Ajme lina ne mogu ni zamisliti kako ti je...kako vam je...danas je takav dan, sutra ce biti bolje!! Puse Mateju borcu!!
Ajme lina ne mogu ni zamisliti kako ti je...kako vam je...danas je takav dan, sutra ce biti bolje!! Puse Mateju borcu!!
Lina draga ~~~~~~~~ drži se. Vjerujem da je teško,ali moraš radi Malog palčića.
Matej,hrabri laviću,samo se bori,rasti,napreduj.
Stalno ste mi u mislima...grlim jako ...
Drzite se,mislimo na vas...
Linadržite se i ti i dragi, vjerujem da je teško ali proći će!
Kako je danas, Lina?
Lina draga mislimo na tebe i malog palčića, svaki dan čitamo novosti.
Čak i moj dragi pita stalno kako je Matej.
Puse vam šaljemo
19.dan.... hej ljudi tu sam, živahan opet i veseli. Dobio sam treću dozu lijeka za rupicu na srcu i sada čekamo, mama je malo dosadna sa svojim Kaj ako? ali zato tata vjeruje u sve najbolje. Sutra će je odvesti na ručak, umjesto bolničke hrane pa da joj rastumači par stvari. Koliko sam težak ne znam, jer nisam pišao, baš sam se napuho ko žabica mala, pa doktorica kaže da baš nije točno ali da imam sigurno preko kile. Roditelji se natječu ko će prepoznati gdje sam se više zbucao ili narastao. Mama me je gledala dok me sestra presvlačila poodne, i ahah imala je kaj za vidjeti, tak popiškinu pelenu da je i izvana bilo očito kaj sam radio. Malo se sprepala dok mi je sestra čistila šlajm iz respiratora ali se raspametila od miline kada mi je ugledala guzu. Ne znam jel će tako i za koji mjesec kada počnem variti normalnu hranu. Mama mi vrijedno daje papicu, samo kaj mi natoče u želudac, svi jedva čekamo kada ću moći papati ko i ostale bebe. I da, došli su me posjetiti baka i deda
linalena![]()
Posljednje uređivanje od julianna : 18.01.2014. at 20:49
ti to tako prekrasno pišeš![]()
Bravo za Mateja!
mrvić maleni
drago mi je da je danas bolje
linalena, cestitam na malome borcu i vibram do neba!![]()
zadnju stvar koju sam jucer prije spavanja napravila jest isla provjeriti ima li kakvih dobrih vijesti, buduci da rano lijezem post sam vidjela ujutro. Unatoc puzevim koracima vidim kako zajedno idete naprijed.
Samo tako nastvai maleni ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!! Uživam čitati postove malenog lavića
![]()
20.dan....1161g iako sam se spiškio doktori još kažu da imam previše (neki dan sam imao 1290 i to tata nije rekao mami jer da je uz druge nebolje vijesti ne rastuži, a pssss i ovako je to napravio). I sada joj je rekao da sam bio jako kritično a mama je prepustila da tata ide na informacije (kak će i na školske jelte) jer mi ona u to vrijeme radi papicu. Rupica se još nije zatvorila ali tek je drugi dan, sada će to znate, malo radim dramu (ipak nije krv voda iako mi je mamino mlijeko nekak vodeno). Posjetila me baka i molila krunicu i svašta lijepoga mi je rekla a pogotovo da sam isti tata, volim kada ga vidim svog ponosnog. Sada će mi navratiti ponovo oko 7, brzo će to a ja obećajem da ću do tada još piškit i odspavat da se onda možemo maziti.Tužan sam jer se moja soba opet napunila bebama a ne možemo se međusobno nadvikivati, samo ovi naši bibibipapo strojevi se natječu koji je glasniji. SMješni mi je jedini stari susjed Pero, stalno čupa respirator i onda svira njegova kučica. Probam i ja ali još nisam dovoljno snažan, pa jedva da ispustim jedan bip, ali i ja ću brzo, ne treba to meni. No doktorica je rekla da to još nije ni moguće još sam premalen, za koji tjedan! Pusa svima malima i velikima
Da i ja kažem koju, sve je jasnije da se kod mene posložilo nekoliko faktora koji sami po sebi ne bi bili izazvali rani porod:
-trombofilija je oštetila posteljicu (iako sm bila na heparinu), nije to nešto jako ali zbog ostalih
-na posteljici su našli nekoliko sitnih edema, koji opet da su solo ne bi niš bilo
-lošija implantacija, ne preduboka
-godine i lošija kvaliteta same posteljice
Uglavnom zaključak je da je guralo dok je guralo, sve je bilo uredu negdje do 25tt i kada je beba trebala više posteljica se našla pod opterećenjem. Sada sam neizmjerno sretna da smo i do tuda dogurali, mali Lavić Matej ej dobio šansu a iskoristiti ćemo je
Lina,držite se,pusa laviću,pratim vas i radujem se svakom napretku,a sigurna sam da će ih biti još puno
Maleni lavic je predivan
Uvukao mi se u srce preko postova..
Mis mali..samo neka on raste..
Drzite se,pusa
Ma bravo lavicu maleni samo ti lijepo napreduj.
Saljemo vam ogromne puse Patrik, ja i mm.
linalena puno pusa tebi i laviću! Treba snage, vremena i volje, a vi toga imate puuuuno...vidi se po postovima! I zato će sve biti super!![]()
Lina, puno mislim na vas! Držite mi se! puno pusa tebi i Mateju šaljemo moja curka i ja!!!!!!!!!!!
stvarno vas je ljepo čitati
želim vam svu srecu i svi jedva cekamo da nam se javite iz toplog doma![]()
Lina, Palčiću i tata, u mislima ste i meni svakoga dana, i molitvi svake večeri, da lijepo rastete i razvijate se i što prije budete spremni ugnijezditi se u naručjima svojih mama i tata...
I ostali maleni Palčićevi susjedi u sobi za Palčiće, i njihove mame i tate...![]()
Čitam vas I veselim se dobrim vjestima zajedno s ostalim forumašicama.
Nije lako biti mama palčića... Divim ti se!
x
21.dan....danas imam 3 tjedna i doktorica je rekla da sam jako dobro, no ja sam tužan jer opet imam sve više i više prijatelja s kojima djelim sobu. Ozbiljne tete u bijelom i vesele tete u plavom su predivne i zabavne, kada me presvlače me pomaze po glavi, jedino ne volim kada mi otkopčaju moju lulu mira i nekaj po njoj šeprkaju. Je da onda lakše dišem al mrzim to, nadam se (a i starci) da neću još dugo morat tako. Mama je opet gledala dok me presvlače i prvo se divila kakici a onda problijedila kada sam ostao bez kisika. Al sve je super i zamislite imam 1161g i kažu taman ni premalo ni previše. Sada me baš zanima sutrašnji rezultat s obzirom na kakicu kojoj se mama divila. Izgleda da se zatvara ta rupica na srcu i da će brzo dalje napredovati.
Crtica iz sobe za izdajanje - ako ste gledali America got talent i onoga kaj svira na nekakvim razapetim žicama, tako smo se mi kravice zapikle da bi mogle osnovati orkestar izdajalica, ima tu svakakvih vrsta, svakakvih zvukova (za neke bi čovjek rekao da dolaze iz drugog mjesta). Samo nam fali dirigent ili bilo kakav muzički obrazovan član ovaj članica
Bravo maleni laviću<3
Btw još dan danas ponekad sanjam taj zvuk električne izdajalice
Ali draga, kad danas pogledam svoju ljepoticu sve ono ružno je izblijedilo, tako ćete i vi cim dodete domeka
Ljubiiiiim<3
kako nas veseli svaki vaš novi dan... pogotovo kada ga tako lijepo opisujete
Kako lijepe vijesti![]()
Bravo Matej, samo naprijed! Linalena, veliki pozdravi, drži seti i mm , redovito te čitam, postovi su prekrasno nježni i dirljivi...
pratim vas! samo hrabro maleni veliki Palčiću, mamek i tatek!
I ja pratim svaki dan, milijon pusa malom Mateju i hrabrim roditeljima![]()
![]()
DRage moje danas mi je preljep dan!!! Došli smo na informacije i dočekala nas pedijatrica sa predivnom vijesti da mali veliki Matej DIŠE SAM!!!!! Nisu mu makli respirator ali i ovo je predivno, samo da potraje. Znam da će se umarati i neće moći bez pomoći ali neka svaki dan bude koji sat bez respiratora pa će biti svaki dan sve dulje i dulje....
Bravo, Matej, zlato maleno! Divna vijest.
predivno! tako mi je drago ! obozavam vas citat...
samo tako hrabro iz dana u dan...
nadam se da ces ga brzo moci primit u zagrljaj![]()
Lina, divne vijesti...uljepsala si mi dan! Bravo za malenog velikog djecaka![]()