neke navike ostale. Tipa, kemikalije su najjeftinije i koriste se mišići za ribanje, kao i sve za kupaonu je najjeftinije; roba se ne kupuje ako nije neophodno i traži se jeftinoća, ne kupuju se peciva, novine, flašice vode isl prčkarije; hrana se kupuje svakako.. ugl, od poznatih, provjerenih, nikad masovno pa kupiš što ne treba i nikad gladan u dućan i uvijek sa popisom; masu stvari sam prekrižila sa liste potreba; kruh se peče doma;.. itd.
Pretpostavljam da vas većina tako funkcionira, ja nisam i živjeli smo prilično lagodno za vaše pojmove i sve ovo je za mene bila velika prekretnica i šok. Nisam ni znala masu stvari (kako što očistiti, a da nemaš 101 bočicu u kupaoni, kako skuhati jeftinije i sl) .. pa pišem ovo za ove koji su kao ja. :crveni se:
Uspjeli smo otplatiti kredit prije vremena i skinuti dugove s kartica. Sa minusom smo se još mučili dugo jer bi stalno opet ušli u njega. Sada imamo samo na jednom računu mogućnost odlaska u minus, ali ćemo i taj zatvoriti.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma