Stranica 22 od 32 PrviPrvi ... 122021222324 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,051 do 1,100 od 1572

Tema: U očekivanju Palčića

migulica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Draga Linalena, super da radiš ove vježbice, da mu se ručice otvore (da raširi prstiće) samo tako gladite po glavi i po nogicama i po trbuščiću (moji su voljeli kad sam im usput pričala gladimo tbuščić i radila grimase). to je i njemu vid zabave, budi sigurna, a jako mu dobro čini......
    Pokušaj riječi koje te vrijeđaju i rastužuju odgurnuti od sebe....tvoja mama se najvjerojatnije s ovom situacijom nosi tako da se okrenula vjeri i tu joj je utjeha...
    Ne zna ona kakve si teške priče vidjela u ova tri mjeseca (i bolje da ne znam jer bi se vjerojano zavukla u najmanju rupicu od svega...)
    biti ćete doma, sigurno uskoro, a onda kakva kolijevaka-ja znam da bi ga dovukla u naš krevet i ne bi spavali jedno pet dana i samo bi ga gledali i bilo bi super.
    I tako će vam i biti, vjeruj u to....samo da te beštije odu van iz tog malog tijela....
    saljem vam dobre vibre....

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Linalena
    još malo izdržite, biti će sve u redu. Velik i težak put ste prošli, izdrži još malo.
    Matej tebi šaljem milijun dobrih ~~~~~

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Linalena A Mateju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj linalena prvotno napisa Vidi poruku
    A ja sam zadnjih dana potpuno dole, baš mi je nekako teško depresivno plačljivo. Mirna sam, legnem i neda mi se ni gledat tv ni komp, ništa mi se neda jedva skuham i minimalno pospremim. A onda me još moja mama jučer ubila u pojam s pozivanjem na red da zakaj nisam već dugo otišla u crkvu, da mi Bog daje koliko mogu nositi i da niš nije s razlogom. E pukla sam
    Isto se dogodilo i meni pa sam tu situaciju iskoristila da majci (zapravo svima oko sebe) dam na znanje da sam preranjiva i preosjetljiva i preumorna za bilo što što nema veze s bebom i njegovim oporavkom, da želim samo pozitivne i kreativne lamentacije, i da ne želim da mi mozak popunjavaju suvišnim detaljima, iako mislim
    da to nisam trebala reći... trebali su to sami zaključiti. I da, puno sam plakala i bila depresivna, ali sam si mantrala kako će takvo stanje sigurno
    proći jer je sve to valjda dio postporođajnog procesa. Nisam se cijelo to vrijeme javljala na forum, moje koke su me posjetile, zvale na mob, pomoglo je ...a slobodno vrijeme kojeg nije bilo puno trošila sam na pripreme za bebu, kupovinu i šetnje s pasicom...
    i bilo je lakše... prolazilo je. a onda je takvo raspoloženje postalo prošlost kad je palčić stigao doma.
    Izdrži draga, još malo, neka lavić ozdravi i očvrsne, i što prije ide kući... bit će bolje, ljepše i veselije!
    A komentare nalik ovome iz citata (a fakat zna biti svakakvih dobronamjernih) odmah baci na ignore i ne troši mozak na njih!
    Grlim te, a malenome borcu puse

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Lina, kao da slušam svoju mamu to u vezi s crkvom, a što će drugo reć, neka i nje ako joj je tako lakše. Ja na to već "oguglam". Glavno da malecki lijepo napreduje, i da nije pasivac. Još samo malo imate, znam da je to već fraza, ali eto vas i prije Uskrsa domeka ako ste još samo dva tjedna u bolnici. Šaljem vibrice ~~~~~~~~~~~ za sve ~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

