~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~ mislimo na vas
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~ mislimo na vas
Mislimo na vas, vibramo i dalje.... Drži se Linalena, ti si mu snaga.
redovno vas pratim i mislim na vas! <3
sretno!!!!!!
Posljednje uređivanje od m2b : 24.04.2014. at 09:50
lina, ima li kakvih novosti? Drži se draga, mogu misliti kako ti je.
Glavu gore, još malo pa ste zajedno doma!
operacija najvjerojatnije sljedeći petak a onda se nadam brzo doma
a od sutra će početi vježbati s njim fizijatar
također od jučer je opet samo na maminom mlijeku
bravo za malenog lavića!
bit će on pravi atletičar, vidjet ćeš!
vibram da operacija prođe u najboljem redu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
da sve prodje u najboljem redu, i da budete svi troje zajedno kod kuce
~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
cure moje, da samo znate kako je Matej divan dečko!
da samo znate kako je lijepo vidjeti Linalenu dok ga drži u naručju!
sretno Matej, drži se Linalena!
Posljednje uređivanje od Inesz : 26.04.2014. at 17:30
Da samo znaš kako ti zavidimo što si imala priliku vidjeti ih.Sad imaš zadatak izljubiti ih od svih nas sljedeći put!
![]()
O Inesz hvala a samo nam dođi jer se nadamo još kratko biti gore, sljedeći petak operacija pa vjerujemo za koji dan doma
I znate kaj, jučer smo probali dojenje i iako sam malo prije izdojila M se prikačio i pravo povukao, sada ću probavati svako malo jer je osjećaj predobar. I imamo problem s pelenskim osipom - dosada je bio na nekim njihovim pelenama kojih je svalilo pa smo mi donesli P******** i nakon samo nekoliko komada guza mu se zacrvenila. Ja ga uvijek prvo pobrišem mokrom maramicom pa blazinicom namočenom običnom vodom (presvlačim ga u krevetcu jer je na infuziji) i namažem guzu kremicom. Njega jako smeta kada ima ukakanu guzu tako da ga u vrijem posjeta 10-19 presvlačimo i po 5 puta
uzmi neke pelene sa manje kemije
i nemoj koristiti vlažne maramice, one su isto prilično agresivne... operi ga samo vodom i blazinicama
ali, krasno mi je čitati o ovakvim "banalnim" problemima koje muče sve roditelje, koji vas ni po čemu ne izdvajaju od ostalih
još samo da petak prođe...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Linalena, svratim vjrojatno sutra oko podne da vas vidim na minuticu
i savjet-ne te pelene na P, one su već premazane nekim losionom koji niti jednoj bebi ne treba a kamoli malom mišu kakav je Matej.
I ja ne stavljam kremu nakon svakog presvlacenja,pustim da koza dise
Stalno tu citam temu,nadam se da ste jako brzo doma![]()
pratim Vas od početka, pa da se i javim! držite se, šaljemo vam puno zagrljaja!!
podržavam i navijam za banalne probleme!!!!!!!![]()
Za uspjesnu operaciju ~~~~~~~~~~~~~~ i sto skoriji dolazak doma![]()
Nakraju nije bio pelenski osip nego gljivice od agresivnih antibiotika. Od kojih je moj lavek još danas oko 14 imao i alergijski napad. Taman sam ga prikačila na cicu i počeo je vući kada sam primijetila da je nekako čudno crven, već sekundu poslije su mu se počele pojavljivati bijele mrlje, baš crveno i baš bijelo. Kao da su mu i obraščići malo natekli. Zvala sestru kaže urtikarija, alergija na antibiotik koji je malo prije primio. Čudno je jer ga prima već 2 tjedna. Onda je došla doktorica i reklad a mu se nekaj brzo da, sestra mu je uštrcala 2 tekućine (ima braunilu u glavici) i onda je počeo vrištati a boja se gubila. No crvenilo je zamijenila grozna bljedo-siva, prestao je plakati i jako se smirio. Štipali smo ga za obraze, podigli, tuckali po leđima i brzo je opet proplakao. Mišek mali je na moment od šoka opet prestao disati, ne možete vjerovati kako se učas ohladio, hladan ko kamen. Prvo je disao jako kratko i ubrzano, ja sam ga privinula sebi, zamotala u dekicu i grijala, pričala, dragala i pomalo se vraćala boja i toplina. Nije dobio taj obrok, zaspao je i spavao do pol 6 kada je pojeo obrok i opet začorio, što inače nije slučaj. Joj sada ko će dočekati iza 10 da nazovemo i vidimo kako je reagirao na večernju dozu....
Draga lina malom palcicu saljem puno vibrica,a tebi da u nasim postovima skupis snage za sve te dane i probleme....
draga Lina, mislim na vas i vibram ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A da mu se počneš prijetiti? da se uozbilji kako bi ízašli na slobodu...
vibram...
Míšek malí...
Joj, ljubav mala draga, stvarno vam nije lako.....nadam se da ce se skoro sve stabilizirati i da ce vam sve ovo uskoro biti samo uspomena.
Linalena, Bamboo pelene, prodaje ih Simbex na Trnjanskoj, preko puta NSB-a, s istočne strane, one su, ekološke i bez kemije.
Grlim vas i vibram da sve super prodje i da ste brzo kući.
![]()
zvali navečer da je početnu dozu dobro podnio, sada nestrpljenja do 10
da MOjca prešli smo na njiih jer ih je prije koristio u bolnici, i u Petrovoj i na Rebru
inače ih dobivamo od bolnice ali je baš nestalo, nikako da naruče pa smo morali kupiti svoje a kako sam ja imala onaj poklon paket iz DMa uzeli te na P
ja sam htjela platnene korisiti ali pored svega izgleda da nećemo moći, onda su ove pelene dobra zamjena, piše da su biorazgradive
Mi smo paralelno koristili platnene i Bamboo za put, ponekad noć... nisam učila nikakvu razliku na guzi. Toplo preporučam.
Ljubac laviću!
Momcicu lijepe zelje za konacni oporavak i odlazak kuci!!
Kada sam došla u 10 borila se da mu maknu infuziju i braunilu iz glavice jer je to bilo samo da održava venu otvirenu za antibiotik koji je ukinut. I tako smo oslobođeni, prošetali do prozora i promatrali grad, gdje ćemo sve ići....pa se izmjerili ima oko 50cm, nosali i šetali bez da pazimo na žice oko nas. Pojeo je obrok u 12, pa se malo odmarao na ramenu, kada nas je Ines posjetila - poklon je predivan. Malo smo popričale, ja sva ponosna. lavonja fino začorio i budi se mislil da je bilo oko 2, padala je kiša...nekako crven i topao. Idem mjeriti tempicu i 39, pa ne mogu vam opisati osjećaj...pa što sada opet...jedino sam sretna kaj su odmah reagirali s obzirom na događaje zadnjih tjedana. I tako ima opet branilu u glavici, anibiotik i infuziju i pitanje dali će biti operiran u petak.
Ja sada već polako imam osjećaj da neću moći još dugo ovako, funkcioniramo na minimumu, u stanu je rasulo a još mi je čistilica dala otkaz jer sam nekoliko puta otkazala termin. Ne znam kada sam bila intimna s mm, niti se ne grlimo, svako na svojoj strani u svojim mislima
Izdržite još malo! Kada vam dijete dođe doma zbližit ce vasnije vam lako ni malo, zagrljaj šaljem!
ajmo Matej, ajmo Matej , ajmo misu mali....
Linalena puf pant...
pa mora krenuti stvarno nabolje. mora....
vibram za vas.....
Bas tako, ajmo Matej!!!
Ajmo!!!
Pratim vas od pocetka...navijam...mislim.... uspavam mog M. I odmah na Rodu vidjeti kako je tvoj M.?!
Stvarno je red da vam se raskinu ti crni oblaci i dode veliko sunce...
vibram i dalje i saljem brdooo pozitive!!!