x
21.dan....danas imam 3 tjedna i doktorica je rekla da sam jako dobro, no ja sam tužan jer opet imam sve više i više prijatelja s kojima djelim sobu. Ozbiljne tete u bijelom i vesele tete u plavom su predivne i zabavne, kada me presvlače me pomaze po glavi, jedino ne volim kada mi otkopčaju moju lulu mira i nekaj po njoj šeprkaju. Je da onda lakše dišem al mrzim to, nadam se (a i starci) da neću još dugo morat tako. Mama je opet gledala dok me presvlače i prvo se divila kakici a onda problijedila kada sam ostao bez kisika. Al sve je super i zamislite imam 1161g i kažu taman ni premalo ni previše. Sada me baš zanima sutrašnji rezultat s obzirom na kakicu kojoj se mama divila. Izgleda da se zatvara ta rupica na srcu i da će brzo dalje napredovati.
Crtica iz sobe za izdajanje - ako ste gledali America got talent i onoga kaj svira na nekakvim razapetim žicama, tako smo se mi kravice zapikle da bi mogle osnovati orkestar izdajalica, ima tu svakakvih vrsta, svakakvih zvukova (za neke bi čovjek rekao da dolaze iz drugog mjesta). Samo nam fali dirigent ili bilo kakav muzički obrazovan član ovaj članica