A onda me još moja mama jučer ubila u pojam s pozivanjem na red da zakaj nisam već dugo otišla u crkvu, da mi Bog daje koliko mogu nositi i da niš nije s razlogom. E pukla sam...mrzim kada mi se to govori...ako i ja to zaslužujem zašto maleni mora patiti?? Ne vjerujem da bi On dao malenima tolike nevolje a kako sam se svačega gore nagledala i naslušala to mi lomi dušu. Strašno je tužno, maleni koji čekaju raznorazne operacije ili se od njih oporavljaju, pa oni koji čekaju da uopće narastu da ih se može operirati a do tada su na rubu, razmrvljeni roditelji ...
    Pratim tvoju temu od početka i duboko me dira.
    Zbog gužve u našoj dečjoj bolnici sam jesenas bila hospitalizovana sa svojim dvogodišnjakom na odeljenju na koje nismo pripadali, a gde sam videla puno novorođenčadi i njihovih majki kako se bore sa teškim problemima. Bila sam tamo samo deset dana, ali dovoljno da shvatim kako je puno snage potrebno izdržati dugotrajnu hospitalizaciju novorođenog deteta, koliko su majke osetljive na neobazrivu reč i koliko istovremeno jake kada su najpotrebnije svojim bebama.
    Ne zameri svojoj majci-meni je moja preporučila da se fino odmorim dok sam sa sinom u bolnici. A dala bi kožu sa leđa za unuka, samo eto...ne ume sa rečima.
    Ne znam za Boga jer nisam ni sa sobom rešila, ali ako će ti biti malo lakše, ima puno neočekivanih ljudi koji tebi i tvom sinu žele sve najbolje, što brži oporavak i da što pre budete zajedno u svom domu.

nela08 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

<3 držite se! Sve se nekako preživi, teško je i ovako samo pročitati za nekoga koga niti nepoznas, tako da ne mogu niti zamisliti koliko ti je teško. Od sveg srca vam želimda sve uskoro postane uspomena i da se brineš oko onih lijepih stvari koje cine majčinstvo! <3

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

taman smo u petrovoj počeli raditi vježbice (prije je radila fizijatrica s njim onda je meni pokazala što da radimo kada god mogu)kada se ovo desilo, gore mislim da zasada ništa ne rade ali kada ode na post vjerujem da rade nešto
    ja pokušavam sada s njim raditi koliko mogu, teško mu je dohvatiti obje ručice u inkubatoru, ali radimo koliko možemo...npr ručicom da se dira po licu, pa da skupi rukice, pa da s rukicom dira koljena i tako minimalno koliko mogu. Inače je hiperaktivan, kažu dosadno mu u inkubatoru, stari je on već. Ne može samo ležati na mjestu pa putuje unutra i tak zabavlja osoblje.

A ja sam zadnjih dana potpuno dole, baš mi je nekako teško depresivno plačljivo. Mirna sam, legnem i neda mi se ni gledat tv ni komp, ništa mi se neda jedva skuham i minimalno pospremim. A onda me još moja mama jučer ubila u pojam s pozivanjem na red da zakaj nisam već dugo otišla u crkvu, da mi Bog daje koliko mogu nositi i da niš nije s razlogom. E pukla sam...mrzim kada mi se to govori...ako i ja to zaslužujem zašto maleni mora patiti?? Ne vjerujem da bi On dao malenima tolike nevolje a kako sam se svačega gore nagledala i naslušala to mi lomi dušu. Strašno je tužno, maleni koji čekaju raznorazne operacije ili se od njih oporavljaju, pa oni koji čekaju da uopće narastu da ih se može operirati a do tada su na rubu, razmrvljeni roditelji ...kako smo zaključili neki dan kada smo u čekaoni pričali kako izdržimo...jednostavno se naviknemo i guramo jer nema opcije. Više mi ni ne pomaže pisanje onih postova sa strane bebe, jer ga samo vidim kako diže rukice prema meni
    Pa onda pričam s frendicom i kažem kako kolijevka čeka namještena uz moj krevet pa mi ona kaže da zakaj je ne zguram uz zid i prekrijem plahtom da ne ide prašina...ne ne ne ne mogu to, barem ću se još jednom zabavljati sa pranjem svega
    Sada treba progurati još ovih nekoliko sati do 12 kada idemo bebi no najgore je večer kada se oko 7 vratimo od njega pa do spavanja

