-
Bravo laviću
-
Bravo Palčiću maleni! Ovako uveseljavaj mamu i tatu svaki dan!
-
-
-
Ma nisam ni sumnjala u tebe maleni!
Bravo!!!
-
-

Bravo maleni! Samo tako dalje!
-
Bravo Palčiću
-
Osoblje foruma
bravo, bravo!
Ubung macht den Maister!
-
-
-
Vijesti su super Linalena! Držimo svi fige i dalje. Javljaj nam i dalje što se događa. Pusice Mateju!
-
Divne vijesti!
Ljubim vas!
-
-
-
Ma bravo!!!!!!!!
-
Krasno!
-
mislimo na vas!
-
23.dan...1061g, da da malo mršavim zadnjih dana ali ljudi to je super (na mami se recimo ti grami baš i ne bi primijetili), još malo pa ću moći popiškit i nekog drugog a ne sebe. Danas sam opet ovisan o luli ali to si oni misliju, ja se lijepo pored lulice učim disati sam. Jedna dobra sestrica je rekla mami da ako tako nastavim da ću brzo na CPAP (op.m. maskica za kisik koja se stavlja na nosić na osnovi pozitivnog tlaka pa samo pruža pomoć a ne stvara ovisnost). Malo sam mahao tati i mami, malu smo se mazili. Mama je već počela zezati sa estetikom pa mi stalno popravlja desno uho ili lijevo stopalo, čak mi je pregledavala i to isto stopalo jer joj je falio jedan prst, našla ga je!
crtica iz Petrove : jučer je jedna žena rodila u kolima hitne tu pred ulazom! Navodno joj je ovo treće dijete i kako su je prva dva puta dugo mučili ovaj put nije htjela doći prerano pa je krenula prekasno. I tako oni krenuli u bolnici i jako brzo ne može više izdržati, zaustavili se na parkingu Kauflanda i zvali hitnu. Oni došli brzo ali 3 muška unutra i svi viču ne ne nemoj tu roditi. Tako su vrišteći došli do ulaza u bolnicu i krenuli vaditi nosila, no bilo prekasno beba glavom vani i tako su je vratili natrag, ušla pomoć i eto bebica se taj čas rodila. Dobro nam došla
-
Osoblje foruma
-
-
-
-
unadomina sretna rođendan!!!
i još sam se sjetila nečega...12.3 nam je bio termin, jučer malo razgovaram tu s jednom mamom čija je bebica rođena u 26tt i kada je njoj bio termin isto 12.3. Uvijek se sjetim naše Vatrice koja je imala isti termin kao i ja
ukleti je taj 12.3
-
Bravo za malog hrabrog lavića
Posljednje uređivanje od bodo : 22.01.2014. at 22:14
-
-
Bravo laviću!
-
Bravo malecki.
I bravo za mamu iz kola - moja frendica neki dan rodila doma, kad je stigla hitna bebica je već bila vani, preostalo im unijeti i dijete i nju u kola pa u bolnicu. Drugo dijete a ona cool... eh da mi je biti takva.
-
Evo i ja pratim iz dana u dan i baš me od srca raduju uspjesi tvog malog Palčića. Nema dana da ne virnem na temu.
I mi imamo nešto malo iskustva s neonatologije, ali je to sitnica. Matej je pravi mali lavić i svakim danom koji prođe bliže ste svom cilju - onom danu kad ćete zajedno otići kući.
-
Dobro jutro Mama lina, dobro jutro lavicu...
Želim vam dan pun dobrih vijesti.
-
Bas je lijepo citati kako napreduje mali borac, bravo Matej!! 
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Lina, čekamo i danas dobre vijesti...držite nam se!
-
Pratim,pratim, i saljem dobre vibre.... Samo se mazite i ne posustajte duhom... Pjevaj mu i pricaj mu... Velika cmoka
-
24.dan... 1125g...nekako dosadan dan, svi samo pričaju o bijelom snijegu koji treba pasti uskoro, žale se a zapravo ga potajno žele. I ja jedva čekam svoj prvi izlazak na snijeg, zamišljam nas četvoro kako uživamo. Tata gura mene u kolicima a mama baca lopticu Neri, ja ju hoću uhvatiti za uho a ona mi spusti slinavu lopticu u krilu. Nađemo vreću na nasipu pa se mama i tata spuste i hihoću od smijeha, Nera skače za njima a i ja se smijem, joj kako se volim smijati. Tata mi donese snijega u ruci a ja ga spljeskam, donese novi i ja opet i opet i opet ... nikada mi dosta. Obrazi se zarumenili i vrijeme da idemo kući, mama i tata su se zagrlili i pogledali u daljinu , sjećanja....
Posljednje uređivanje od linalena : 23.01.2014. at 20:35
-
predivna slikica na avataru... mislimo na vas svaki dan...
-
-
Linalena predivna slika
-
-
Osoblje foruma
kako prekrasna mala ručica...
-
Lina puno pusa vam šaljemo!!!!!! I puno ~~~~~~~~~~~~~~~~ za Mateja!
-
-
-
andjeo lijepi mali. prije ces se brckati u moru nego valjati u snijegu.
-
-
-
~~~~~~~~~~~
Posljednje uređivanje od gričanka : 24.01.2014. at 11:10
-
Ovaj zadnji post od jucer me je... :'(
Uh... Matej~~~~~~~~~~~~~~~~
-
-
Procitala sam cijeli razvoj dogadaja i drzim fige da mali Matej i dalje raste prema planu i da sto prije dodje dan za ici kuci svojim hrabrim roditeljima! <3
-
cure drage moj maleni lavić je danas jako loše, navukla mu se infekcija. Ne znaju još koja ali su ga opet prikopčali na antibiotike i hrpu lijekova(a skinuli ga prekjučer). Tlak mu je nizak 37/13 i zbog toga ne piški; izgleda da mu se ductus otvara opet. Pričala s mamom (onom koja je imala isti termin kao i ja) i rekla mi je da se i njen malički tako vrtio u krugu nekoliko tjedana, taman se malo popravi i onda dum, pa opet sve nanovo - znam znam strpljenja i pozitive ali uff tek smo počeli a već ne mogu
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma