9.dan.... preplašili se roditelji jer su pedijatrice baš pred posjete krenule mene pikati na neka nova mjesta. Nemam više žice u pupku nego u ruci ko pravi veliki dečki, okrenuli su me na trbuh i navukli pelenu. E sada sam s time svima nekako posebno smješan jer mi je gornji rub pelena do pazuha al ak ja napunim tu pelenu onda se je fakat isplatila. Doktorica je bila jako nasmiješena a onda su se i ramena roditelja nekako spustila a dlanovi su im se prestali znojiti. Čula se jedna fina okrugla brojka 900g i zamislite mamu muči da ja dobijam previše a ja odlučio brzo sve nadoknaditi. Još je rekla da je UZV mozga čist pa naravno kad sam tako aktivan i da joj se čini da se Ductus zatvorio. Jako me boli lijeva peta, malo je plava i nateknuta od neke igletine a desno stopalo su mi tak izokrenuli da bi im najrađe vratio. Roditelji su me malo mazili, sada se već usude spustiti prst da osjetim njihovu toplinu. Osjetim da puno ljudi misli na nas, na sve nas bebače tu u ovoj polumračnoj sobi, hvala Vam svima. Vratiti ćemo s repetama i dobrotu proslijediti dalje