Biti majka bolesnog djeteta koje je odvojeno i fizicki od tebe odmah na porodu je jedan potpuno drugi Svemir od normalnog...
    Moje iskustvo je takvo da nisam sa sirom obitelji UOPCE razgovarala o stanju svoje kceri. Davala sam im samo osnovne informacije , ili ih je prenosio muz , nitko me se nista nije usudio pitati. Imala sam osjecaj da bi me takvi razgovori samo dodatno iscrpljivali , pa sam cuvala snagu.
    sa roditeljima koji su bili u istoj situaciji mogla sa piti kave i razgovarati satima, oni su me razumjeli bez pitanja , osude ili potrebe za savjetima.

Ovo sto pises , da nemas snage niti volje, zvuci kao depresija...
    obrati paznju na to, i ako krene na gore, ako se bezvoljnost pogorsa potrazi pomoc svog lijecnika. Na rebru imaju dobrog psihologa na djecjoj klinici , koji razumije situaciju, potrazi je i razgovaraj sa njom ( ili neka ti na intenzivnoj kazu gdje da ju nades).
    sve je to normalno , i sve je to za ljude , u ovakvim nenormalnim situacijama.
    <3

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Grlimo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Draga Lina, sjećam se tvog osmijeha onog dana kad si došla na kavu poslije pozitivne bete... Želim ti što prije opet takav osmjeh na licu... Da Matej bude uz tebe, u svom kreveticu, da zajedno šetate, mazite se, vježbate i čitave dane i noći uživate jedno u drugom! Ne mogu si niti zamisliti koliko je teško proživljavati sve to pa niti ne znam što bih mogla reći da pomogne no puno mislim na vas i šaljem zagrljaje i puse hrabrom frajeru i mami!

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

draga linalena puno vam ~~~~~~~~~~~~~~~~ šaljem da se što prije doma mazite.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

linalena, da sve što prije bude iza vas i da uživate zajedno ~~~~~~~~~~~

Ana i mamino zlato avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

draga linalena, znaj da mislimo na tebe i tvoju obitelj, da navijamo da što prije budete zajedno u svom domu...

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Od srca vibram da se ubrzo mazite doma 24 sata dnevno <3

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj 123beba prvotno napisa Vidi poruku
    Draga Lina, sjećam se tvog osmijeha onog dana kad si došla na kavu poslije pozitivne bete... Želim ti što prije opet takav osmjeh na licu... Da Matej bude uz tebe, u svom kreveticu, da zajedno šetate, mazite se, vježbate i čitave dane i noći uživate jedno u drugom! Ne mogu si niti zamisliti koliko je teško proživljavati sve to pa niti ne znam što bih mogla reći da pomogne no puno mislim na vas i šaljem zagrljaje i puse hrabrom frajeru i mami!

Potpis... sjećam se osmjeha, pogleda zbunjenog od sreće... Vratiti će se sve to... još malo strpljenja.

sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Linalena

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

pomislim na vas svaki dan kad prođem pored skretanja za Rebro i šaljem tone ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

držite se!

