Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
Samo ću napisati da sam si ja priuštila put u Južnu Ameriku, jer mi je to bila velika želja. Napravila sam to prije djece i muža, i tada sam jedini out u životu bila u minusu. Izlazila sam iz njega godinu dana. I mislila sam da ću puno više putovati kada počnem raditi, ali mi se poklopilo ratno doba i znamo kakve su plaće bile. Meni kupovina stvari, odjeće, naočala, ništa ne znači. Ali bih spiskala zadnji novčić na putovanje.

stan nam je nedovršen, i nije me briga - je briga me ali nedovoljno pa ću kao i apri radije otići na obiteljski GO. Nemamo niti nekretnine , vikendicu na moru i slično. Ali nemamo niti kredit, i mislim da ga nikada više neću dići, a MM nije htio niti taj jedan. Auto nam ima 12 godina, kada ćemo kupiti novi, nitko ne zna, ali na kredit nećemo sigurno
mm je ovo s autom pametno riješio - nakon što mu je istekao kredit za auto (isto je star 12 godina) nastavio je trpati ratu na štednju, pa se u međuvremenu skupilo za novi auto iste kategorije bez kredita! Nije to neki fancy auto - obična mazda, ali kapa dolje, to je dobar i pouzdan auto.

Sva sreća da smo to napravili, jer u zadnje 2 godine obnavljamo stan, sve malo pomalo, pa ne bi bilo prostora za kredit. Ovako lova čeka u čarapi (tj. uložena je tako da daje neku kamatu, ali da se može do nje bez puno halabuke). Budući da auto dobro služi, nema nikakvog razloga da ga mijenjamo. Kad se počne kvariti, riješit ćemo to, a sve se nadamo i on i ja da će auto voziti kao sada još neko vrijeme. Imali smo samo jedan kvar u ovih 12 godina.