anđeo26012013 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

~~~~~~~~~~ puno za brzo ozdravljenje i samo neka je aktivan i to je znak da je on dobro...a ti se drži,Bog je uvijek s vama ne samo u crkvi,tako su nas bar učili

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Dragi Palcicu (i roditelji ), preselila sam temu na "izazove roditeljstva".
    Nadam se da ces uskoro biti u svom domu i u narucju svojih roditelja.

nela08 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Kako ste?

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Maleni je bolje, još se oporavlja pa papa neku formulu posebno prilagođenu za osjetljiva crijeva. Kažu još 2-3 tjedna pa će na operaciju bruha jer ga jako boli i smeta, a nakon operacije je oporavak 2 dana ako se ne diraju crijeva a 10 dana ako se diraju. Tako da su procijenili na mjesec dana još boravak u bolnici. Inače je još u inkubatoru jer ga izoliraju s obzirom da ima tu neku seraciju i rota virus iako se rota proširila odjelima tako da su ograničili posjete. Prekjučer mi je bilo jako teško kada sam bila kod njega jer je jako plakao i nikako se smiriti pa su ga nakraju sedirali, a jučer su mu htjeli maknuti centralni venski kateter pa su ga pikali 3 puta pokušavajući staviti braunilu i nisu uspjeli, a njega je to tako bolilo, srčeko moje malo slatko.

sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

O srce malo, mogu misliti kako ti je. Nadam se da ce poslije te operacije biti spreman za ici kuci i da cete konacno zasluzeno uzivati i maziti se. Drzi se

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Tesko je citati a kamoli prozivljavati to sve..
    Mis mali..
    Cvrsto vjerujem da cete za mjesec dana napokon u topli dom..

migulica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

I mi smo V. operirali bruh s dva mjeseca. Njega je bruh isto jako mučio.... Ako je sve ostalo ok, radi o stvarno o dva dana....a nećeš više drhtati hoće li mu se uklještiti ili ne....
    Miči dan po dan, i proći će....
    nadam se da će ta glupa bakterija otići da ga možeš držati....
    smiješ li mu kakvu igračku tutnuti u inkubator?
    šaljeem vam vibrice......

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

da ste čim prije kući!

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Lina moja draga šaljem vam svima skupa bezbroj vibrica da izdržite još malo.
    ne mogu niti zamisliti kako vam je teško sve to proživljavati. Nadam se da zaista idete doma nakon još tih mjesec dana.
    Grlim te jako

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Grlim vas...

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Mislimo na vas, držite se, svi ste jako hrabri ~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Držite se, stalno mislimo na vas~~~~~~~~~~~~~~~~~~Pusice Mateju!

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

danas imam 100 dana i proslavio sam ga lijepim ponašanjem
    jedino mama ima anginu, obećala se brzo izliječiti da mi ne mora dolaziti u maski

Ana i mamino zlato avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Maybe baby avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009
    258

Početno

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Bravo Matej! A mama nek brzo ozdravi da te moze opet maziti

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Hrabri dječak pusa za prvih sto

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Šaljemo puno pusa moja princezica i ja <3

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Kloto avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

puse, sve će biti dobro <3

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Bravo! MIslimo na Vas...

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

migulica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Linalena, kako ste Matej i ti?
    mislim na vas....

twister avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

I ja mislim na vas,draga Lina... Procitala sam da se osjecas iscrpljeno, psiho-fizicki... Kad se pokusam staviti u tvoju situaciju, samo bih boravkom kraj lavica,mogla da "napunim baterije"... Te male kreature,su nas izvor svjetlosti i energije. Zagrljaj veliki,javi se...

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

upravo tako, puni mi bateriju ali zato kada dođem doma ugasim se, već mdanima idem spavati u pol 9

Sada je na odjelu i oporavlja se od NECa, u međuvremenu je opet imao sepsu i bio 2 dana u inkubatoru na intenzivnoj nakon što je prestao disati, no hB brzo se stanje popravilo. No eto svako malo nas nešto baci u zaostatak. Tako da je malo padao na kilaži pa ima jedva preko 3 kg papa 50ml. Ali kako je on počeo reagirati u zadnje vrijeme, točno nas gleda, prati okecima, lovi igračkice, glasa se.... Nemamo pojma koliko još i više niti ne pitamo

pusa svima i hvala što mislite na nas

naniluc avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

držite se

Ajde hrabri laviću, pobjedi ih sve i idi doma, pokaži ti njima!

migulica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

em ti medicine...sad vam treba neki Harry Potter čarobni štapić da makne i bakterije i ostale gluposti i pusti Mateja da procjeta.

ali nadam se da je na odjelu ipak lakši režim, tj. da možete maksimalno zajedno provoditi vrijeme...a to da prati i priča s vama

šaljem vibre i mislim na vas!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •